Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aa canım bana siyah oje önersene, alix avienin var ama 3 kat sürmeden güzel durmuyo. benim de vazgeçilmezim pastel 28 numara kırmızı
ben iki kat sürüyorum cok güzel duruyo gabrini elegant markası kırmızıyıda cok severim yaa ama siyah her kıyafete uyum sağlıyo ya o açıdan seviyorumm

ben iki kat sürüyorum cok güzel duruyo gabrini elegant markası kırmızıyıda cok severim yaa ama siyah her kıyafete uyum sağlıyo ya o açıdan seviyorumm

hemen not ettim, sağol tatlışım ben bi de koyu tonları çok seviyorum. bi de biz beyazız ya eller de pamuk koyu renk daha çok yakışıyo bence

hemen not ettim, sağol tatlışım ben bi de koyu tonları çok seviyorum. bi de biz beyazız ya eller de pamuk koyu renk daha çok yakışıyo bence
evet fıstıgım gerçi bana çervem beyazsın diyo ama ben hala kendimi esmer olarak görüyorm nedense küçükken dalga geçerlerdi benımle karaymışım falan

Topiğin adına göre cevap verirsem... Muhabbetinizi bozmadan
1,5 senedir ilişkim var.
Pek çok sorunumuz var önümüzde. Yaş desek ikimiz de yeterince eriştik ama önde engeller var.
Aile engeli vs maddi manevi engeller...
Yaklaşık 1 senedir bekleme çabalarından da sıkıldım zamana bıraktık.
Belki seneye belki çok daha sonra...
Artık Allah neyi nasip ederse diyorum...
Allah sizler için de hayırlısını versin beklemeleriniz sonuç versin canlar

hosgeldın cnm burda her türlü muhabbet ediyoruz bozmuş olmazsın amin inşallah hepimiz beklemelerimizin sonucunu en iyi şekilde alırızz aileleriniz mi onaylamıyo ilişkinizi en zoru budur sanırımm :26:

evet fıstıgım gerçi bana çervem beyazsın diyo ama ben hala kendimi esmer olarak görüyorm nedense küçükken dalga geçerlerdi benımle karaymışım falan
yok canım şu an beyaz tenlisin ben de küçükken esmermişim, hatta babam bana karabiberim dermiş, hala öyle diyo ama uyumsuz oluyo baya

hoşgeldin canım
hepimizin engelleri var, ama hepimizin aşkı bu engellere göğüs gerecek kadar güçlü
zamanla hepsini aşıcaz ve evlenicez inşallah :123:
allah hepimiz için her şeyin hayırlısını versin

kıyamam yaa küçükken baya tatlısndır eminimmm

yok yaa küçük çirkin kara bişey baya da kara ama, gitgide beyazladım annem çamaşır suyuyla mı yıkadı ne hatta saçlarım bile açıldı benim, siyahtan kestaneye bi geçiş oldu kendiliğinden
benide yıkadı sanırımm resimlerimi gösterdim aşkıma cok merak ediyodu küçüklüğümü çok tatlsındır falan diyodu gördükten sonra sen büyüdükçe daha güzelleşmişsin dedi küçükken tatlı olduguma dair fikirleri değişti sanırımm

yok yok o seni her zaman tatlı buluyodur maşallahın var ben kendim gördüm fotolarını fıstık gibisin tatlım benim küçüklük fotolarımı da onur görünce kopmuştu 1-2 yaşındayken saçlarım o kadar az ki, erkek gibiyim onurun 1 yaşındaki haliyle ikiz gibiyiz, tek fark ben ondan daha şişkoyum ve her parmağımda farklı renk oje var

tşk ederim cnm aynen ya benımde babam saçlarımı kazıtmış 1 yaşındaykennn bi ortak yönümüz daha çıktııı o zamanlardan belliymiş süslü olucağın ben küçükken dansöz olucam derdim belime eşarp bağlardım tesbihleri geçirirdim ozamanlar mezdeke sesini dansözler göbeklerinden çıkarıyolar sanıyodum o yüzden tesbihler şıkır şıkır ettikçe hosuma gidiyodu

hahaha çocukluk işte yaa, ama çocukken güzeldi, büyüdükçe hayat zorlaşıyor ayy duygusala bağladım
kedi35 hoşgeldin canım

hahaha çocukluk işte yaa, ama çocukken güzeldi, büyüdükçe hayat zorlaşıyor ayy duygusala bağladım
kedi35 hoşgeldin canım
evet ya çocukluk gerçekten güzelmiş gece yarılarına kadar sokaklarda oynardımm eve zor sokardı annem çamurcuk evcilik falan oynuyodum ama hayat daha kötü insanlar daha acımasızz çocuklar sokaklarda pek oynayamıyolar artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…