Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Anladım canım teşekkür ederim krem gelinlik kahverengi damatlık fikri hep aklımda olacak.. Biz bir kokteyle katılmıştık ben krem rengi elbise giymiştim erkek arkadaşım kahverengi takım giymişti çok güzel olmuştu gelinlik ve damatlık neden olmasın :)

bak hem kendinizi o renkler içinde de görmüşsünüz, o da sizin için deneme amaçlı gibi olmuş, tecrübe olmuş.. valla süper olur

Ya mobilyaydı çeyizdi gelinlik damatlıktı derken nişanlılık ne kadar sürüyor yaw :) 3yıl filan sürse olmaz mı hehh almaya başlasam ben de bir şeyler

Arkadaşlar bir de country tarzına ben bayılıyorum. Bu mutfak harika değil mi?

Son düzenleme:
Ya mobilyaydı çeyizdi gelinlik damatlıktı derken nişanlılık ne kadar sürüyor yaw :) 3yıl filan sürse olmaz mı hehh almaya başlasam ben de bir şeyler

o süre herkesin durumuna göre değişir işte :106:
biz kısmetse 1 yıl sözlü, 1 yıl nişanlı kalıcaz (genel olarak söylüyorum)
country tarzı mobilyalara ben de bayılıyorum yaa, o kadar doğal ve sade ki..
zaten evimi country tarzı döşemesem bile her yeri bembeyaz istiyorum :98:

Son düzenleme:
yok düşmez cnm ben straplez giyiyorum elbise falan düşmesine imkan yok benim aşkım kumral gibi siyah saçlı beyaza yakın teni ama siyah çok yakışacaktır eminimm

bizim sözlülük 1-2 ay nişanlılık duruma göre ya 3 ay yada 6 ay olucak
sevdicğimde dahil benimle dalga geçiyolar bende beyaz istiyodum anında kirletirsin diyolar
o yüzden gri füme yapıcaz heryeri savulun quietnrkn geliyo

ben nisanım icin bu tarz bir elbise dusundum cok abartılı birseyler istemedim bu cok hosuma gitti tabi sırtı bu kadar acık olmazda

Eklentiler

• $PromGirl-786116309.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 25
Hayalimdeki yatak odası takımı :) Güzel mi sence?

Eki Görüntüle 384096
çok orjinal, çok çok güzel canım masal alemi gibi.. büyülüyo sanki insanı..
yok düşmez cnm ben straplez giyiyorum elbise falan düşmesine imkan yok benim aşkım kumral gibi siyah saçlı beyaza yakın teni ama siyah çok yakışacaktır eminimm
ayy inş düşmez, benim straplez elbiselerimin çoğu düşüyo, ama ben biraz zayıfım, bi de elbisenin kumaşına göre de değişiyo tabii, bu yatakodası modeli benim de arşivimde vardı, çok güzel canım ben mobilyalar dışında duvarları da beyaz istiyorum, şu anki genç odam kırmızı olduğu için bıktım sanırım
güzelmiş cnm ben daha spor seviyorum ve kırmızı düşünüyorum hayalimdekini koyayım bende
Eki Görüntüle 384098

ben nisanım icin bu tarz bir elbise dusundum cok abartılı birseyler istemedim bu cok hosuma gitti tabi sırtı bu kadar acık olmazda

çok güzel canım, ya satenin yeri bi başka

ay çok güzeller gerçekten ben bi kere benim aşkıma şaka yaptım nişan konuşuyoduk kıyafetlere falan bakıyodum askım ben bu nişan kıyafeti tarzında giyinmek istiyorum dedim buna benzer bi resim attım baştan inanmadı her zamanki gibi şaka yapıyosun dedi hayır gayet ciddiyim hem ne varmış giyicem okadar! dedim aşkım olmaz diyorum uzatma dedi

evet yatak odasında kırmızı bambaşka

[

çok güzel canım, ya satenin yeri bi başka

saol cnmm

kıskanıyomu

nesi varmış bu elbisenin canım yaa, bence gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…