- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.021
Aslanlar biraz sinirli dediğim dedik olurlar ya erkek kuzenimden biliyorum ama yufka yürekli olurlar bi anda sinirlenip bi anda yumuşarlar
aynen içim acıyo ağladığı zaman
oyyy kıyamammbenim sevgilim de duygusaldır. ama bi erkeğin ağlaması beni çok derinden etkiliyo yaa, içim kahroluyo sanki
annenin eşine baba demiyosun heralde canım
ay çok güzel yaabenimki de etrafındakilere karşı öyle ama benim yanımda çok farklı çok light oluyorailesindeki herkes onu sert, taş fırın olarak bilir ama hiiiç değil.
benim belim biraz rahatsız oldugu için evlenince ütülerimizi o yapacak mesela, annemlere söyleme diye pazarlık yapıyor şimdiden
hımmm üzüldüm inş düzelir aranızdiyorum canım, küçükken çok iyiydi aramız. hatta küçükken pamuk baba diyodum, saçları hafif beyazlamıştıben de esmerdim küçükken o da bana karabiberim derdi gitgide beyazladım hala der karabiberim diye, alışkanlık ama son zamanlarda bi soğukluk var aramızda..
benimki de etrafındakilere karşı öyle ama benim yanımda çok farklı çok light oluyorailesindeki herkes onu sert, taş fırın olarak bilir ama hiiiç değil.
benim belim biraz rahatsız oldugu için evlenince ütülerimizi o yapacak mesela, annemlere söyleme diye pazarlık yapıyor şimdiden
ay çok güzel yaasiz benimkinin bana yardımını duyunda nasıl oluyomuş görün bi gün dedim aşkım bebeğimiz olunca yardım edersin bana yerine göre altını falan değiştirirsin bana diyo ki evet yardım ederim mesela bebeğimizin bacaklarını kaldırırım sağol askım çok büyük bi yardım gerçekten
ne yalan söyleyeyim bende hiç anlamam valla annem yaptırmadı hiç evin tek kızı oldugum ıcın kıyamadılar anneannemle birlikte banaçok güldüm yaa bi evlenelim de hamarat kızlar olarak herseyi yaparız biz (ev işlerinden zerre anlamam bu arada )
çok güldüm yaa bi evlenelim de hamarat kızlar olarak herseyi yaparız biz (ev işlerinden zerre anlamam bu arada )
bak seeennn çok biliyoaman yapsın da nasıl yaparsa yapsın.
benim sevgilim çok titiz kızlar yaa, öyle her temizliği beğenmez, ben de bana yaptırmaz diye korkuyorum. bulaşıklar kesin onun da ortak yapalım ki ben de kendimi işe yaramaz hissederim yani
hahahay çok güzel yaasiz benimkinin bana yardımını duyunda nasıl oluyomuş görün bi gün dedim aşkım bebeğimiz olunca yardım edersin bana yerine göre altını falan değiştirirsin bana diyo ki evet yardım ederim mesela bebeğimizin bacaklarını kaldırırım sağol askım çok büyük bi yardım gerçekten
evetttt, hem de ne beyazlamak, sanki çamaşırsuyuyla yıkanmışımhımmm üzüldüm inş düzelir aranızsende küçükken esmer olup büyüyünce beyazlayanlardansın benım gibi heralde
bana önceden çok karasın diyolardı son zamanlarda çok beyazsın ya kansızlık mı var sende bi doktora git diyen oluyo kuzenim yazın ya semiramis yaklaşma bana çok beyazsın ben esmer kalıyorum yanında diyoduhahahçok güldüm canım yaa
evetttt, hem de ne beyazlamak, sanki çamaşırsuyuyla yıkanmışımtenime uygun pudra bulamıyorum. cathrine arley in 5 numarası bile çok koyu geliyo sevgilim pamuğum diyo bana, sanki kendisi çok farklı
alıştırma şimdiden canım naz yap evlenene kadar.sonrası Allah kerimBenim erkek arkadaşım bana buyurmaya başladı yaa.. Bana bi su doldur hadi, bana bi ekmek getir hadi filan aaa okulda yemek yiyoruz kaldırıyo beni ekmek almaya gönderiyo. Koca moduna girdi adamım resmen.
aynen canım evin tek kızı değilim gerci ama hamarat annem hiçbişeycik yaptırmaz sağolsun. herkes öyle anneden böyle kız nasıl olur diyodur eminimne yalan söyleyeyim bende hiç anlamam valla annem yaptırmadı hiç evin tek kızı oldugum ıcın kıyamadılar anneannemle birlikte banaannem nişanlan yemekleri sen yapacaksın diyo ama hiç sanmıyorum yaptıracağınıı
Ben de ev işinden anlamam.. Hiç de hamarat olamayacağım iş kolik olacağım büyük ihtimal. Nasıl yemek yapıldığını sevgilimden öğreniyorum yaa bir çok şeyi ondan öğreniyorum çok komik :)
okuyorum bebişim gözümden kaçan oluyodur kusuruma bakma çok hızlı cvplar verıyoruz yaaBizim evimizde yardımcımız var ben erkek arkadaşıma dedim ben böyle gördüm böyle devam eder ev işi yapmam dedim ilk başta atarlandı evin kadını sen olcan sen yapacan filan.. Sonuç: Ev işi yapmayacağım :)
Benim yazdıklarımı da okuyun ama
dimi yabizde de ütü ve yer süpürmek onda. bi de yükseklik korkum var benim. camları da o aldı. ben işe giderim o da eve bakar artık
bu konuda da yalnız değilmişim bi ben bu kadar beceriksizim sanıyodumev isleri yuzunden evlenmekde tereddutteyim