Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Anane Allah'ın sopası yok ama bizim odunumuz var deyip qözlerimi kısarak pis pis bakmak isterdimm çok mu kötü düşündüm ne

demekkı her ewde var bu tarz seyler bnm babamda ınternet yıne cok geldı bu ay felan der 50-70gelıyor...normalde 30 gelmesı lazım ama lımıtı asıyorum herhalde bişey ındırdıgımde yok ama:44:
benımde bazı ay 25 tl flan geliyo bazı ay 80 tl sınırlı bizimki ama ben bişey yapmıyorum anlamadık bizde sınırsıza geçmeyi düşünüyorummm

demekkı her ewde var bu tarz seyler bnm babamda ınternet yıne cok geldı bu ay felan der 50-70gelıyor...normalde 30 gelmesı lazım ama lımıtı asıyorum herhalde bişey ındırdıgımde yok ama:44:
canım sınırsıza geç rahat et. benim de kotalıydı, hiçbişey yapmasam da geçiyodu, şaşırıyodum. şimdi ne izlersem izliyim, ne indirirsem indireyim 60 tl

hay allahım sanki 15 kuruştan zengin olucak

canım sınırsıza geç rahat et. benim de kotalıydı, hiçbişey yapmasam da geçiyodu, şaşırıyodum. şimdi ne izlersem izliyim, ne indirirsem indireyim 60 tl

hay allahım sanki 15 kuruştan zengin olucak
bende öyle diyorum amaa ev geçindirmek öyleymiş ben bişey bilmiyomuşum evlenince görecekmişim öyle diyo

bende öyle diyorum amaa ev geçindirmek öyleymiş ben bişey bilmiyomuşum evlenince görecekmişim öyle diyo

görürüz evelallah zorluksa zorluk onu da yaşarız. ama en azından sevdiğimizin yanında oluruz bu da demek oluyo ki zorluklar vız gelir huzur olduktan sonra

görürüz evelallah zorluksa zorluk onu da yaşarız. ama en azından sevdiğimizin yanında oluruz bu da demek oluyo ki zorluklar vız gelir huzur olduktan sonra
en önemlisi huzur şu hayatta para sadece gerekli bi araçç paraya resmen tapan insanları hiç anlamadım küçüklüğümden beri hala da anlamıyorumm kendilerine hayatı zindan ediyolar ölünce öbür tarafta para geçmiyooo bunu kabullenmek lazımmm aynen valla sevgilimin yanına olayımm o yeter banaaa

kızlar konuyu değiştirmiş gibi olcam ama erkek arkadasnzla facede felan konusurken gec yazıyor mu yada tam önemsemıyor mu pat dıye cıkıyor mu

kızlar konuyu değiştirmiş gibi olcam ama erkek arkadasnzla facede felan konusurken gec yazıyor mu yada tam önemsemıyor mu pat dıye cıkıyor mu
oluyo geç yazdıgı ama söylüyo önceden mesela spor haberlerine bakıyorum ya da arada kuzenım yazıyo gibi pat diye çıkmıyo hiç ya senınkı böyle yapıyo sanrım cnm sorsaydın neden geç yazıyosun veya neden pat diye cıktın :26:

Evet..Rahatsız oluyosan söylersin.. Yapmaz bi daha

aynen, zaten çok para bozar insanı ya az gelsin öz gelsin. bi de insan en çok cimri insana tahammül edemezmiş, ben sevgilimde ilk bu özelliğe bakmıştım

bizde face yok canım, kapatın kurtulun, kafanız rahat olsun

evet gerçekten cok zor cimri insan Allahtan aşkım öyle değil çok şükür wc ye girince bile parasını veriyooo cok utanıyorum ama napıyımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…