- 13 Nisan 2012
- 851
- 0
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.961
cok güldüm ama yaaa 'farkettim zaten değişti aferim kızıma'bizim böyle pembe bi yalan söyleme şansımız yokki anneannem anında anlar valla öğrenir zaten sırf kendisi kısabilmek ıcın kışın soba yakıyoruz geliyo annem yakarken bakıyo sobanın içine yanan odunu alıyo bunu fazladan koymuşsun yarın aksam yakarız diye götürüyo
benımde bazı ay 25 tl flan geliyo bazı ay 80 tl sınırlı bizimki ama ben bişey yapmıyorum anlamadık bizde sınırsıza geçmeyi düşünüyorummmdemekkı her ewde var bu tarz seyler bnm babamda ınternet yıne cok geldı bu ay felan der 50-70gelıyor...normalde 30 gelmesı lazım ama lımıtı asıyorum herhalde bişey ındırdıgımde yok ama:44:
bilmez miyim ah ah o duygu bambaşkaaaaAynennBnmde gözler gidiyo :) bi de saçımı okşayınca anlatamıorum ya farklı işte :) bilirsin zaten
canım sınırsıza geç rahat et. benim de kotalıydı, hiçbişey yapmasam da geçiyodu, şaşırıyodum. şimdi ne izlersem izliyim, ne indirirsem indireyim 60 tldemekkı her ewde var bu tarz seyler bnm babamda ınternet yıne cok geldı bu ay felan der 50-70gelıyor...normalde 30 gelmesı lazım ama lımıtı asıyorum herhalde bişey ındırdıgımde yok ama:44:
bende hem şaşırıyorum hem gülüyorumm pazara çıkıyo bende bikaç kere çıktım onunla birlikte bi yerde domates 75 kuruş ama güzel mesela diğer yerde 60 kuruş teee pazarın sonuna gidiyoruz 15 kuruş ucuz alabilmek ıcın veya aksama kadar geziniyo ucuz bulur mu diyee
bende demek isterdim ama çenesini hiç çekememmmmAnane Allah'ın sopası yok ama bizim odunumuz var deyip qözlerimi kısarak pis pis bakmak isterdimmçok mu kötü düşündüm ne
bende öyle diyorum amaa ev geçindirmek öyleymiş ben bişey bilmiyomuşum evlenince görecekmişim öyle diyocanım sınırsıza geç rahat et. benim de kotalıydı, hiçbişey yapmasam da geçiyodu, şaşırıyodum. şimdi ne izlersem izliyim, ne indirirsem indireyim 60 tl
hay allahım sanki 15 kuruştan zengin olucak
bende demek isterdim ama çenesini hiç çekememmmm
bende öyle diyorum amaa ev geçindirmek öyleymiş ben bişey bilmiyomuşum evlenince görecekmişim öyle diyo
odununa kıyamaz bişey olur diyee yakacak onu yarın unuttun muuuUuuuwww alır o odunu peşinden koşturur
en önemlisi huzur şu hayatta para sadece gerekli bi araçç paraya resmen tapan insanları hiç anlamadım küçüklüğümden beri hala da anlamıyorumm kendilerine hayatı zindan ediyolar ölünce öbür tarafta para geçmiyooo bunu kabullenmek lazımmmgörürüz evelallah zorluksa zorluk onu da yaşarız. ama en azından sevdiğimizin yanında oluruz bu da demek oluyo ki zorluklar vız gelir huzur olduktan sonra
odununa kıyamaz bişey olur diyee yakacak onu yarın unuttun muuu
oluyo geç yazdıgı ama söylüyo önceden mesela spor haberlerine bakıyorum ya da arada kuzenım yazıyo gibi pat diye çıkmıyo hiç yakızlar konuyu değiştirmiş gibi olcam ama erkek arkadasnzla facede felan konusurken gec yazıyor mu yada tam önemsemıyor mu pat dıye cıkıyor mu
kızlar konuyu değiştirmiş gibi olcam ama erkek arkadasnzla facede felan konusurken gec yazıyor mu yada tam önemsemıyor mu pat dıye cıkıyor mu[/QUOTE
Face'i çoktandır dondurduğum için bişey diyemicem ama ordan konuştuğumzda öyle bişey olmadı...Bi ara tartışıyoduk ama birden çıktı çok fena bozuldum sonra aradı teldn elektrkler gtmşti..onun dşnda olmadı öle.. Ndn sordn cnm?
hahaAahhh evet unutmuşummm ben onuuuuuuuuuuu
oluyo geç yazdıgı ama söylüyo önceden mesela spor haberlerine bakıyorum ya da arada kuzenım yazıyo gibi pat diye çıkmıyo hiç yasenınkı böyle yapıyo sanrım cnm sorsaydın neden geç yazıyosun veya neden pat diye cıktın :26:
aynen, zaten çok para bozar insanı ya az gelsin öz gelsin. bi de insan en çok cimri insana tahammül edemezmiş, ben sevgilimde ilk bu özelliğe bakmıştımen önemlisi huzur şu hayatta para sadece gerekli bi araçç paraya resmen tapan insanları hiç anlamadım küçüklüğümden beri hala da anlamıyorumm kendilerine hayatı zindan ediyolar ölünce öbür tarafta para geçmiyooo bunu kabullenmek lazımmmaynen valla sevgilimin yanına olayımm o yeter banaaa
kızlar konuyu değiştirmiş gibi olcam ama erkek arkadasnzla facede felan konusurken gec yazıyor mu yada tam önemsemıyor mu pat dıye cıkıyor mu
hahaunutmak yok o bi odunla biz zengin olucaz tanımam seni ozaman valla
evet gerçekten cok zor cimri insan Allahtan aşkım öyle değil çok şükür wc ye girince bile parasını veriyooo cok utanıyorum ama napıyımmmmaynen, zaten çok para bozar insanı ya az gelsin öz gelsin. bi de insan en çok cimri insana tahammül edemezmiş, ben sevgilimde ilk bu özelliğe bakmıştım
bizde face yok canım, kapatın kurtulun, kafanız rahat olsun
aynen, zaten çok para bozar insanı ya az gelsin öz gelsin. bi de insan en çok cimri insana tahammül edemezmiş, ben sevgilimde ilk bu özelliğe bakmıştım
Aynen ya cömertsen cimriyle zor oluyo idare..bende dikkat etmiştim :)