- 28 Şubat 2012
- 337
- 0
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.861
Kızlarr ? Aşkk acısını unutturan bir ilaç var mı bildiğiniz ??
Kızlarr ? Aşkk acısını unutturan bir ilaç var mı bildiğiniz ??
hoşgeldin cnmmm napıyosunnBn qeLdm =)
sadece zamann unutamasanda daha az aklına gelmeye başlayacaktırKızlarr ? Aşkk acısını unutturan bir ilaç var mı bildiğiniz ??
hoşgeldin cnmmm napıyosunn
anladım cnm bende tanımıyorum diye bi de profili inceledim bana fake hesap olabilir gibi geldi ondan reddettim ekleyeyim şimdiCanım ben Kind_qiRL'ün sahibesi:) ya yeni bi hesap açtım kendime(diğerinden bi arkadaş bi kaç şey yapmış da hoşuma gitmedi işte kendime ait olsun dedim :) Diyetteyim LimonLu,maydanozlu Su içiyorum sen :)
anladım cnm bende tanımıyorum diye bi de profili inceledim bana fake hesap olabilir gibi geldi ondan reddettim ekleyeyim şimdibende sıkıntıdan patlıyorumm diyettesın demek kaç kilo vermek istiyosun
boyun kaç peki 50 kilo baya az bi kilo çünküYok canım :) bi kaç konu açmıştı da hoşuma gitmedi..uzun hkye :) aynen ya çok sıkıcı bi gün aslında başta öyle değildi ama biraz yedik birbirimizi,sonra düzeldi..cnm sklıdı işte :S canım 58'im 50 olursam süper olur :) bakıcaz artık:)
boyun kaç peki 50 kilo baya az bi kilo çünkü
evet bi 5 kilo tam iyi olur gerçi bu vücut yapısına da bağlı ben mesela 1.73 boyundayım 54 kiloyum normalde bu boya o kilo baya az gelir insanlara ama ben çok zayıf durmuyorum kemiklerim ince o yüzden1.62 Canm..bi 5 kile versem sorun etmem gerçi..Dediğin gbi 50 kilo az :)
evet bi 5 kilo tam iyi olur gerçi bu vücut yapısına da bağlı ben mesela 1.73 boyundayım 54 kiloyum normalde bu boya o kilo baya az gelir insanlara ama ben çok zayıf durmuyorum kemiklerim ince o yüzden
evet 53-55 falan tam iyi olur bi dönem bende baya kilo almıştım 62 kilo olmuştummm ayyy cok kötüydüü dedim ya kemiklerim ince toplu duruyodum baya Allahtan zayıfladım diyet yapmak cok zordur bilirimmm diyet yapmasan canın yemek istemez ama diyettesin ya hep açsındır canın hep bişeyler isterrhıhı haklısın kemikler inceyken öyle oluyo.. ben 53 kiloyken tamdım,fazlalık felan yoktu..53 tam'dır heralde :)
evet 53-55 falan tam iyi olur bi dönem bende baya kilo almıştım 62 kilo olmuştummm ayyy cok kötüydüü dedim ya kemiklerim ince toplu duruyodum baya Allahtan zayıfladım diyet yapmak cok zordur bilirimmm diyet yapmasan canın yemek istemez ama diyettesin ya hep açsındır canın hep bişeyler isterr
anladım cnm Allah kolaylık versin sabret yaza fit bi şekilde girersinnnAynennn :) Diyetteyken herşey çeker canın :) ben noRmalde diyet felan yapmazdım fazla kilom olmadığı için; zorlanıyorum biraz açıkçası :) 1 kilo vermişim ama :) demek oluyo ki pes etmek yokD Aynen ben 3 sene önce aldım baya zaten o zamandan beri kilomu takıyorum..Babam vefat ettiği dönem(bahsetmiştim bi ara) hergün patates kızartması,mayonez,ketçap,kola... 1 ay boyunca böyle devam etti, yemeğe vermiştim kendimi..ondan sonra göbek çıktı zaten :S bu göbek giderse sorunum kalmaz :)
anladım cnm Allah kolaylık versin sabret yaza fit bi şekilde girersinnn
Evet bayanlar hoşgeldiniz..Uzun süredir bakıyorumda 2012-2013 nişanlanacaklar,evlenecekler,bebeği olacaklar vs vs uzayıp giden birsürü topik gözüme çarptı..Önce ufak bi araştırma yaptım inş gözümden kaçan buna benzer bir konu açılmamıştırDüşündüm :44: dedim herkesin bi topiği var neden bizim gibi uzun süreli ilişkisi olupta henüz söz nişan vs olmamış ve olası tarihi kesin belli olmayanlar için bi topik olmasın değil mi ama Size biraz kendi ilişkimden bahsedeyim 4 yıldır tanışıyoruz herşeyimle 2 yıldır da bi ilişkimiz var çok mutluyuz kısa dönem askerlik yaptı aşkım ocak ayında geldi.Şuan için ciddi bi adım atmak biraz zor bizim için aşkımın iyi bi iş bulmasını ve kendimizi toparlamayı bekliyoruz Ayrıca devamlı nezaman nişan yapıcaksınız demelerinden bıktımmmm fenalık geldiii biliyorum içinizden bu dertten de muzdarip olan arkadaslarım vardır Neyse bakalım aramızdan kimler evlilik yolunda adımlarını atıp ayrılacaklar :123: Allah hepimizin gönlüne göre versin lafı fazla uzatmayayım buyrun topiğime derleşelim,eğlenelim,muhabbet edelim
kıyamam cnm bnmyaramı deştiniz kızlar.... Benimde 2.5 yıllık bir ilişkim vardı ama net olarak 3 ay önce bitti.. Ama bizde sorun çoktuu anlat anlat bitmez hayırlısı buymuş demek kii:2: İnşallah sizler çokkk mutlu olursunuzz
kıyamam cnm bnmhayırlısı buymuş demekki inş senınde karşına çok iyi bi insan çıkar sende cok mutlu olursunn