- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.001
evet aşkımın gözleri çekik:) eşin benziosa ihtml var :) bnm yeğenm bnzio kız bide saçlar uzun gözler çekik Allahm ymk istiorm :) Japon bebeklere bayılıorm .D
siz uyumlu olduktan sonra burçların bi önemi yok cnmÇok hızlısınız konulara yetişemiyorummm. Ben başak burcuyum sevgilim koç burcu. Uyumumuz yok zıt burçlarız.
Hey biri japon mu dedi :)))) beni de benzetrler gözlerm çekik.. ybncılara benziosn flan derlerD
evet aşkımın gözleri çekikben hamile kaldıgımda adriana limaya da bakıcam ortaya karışık mükemmel bi kızım olsun
hemde ne duygusall çok alıngann çok kırılganım benn herşeye ağlayabilirim.. bi gün söylemesi ayıp annem dolma yapmıştı içinden taş çıktı bana oturdum ağladım bütün aksam
Kızlar ben de minyon tipliyim. Beni görenler hep aaaaaaaaaa ben seni 15 yaşında sandııım diyor (19 yaşımdayım). Üniversiteli olduğuma inanmıyor ben seni ortaokula gidiyo sandım diyenler de oluyor. Ya bir de beni gören Türk müsün diye soruyorKorelilere benziyor muşum.. Ailem de hep biz seni japonlardan çaldık diyor uff yaa nedir bu çektiğim
bana da çakma çinli diyolardı, gözlerim hafif çekikHey biri japon mu dedi :)))) beni de benzetrler gözlerm çekik.. ybncılara benziosn flan derlerD
aynen katılıyorum canım :13: çookkk dengesizim,kabul ediyorum yani.ben de terazi burcuyum,yükselen burcum da ikizler. iki dengesiz burç bi insanda toplanınca ben gibi multi-dengesiz bi insan çıkıyor ortayasöylediklerinin aynısı bende var canım.çok değişken ve de kararsızım. bir anım bir anımı tutmaz
Sevgilim de ikizler. bi insan bu kadar dengeli,anlayışlı ve de sabırlı olamaz. hele benim gibi dengesiz bi insanın sevgilisiykenbirbirimizi dengeliyoruz işte...
Allah kaderimizi uyumlu olduğumuz kişiye göre yazıyor demekki
aynen canım, ben zaten ondan bahsederken ona başka şeylerle hitap ediyorum da şimdi burda onu yazarsam banlanırımeminim bende arayıp beni evlatlıktan reddet desem benzer şeyleri söyler ben onu gerçekte olmasada yüreğimde zaten babalıktan reddettimvalla onlara baba bile demek komiğime gidiyo biliyo musun
siz uyumlu olduktan sonra burçların bi önemi yok cnm
bu arada bende de çekiklik var. kücükken tam japon gibiymişim de şimdi benzeten olmuyor. hafif çekiklik kalmış
nefret ediyorum bazen herşeye ağlamamdan annemler bütün gece dalga geçmişlerdi benimleeay çok hoşsun canım yaa
ne dediğini merak ettim ama dediğin gibi ceza alabilirsinbana da çakma çinli diyolardı, gözlerim hafif çekikama bi tarih öğretmenim sen has türksün demişti, has türkler çekik gözlü, beyaz tenli, siyah saçlı olurlarmış
aynen katılıyorum canım :13: çookkk dengesizim,kabul ediyorum yani.zaten beni ondan başkası çekmezdi
aynen canım, ben zaten ondan bahsederken ona başka şeyler hitap ediyorum da şimdi burda onu yazarsam banlanırım
nefret ediyorum bazen herşeye ağlamamdan annemler bütün gece dalga geçmişlerdi benimlee
''has türkler çekik gözlü, beyaz tenli, siyah saçlı olurlarmış''
Biz has Türküz o zaman yaşasın!!!!!!!
nefret ediyorum bazen herşeye ağlamamdan annemler bütün gece dalga geçmişlerdi benimlee
merak etme yalnız değilsin arkadaşımben de her şeye ağlarım. sevgilim tartışırken bana ''söylediklerin beni üzüyo'' dese ağlarım, ''haksızsın'' dese ağlarım. barışırız, ''seni seviyorum'' der ağlarım. ''ağlaman da hemen yanında zaten, aynı annem gibisin'' der yine ağlarım
eveeettttt''has türkler çekik gözlü, beyaz tenli, siyah saçlı olurlarmış''
Biz has Türküz o zaman yaşasın!!!!!!!
ne dediğini merak ettim ama dediğin gibi ceza alabilirsinbaba kelimesi bana cok tuhaf geliyo sana da öyle oluyo mu sanki zor çıkıyo yabancı kelime gibi
Aslanlar biraz sinirli dediğim dedik olurlar ya erkek kuzenimden biliyorum ama yufka yürekli olurlar bi anda sinirlenip bi anda yumuşarlarbu arada sevgilimin burcunu ikizler yazmışım yanlışlıkla ya. Aslan benim sevgilim
annenin eşine baba demiyosun heralde canımeveeettttt
aynen.. çünkü baba kelimesinin sadece sözlükteki anlamını biliyorum.. :26:
Ama kendimi bazen onun yerine koyuyorumda kötüdur ya herşeye alınabilen ağlayabilen bi kızz :84:ben de herkesin yanında ağlayamam ama ne hikmetse sevgilimin yanında en ufak şeyde hüngür foşurt ağlarım. garibim konuşmaya korkuyor artık ağlıycam diye
aynı ben gibisin yanii benim sevgilimde ağlar benimle birlikte bazenn o da duygusaldır gerçi burcu duygusal bi burç değil ama her buluşmamızda sarılınca ağlıyorum nolur ağlama diyo gelicem yine diyo