- 30 Mart 2012
- 4.565
- 8
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
ben koyu kahve ile lacivert uyumuna bayılıyorum. hem bayanda hem erkekde.. vardır bence tatlım, olmasa bile oluşturursunuz
beyaz tenlilere açık renk daha bi soluk gösterir diye düşünüyorum ama yine tercih sizin tabii canım
mesela benimkine beyaz yakışıyo ama krem tonları daha soluk gösteriyo
Anladım canım teşekkür ederim krem gelinlik kahverengi damatlık fikri hep aklımda olacak.. Biz bir kokteyle katılmıştık ben krem rengi elbise giymiştim erkek arkadaşım kahverengi takım giymişti çok güzel olmuştu gelinlik ve damatlık neden olmasın :)
Ya mobilyaydı çeyizdi gelinlik damatlıktı derken nişanlılık ne kadar sürüyor yaw :) 3yıl filan sürse olmaz mı hehh almaya başlasam ben de bir şeyler
yok düşmez cnm ben straplez giyiyorum elbise falan düşmesine imkan yok benim aşkım kumral gibi siyah saçlı beyaza yakın teni ama siyah çok yakışacaktır eminimmyok yok değişmez canım, kaç yıllık sevgilisinizgörümcen de iyi demiş valla, haklı konuşmuş.
benimki kendisi zaten straplez istiyoama ben acaba straplez düşer mi diye düşünüyorum bazen :18: açıkçası düğünde zırt pırt yukarı doğru çekmek hiç hoş bi görüntü vermez
çok orjinal bi model canımevet damatla uyum şart benimki çok beyaz tenli, o yüzden ona siyah damatlık istiyoruz
güzelmiş cnm ben daha spor seviyorum ve kırmızı düşünüyorum hayalimdekini koyayım bende
Eki Görüntüle 384098
çok orjinal, çok çok güzel canım
ayy inş düşmez, benim straplez elbiselerimin çoğu düşüyo, ama ben biraz zayıfım, bi de elbisenin kumaşına göre de değişiyo tabii, bu yatakodası modeli benim de arşivimde vardı, çok güzel canımyok düşmez cnm ben straplez giyiyorum elbise falan düşmesine imkan yok benim aşkım kumral gibi siyah saçlı beyaza yakın teni ama siyah çok yakışacaktır eminimm
güzelmiş cnm ben daha spor seviyorum ve kırmızı düşünüyorum hayalimdekini koyayım bende
Eki Görüntüle 384098
ben nisanım icin bu tarz bir elbise dusundum cok abartılı birseyler istemedim bu cok hosuma gitti tabi sırtı bu kadar acık olmazda
ay çok güzeller gerçektenben nisanım icin bu tarz bir elbise dusundum cok abartılı birseyler istemedim bu cok hosuma gitti tabi sırtı bu kadar acık olmazda
evet yatak odasında kırmızı bambaşkaçok orjinal, çok çok güzel canımmasal alemi gibi.. büyülüyo sanki insanı..
ayy inş düşmez, benim straplez elbiselerimin çoğu düşüyo, ama ben biraz zayıfım, bi de elbisenin kumaşına göre de değişiyo tabii, bu yatakodası modeli benim de arşivimde vardı, çok güzel canımben mobilyalar dışında duvarları da beyaz istiyorum, şu anki genç odam kırmızı olduğu için bıktım sanırım
çok güzel canım, ya satenin yeri bi başka
[
çok güzel canım, ya satenin yeri bi başka
ay çok güzeller gerçektenben bi kere benim aşkıma şaka yaptım nişan konuşuyoduk kıyafetlere falan bakıyodum askım ben bu nişan kıyafeti tarzında giyinmek istiyorum dedim buna benzer bi resim attım baştan inanmadı her zamanki gibi şaka yapıyosun dedi hayır gayet ciddiyim hem ne varmış giyicem okadar! dedim aşkım olmaz diyorum uzatma dedi
Eki Görüntüle 384104
ay çok güzeller gerçektenben bi kere benim aşkıma şaka yaptım nişan konuşuyoduk kıyafetlere falan bakıyodum askım ben bu nişan kıyafeti tarzında giyinmek istiyorum dedim buna benzer bi resim attım baştan inanmadı her zamanki gibi şaka yapıyosun dedi hayır gayet ciddiyim hem ne varmış giyicem okadar! dedim aşkım olmaz diyorum uzatma dedi
Eki Görüntüle 384104
evet kısa giyinmeme izin vermiyo ama nişanda kısa zaten sevmem bensaol cnmm
kıskanıyomu
evet güzel ama nişanda bunun gibi giyicem dedim olmaz diyo izin vermiyo okadar kısa giyinmemenesi varmış bu elbisenin canım yaa, bence gayet güzel
evet güzel ama nişanda bunun gibi giyicem dedim olmaz diyo izin vermiyo okadar kısa giyinmeme
ben şaka olarak söyledim zaten giymem kısa nişanda tabi büyük konuşmamak lazımo kısa görmemiş