Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben şaka olarak söyledim zaten giymem kısa nişanda tabi büyük konuşmamak lazım

aynen canım,yalnız elbise ve rengi çok güzelmiş. hani ev içinde söz falan olursa giyilebilir, kahve uzatılacağı için göğüs dekoltesi olmamalı, o yüzden bacaktan kısılabilir. ama nişan için biraz basit kaçar, uzun olup daha bi ağırlığı olması lazım sanki..

kızlaaaaaaaaaaaaaar buda gelinligim

Eklentiler

• $Untitled-5 (2).jpg
    133,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $Untitled-4 (2).jpg
    140,9 KB · Görüntüleme: 23
vaaaaay süpermişş çok sade ama bi okadarda zariff bu arada sevgilinden haber alabildin mi cnm sormuştun ya bize ne kadar da bi haberleşiyosunuz diye merak ettim naptın

evet cnm aradı konustuk artık kısmet olursa giyicez gelinligi

çok güzellll, özellikle bel kısmı her gelinlikten belirli kısımları topluyorum ortaya karışık yapcam sanırım

bende gogus kısmını daha islemeli istedim baska bir gelinlikden buldum ama sonra vazgectim bu olsun dedim hem sade hem gosterisli kısmet

kızlar ben yapamadım bu çizelgeyi yaaa Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. yazıyo :2:

Son düzenleme:
sen cizelge hazırlamak istiyorsun dimi..
profili duzenle kısmına geliyorsun kan grubunun altında cizelge var oraya o kısmı yapıstırıyorsun cizelgen gozukuyor boylece

sen cizelge hazırlamak istiyorsun dimi..
profili duzenle kısmına geliyorsun kan grubunun altında cizelge var oraya o kısmı yapıstırıyorsun cizelgen gozukuyor boylece
sağol ilgilendiğin için cnm ya olmuyo valla hepsini denedim neyse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…