Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben de canımm. :KK19:
valla son sınav feci kötüydü de diğerleri orta şekerli gibi. artık bitse de sevdiceğime kavuşsam diye gün sayıyorum.:KK55:
sizin kavuşma tarihiniz belli mi :KK31:?
evettt çoook mutluyummm :21: en geç 1 aya kadar buluşucaz dedi yeni işe başladı ya maaşını alınca gelicek ayy çok heyecanlıyım anlatamamm :KK52:

çok sevindiim. gözün aydınn canım :KK19: şimdiden nasıl da heyecanı sarmıştır :KK52:
ayy hemde nasıl ama kıyafetim ayakkabım bile hazırr sonradan fikir değiştirmezsem şimdiden hepsini kafamda planladımm :KK12: geçen yıl girdim kpssye pek iç açıcı bi puan alamadım 66 puan almıştım :KK17: ama sevgilim girecek bana sende gir diyo ama hiç hazırlanmadım ki :KK31:

ayy hemde nasıl ama kıyafetim ayakkabım bile hazırr sonradan fikir değiştirmezsem şimdiden hepsini kafamda planladımm :KK12: geçen yıl girdim kpssye pek iç açıcı bi puan alamadım 66 puan almıştım :KK17: ama sevgilim girecek bana sende gir diyo ama hiç hazırlanmadım ki :KK31:

hala geç sayılmaz bence canım. en olmadı şimdiden çalış, seneye girersin. bi bayan için devletten rahatı yok gerçekten.

Tahmin edebiliyorum hazırlıklarını canım :KK52:

hala geç sayılmaz bence canım. en olmadı şimdiden çalış, seneye girersin. bi bayan için devletten rahatı yok gerçekten.

Tahmin edebiliyorum hazırlıklarını canım :KK52:
seneye düşünebilirim bu sene sorunlarımızda var az cok konuşmuştuk biliyosundur :KK31: anneme kot elbise diktirdim çok güzel olduu onu giyicem eğer kararsız kalırsam buraya koyarım hangisini giyeyim sizce diye :nazar:

semiramis çok sevindim sevdiceğinle buluşmana az kalmış :KK8: bu arada kpss işini düşün bence de, zaten eylülde sanırım, daha çok vaktin var. geç değil :KK34:
ammavelakin bence de çoğu kişi sınavlardan giremiyodur, vizeler aöf sınavları hepsi üstüste denk geldi :KK14:
aylaklıktan sıkılmayı, film izlemeyi, kitap okumayı, nfs oynamayı özledim yaa :KK52:

seneye düşünebilirim bu sene sorunlarımızda var az cok konuşmuştuk biliyosundur :KK31: anneme kot elbise diktirdim çok güzel olduu onu giyicem eğer kararsız kalırsam buraya koyarım hangisini giyeyim sizce diye :nazar:

seneye kadar tüm sıkıntılarınız hallolur inşallah :KK19:

Kıyafet mevzusu da çok mantıklı canım. karar veremezsen ekle, el birliğiyle yardımcı oluruz :KK1:

Sevgilimin sınavlarımın bittiği gün bana bi sürprizi varmış:KK17:. çok merak ediyorum. O yüzden haftaya sabahın köründeki sınava süslenip püslenip gitmem lazım:KK52:

çok üzüldüm canım ya. Özel değilse sebebini sorsam:26:

sorma ya :KK5: ömrümüzün en güzel dönemlerini sınavlarla geçiriyoruz.:18:

Kendide anlamadı niye ayrıldığını tatlım doal olarak bende anlayamadım size de nasıl anlatırım bilemiorum :ss benden daa iyisini bulabileceğini düşündü kie ayrıldı sanırım çünkü saçma sapan bi bahen öne sürmüştü:KK37:

semiramis çok sevindim sevdiceğinle buluşmana az kalmış :KK8: bu arada kpss işini düşün bence de, zaten eylülde sanırım, daha çok vaktin var. geç değil :KK34:
ammavelakin bence de çoğu kişi sınavlardan giremiyodur, vizeler aöf sınavları hepsi üstüste denk geldi :KK14:
aylaklıktan sıkılmayı, film izlemeyi, kitap okumayı, nfs oynamayı özledim yaa :KK52:
hoşgeldin sedefcimm evet az kaldı çok şükür :KK8: kpssyi düşünücem ama büyük ihtimal seneye kalır olsun zaten daha evlenmeme çoook var 2-3 tane kpss görürüm o zamana kadar :KK9:

hoş geldin canım.
sorma yahu. bi de sabaha karşı uyuyup öğleden sonra kalkmayı özledim en çok :KK52: (sevgilimden sonra en çok:KK1:)

seneye kadar tüm sıkıntılarınız hallolur inşallah :KK19:

Kıyafet mevzusu da çok mantıklı canım. karar veremezsen ekle, el birliğiyle yardımcı oluruz :KK1:

Sevgilimin sınavlarımın bittiği gün bana bi sürprizi varmış:KK17:. çok merak ediyorum. O yüzden haftaya sabahın köründeki sınava süslenip püslenip gitmem lazım:KK52:
sağol bebişim :KK19: ayy ben bile merak ettim valla belki evlenme teklifidirrrr aramızda ilk sen alırsın belkidee :KK8:

yaşlar kaç? en küçüğünüz benim sanırım :)
91'liyim ben, sen kaç yaşındaydın?

Kendide anlamadı niye ayrıldığını tatlım doal olarak bende anlayamadım size de nasıl anlatırım bilemiorum :ss benden daa iyisini bulabileceğini düşündü kie ayrıldı sanırım çünkü saçma sapan bi bahen öne sürmüştü:KK37:

hadi ya,üzüldüm.. ama eğer senden daha iyisini bulacağını düşünerek sebepsiz ayrıldıysa, iyi olmuş bence,hiç üzme kendini. 4.5 yıl boyunca aklı nerdeymiş:KK19:

X