Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlarr ? Aşkk acısını unutturan bir ilaç var mı bildiğiniz ??

Canım çok zor bi durum öncelilke Allah yardımcın olsun...Çevre çok önemli bana göre.. Mesela yarın c.tesi sabah uyan arkadaşlarla toplan kahvaltı yapın sonra dışarı çıkıp alışveriş yapın,dolaşmadık yer bırakmayın,doyasıya eğlenin..akşam eve gelip ymek yapın...tabi bu arada herkes derdini bi kenara bırakıp şen şakrak davranıcak :) yemekten sonra çay, okey, tabu,monopoly,vs,vs müzik açıp dans edin mesela :) akşam kafanı koyup acını azaltmaya daha doğrusu hafifletmeye bi nebze yardımı olur..Ama evin içinde oturup bi yere çıkmadan, bırak bi yere çıkmayı odadan dışarı çıkmadan öyle boş boş dalıp, ağlarsan maalesef azalmaz..umarım yardımcı olmuştur sana... Eğlenmeye bak, başka şeylere odaklan.. How i met your mother dizisini izle, izlediğin an unutursun acını :) ben denedim etkili oldu :)

Canım ben Kind_qiRL'ün sahibesi:) ya yeni bi hesap açtım kendime(diğerinden bi arkadaş bi kaç şey yapmış da hoşuma gitmedi işte kendime ait olsun dedim :) Diyetteyim LimonLu,maydanozlu Su içiyorum sen :)
anladım cnm bende tanımıyorum diye bi de profili inceledim bana fake hesap olabilir gibi geldi ondan reddettim ekleyeyim şimdi bende sıkıntıdan patlıyorumm diyettesın demek kaç kilo vermek istiyosun

anladım cnm bende tanımıyorum diye bi de profili inceledim bana fake hesap olabilir gibi geldi ondan reddettim ekleyeyim şimdi bende sıkıntıdan patlıyorumm diyettesın demek kaç kilo vermek istiyosun

Yok canım :) bi kaç konu açmıştı da hoşuma gitmedi..uzun hkye :) aynen ya çok sıkıcı bi gün aslında başta öyle değildi ama biraz yedik birbirimizi,sonra düzeldi..cnm sklıdı işte :S canım 58'im 50 olursam süper olur :) bakıcaz artık:)

boyun kaç peki 50 kilo baya az bi kilo çünkü

1.62 Canm..bi 5 kile versem sorun etmem gerçi..Dediğin gbi 50 kilo az :)
evet bi 5 kilo tam iyi olur gerçi bu vücut yapısına da bağlı ben mesela 1.73 boyundayım 54 kiloyum normalde bu boya o kilo baya az gelir insanlara ama ben çok zayıf durmuyorum kemiklerim ince o yüzden

evet bi 5 kilo tam iyi olur gerçi bu vücut yapısına da bağlı ben mesela 1.73 boyundayım 54 kiloyum normalde bu boya o kilo baya az gelir insanlara ama ben çok zayıf durmuyorum kemiklerim ince o yüzden

hıhı haklısın kemikler inceyken öyle oluyo.. ben 53 kiloyken tamdım,fazlalık felan yoktu..53 tam'dır heralde :)

hıhı haklısın kemikler inceyken öyle oluyo.. ben 53 kiloyken tamdım,fazlalık felan yoktu..53 tam'dır heralde :)
evet 53-55 falan tam iyi olur bi dönem bende baya kilo almıştım 62 kilo olmuştummm ayyy cok kötüydüü dedim ya kemiklerim ince toplu duruyodum baya Allahtan zayıfladım diyet yapmak cok zordur bilirimmm diyet yapmasan canın yemek istemez ama diyettesin ya hep açsındır canın hep bişeyler isterr

Aynennn :) Diyetteyken herşey çeker canın :) ben noRmalde diyet felan yapmazdım fazla kilom olmadığı için; zorlanıyorum biraz açıkçası :) 1 kilo vermişim ama :) demek oluyo ki pes etmek yok D Aynen ben 3 sene önce aldım baya zaten o zamandan beri kilomu takıyorum..Babam vefat ettiği dönem(bahsetmiştim bi ara) hergün patates kızartması,mayonez,ketçap,kola... 1 ay boyunca böyle devam etti, yemeğe vermiştim kendimi..ondan sonra göbek çıktı zaten :S bu göbek giderse sorunum kalmaz :)

anladım cnm Allah kolaylık versin sabret yaza fit bi şekilde girersinnn

yaramı deştiniz kızlar.... Benimde 2.5 yıllık bir ilişkim vardı ama net olarak 3 ay önce bitti.. Ama bizde sorun çoktuu anlat anlat bitmez hayırlısı buymuş demek kii:2: İnşallah sizler çokkk mutlu olursunuzz

kıyamam cnm bnm hayırlısı buymuş demekki inş senınde karşına çok iyi bi insan çıkar sende cok mutlu olursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…