- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.841
6 sene 5 ay MAŞALLAH.Dile kolay olsa gerek , Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
canım benim çok teşekkürlerallah sizin de mutluluğunuzu daim etsin nice senelerde aşkla kalın
hımmm güzelmişşcanım bordo içinde kahve sarı ışıltılar var. bak şu
Eki Görüntüle 389807
netten buldum fotoyu ama aynı böyle duruyo, flormar miracle colours serisinden u12
aa canım bana siyah oje önersene, alix avienin var ama 3 kat sürmeden güzel durmuyo. benim de vazgeçilmezim pastel 28 numara kırmızıhımmm güzelmişşbende bordo süreyim diyorum aslında en sevdiğim renk siyah oje ama bitti ojem alamadımda bi dahaa
ben iki kat sürüyorum cok güzel duruyo gabrini elegant markasıaa canım bana siyah oje önersene, alix avienin var ama 3 kat sürmeden güzel durmuyo. benim de vazgeçilmezim pastel 28 numara kırmızı
ben iki kat sürüyorum cok güzel duruyo gabrini elegant markasıkırmızıyıda cok severim yaa ama siyah her kıyafete uyum sağlıyo ya o açıdan seviyorumm
evet fıstıgım gerçi bana çervem beyazsın diyo ama ben hala kendimi esmer olarak görüyorm nedensehemen not ettim, sağol tatlışımben bi de koyu tonları çok seviyorum. bi de biz beyazız ya eller de pamuk koyu renk daha çok yakışıyo bence
Evet bayanlar hoşgeldiniz..Uzun süredir bakıyorumda 2012-2013 nişanlanacaklar,evlenecekler,bebeği olacaklar vs vs uzayıp giden birsürü topik gözüme çarptı..Önce ufak bi araştırma yaptım inş gözümden kaçan buna benzer bir konu açılmamıştırDüşündüm :44: dedim herkesin bi topiği var neden bizim gibi uzun süreli ilişkisi olupta henüz söz nişan vs olmamış ve olası tarihi kesin belli olmayanlar için bi topik olmasın değil mi ama Size biraz kendi ilişkimden bahsedeyim 4 yıldır tanışıyoruz herşeyimle 2 yıldır da bi ilişkimiz var çok mutluyuz kısa dönem askerlik yaptı aşkım ocak ayında geldi.Şuan için ciddi bi adım atmak biraz zor bizim için aşkımın iyi bi iş bulmasını ve kendimizi toparlamayı bekliyoruz Ayrıca devamlı nezaman nişan yapıcaksınız demelerinden bıktımmmm fenalık geldiii biliyorum içinizden bu dertten de muzdarip olan arkadaslarım vardır Neyse bakalım aramızdan kimler evlilik yolunda adımlarını atıp ayrılacaklar :123: Allah hepimizin gönlüne göre versin lafı fazla uzatmayayım buyrun topiğime derleşelim,eğlenelim,muhabbet edelim
hosgeldın cnm burda her türlü muhabbet ediyoruz bozmuş olmazsınTopiğin adına göre cevap verirsem... Muhabbetinizi bozmadan
1,5 senedir ilişkim var.
Pek çok sorunumuz var önümüzde. Yaş desek ikimiz de yeterince eriştik ama önde engeller var.
Aile engeli vs maddi manevi engeller...
Yaklaşık 1 senedir bekleme çabalarından da sıkıldım zamana bıraktık.
Belki seneye belki çok daha sonra...
Artık Allah neyi nasip ederse diyorum...
Allah sizler için de hayırlısını versin beklemeleriniz sonuç versin canlar
yok canım şu an beyaz tenlisinevet fıstıgım gerçi bana çervem beyazsın diyo ama ben hala kendimi esmer olarak görüyorm nedenseküçükken dalga geçerlerdi benımle karaymışım falan
Topiğin adına göre cevap verirsem... Muhabbetinizi bozmadan
1,5 senedir ilişkim var.
Pek çok sorunumuz var önümüzde. Yaş desek ikimiz de yeterince eriştik ama önde engeller var.
Aile engeli vs maddi manevi engeller...
Yaklaşık 1 senedir bekleme çabalarından da sıkıldım zamana bıraktık.
Belki seneye belki çok daha sonra...
Artık Allah neyi nasip ederse diyorum...
Allah sizler için de hayırlısını versin beklemeleriniz sonuç versin canlar
kıyamam yaa küçükken baya tatlısndır eminimmmyok canım şu an beyaz tenlisinben de küçükken esmermişim, hatta babam bana karabiberim dermiş, hala öyle diyo ama uyumsuz oluyo baya
hoşgeldin canım
hepimizin engelleri var, ama hepimizin aşkı bu engellere göğüs gerecek kadar güçlü
zamanla hepsini aşıcaz ve evlenicez inşallah :123:
allah hepimiz için her şeyin hayırlısını versin
kıyamam yaa küçükken baya tatlısndır eminimmm
benide yıkadı sanırımmyok yaa küçük çirkin kara bişeybaya da kara ama, gitgide beyazladım annem çamaşır suyuyla mı yıkadı ne hatta saçlarım bile açıldı benim, siyahtan kestaneye bi geçiş oldu kendiliğinden
benide yıkadı sanırımmresimlerimi gösterdim aşkıma cok merak ediyodu küçüklüğümü çok tatlsındır falan diyodu gördükten sonra sen büyüdükçe daha güzelleşmişsin dedi küçükken tatlı olduguma dair fikirleri değişti sanırımm
tşk ederim cnm aynen ya benımde babam saçlarımı kazıtmış 1 yaşındaykennn bi ortak yönümüz daha çıktıııyok yok o seni her zaman tatlı buluyodurmaşallahın var ben kendim gördüm fotolarını fıstık gibisin tatlım benim küçüklük fotolarımı da onur görünce kopmuştu 1-2 yaşındayken saçlarım o kadar az ki, erkek gibiyim onurun 1 yaşındaki haliyle ikiz gibiyiz, tek fark ben ondan daha şişkoyum ve her parmağımda farklı renk oje var
tşk ederim cnm aynen ya benımde babam saçlarımı kazıtmış 1 yaşındaykennn bi ortak yönümüz daha çıktıııo zamanlardan belliymiş süslü olucağın ben küçükken dansöz olucam derdim belime eşarp bağlardım tesbihleri geçirirdim ozamanlar mezdeke sesini dansözler göbeklerinden çıkarıyolar sanıyodum o yüzden tesbihler şıkır şıkır ettikçe hosuma gidiyodu
evet ya çocukluk gerçekten güzelmiş gece yarılarına kadar sokaklarda oynardımm eve zor sokardı annem çamurcuk evcilik falan oynuyodum
hahahaçocukluk işte yaa, ama çocukken güzeldi, büyüdükçe hayat zorlaşıyor ayy duygusala bağladım
kedi35 hoşgeldin canım