- 28 Şubat 2012
- 337
- 0
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
hımmm olsun ya seviyosanız düzelir sevginin aşmayacağı zorluk yoktur diye düşünüyorum
girer cnm yeterki sevginize sahip çıkınbende öyle düşünüyorum.. umarım herşey yoluna girer.. öyLe işTe =)
girer cnm yeterki sevginize sahip çıkınsaat baya geç olmuş yatayım bende artık iyi geceler tatlım
benimki de erken yatıp erken kalkmaya alışmış canım, 12 yi geçirmez. sabah da erkenden kalkar. aslında sağlıklı olan o ama ben de tam tersiyim. gece 2,3.. ertesi gün sabah, pardon öğlende kalkarımbi de benimkinin takıntısı var, evli gibi düşünüyo, aynı anda yatağa gircekmişiz, aynı yatağa girer gibi, aynı anda uyumaya çalışcakmışız. sen uyu benim uykum yok diyorum, bu sefer de beni bekliyo, uyumuyo, kıyamıyorum. ben de bazen ''tamam yattım''diyorum duymasın valla :18:
hmmm kızlar yaaa ewdeysem saat bası nete gırıp bnmkının face sayfasına bakıyorum sınır oluyorum kendıme sızdede var mı aynı sey takıntı gıbı cok vaktımı alıyor
ahaaha :)) hemen üste çıkarlar tbi.. bn bi ara eşşeğim demiştm ona bozulmuşmuydu neilk defa demştm tbi.. bide tweety sylvester olayı vardı bzde
mrb bayanlarrnapıyosunuz bakalımm
iyi yapıyosun hangi derse çalışıyosun sınavın mı varmerhaba canım
ders çalışıyorum valla
iyi yapıyosun hangi derse çalışıyosun sınavın mı var
ayy nefret ederim tarih dersindenn çok sıkıcı gelirdi bana hep derste uyuklardımmkpss var canım temmuzda tarih çalışıyom karahanlılarla akraba oldum
çok sevindim cnm inş 2 sınavında süper geçermerhaba kızlar
iyi dilekleriniz işe yaradı, sınavım süperrr geçti
kaldı 2 sınav
ondan sonra doğru dersaneye yazılmayave full kpss çalışmaya başlıcam
merhaba kızlar
iyi dilekleriniz işe yaradı, sınavım süperrr geçti
kaldı 2 sınav
ondan sonra doğru dersaneye yazılmayave full kpss çalışmaya başlıcam
mrb cnm olsun bol bol çalış derslerine sınavların bitince konuşuruz dertleşiriz.topikte seni özledimerhaba kızlarr
bugün yine arkadaşımdayım malesef sınava çalışmak için
özledim buraları çook. yarın eve gidip yazdıklarınızı, eklediğiniz resimleri görmek için sabırsızlanıyorum
ne güzel canım ya, benim daha 4 tane varben de sınavlardan sonra sıkı bi kpss maratonuna gireceğim inşallah. kpss-b'den gircem gerçi ama ne kaldı şunun şurasında sınava
görüşmek üzere kızlar. öptümm
inşallah canımçok sevindim cnm inş 2 sınavında süper geçer
kpss ye çalışmak yine daha eğlenceli canım ya, ben test çözmeyi seviyorum. ama okul çok sıkıcıııı. bi de sizinki nasıl bilemem de, bizim bölümde saçma sapan şeyleri otur ezberle.. bi de derste durmadan yapılandırmacı yaklaşımı anlatıyolar. en başta kendileri ezberci, onu görmüyolarne güzel canım ya, benim daha 4 tane varben de sınavlardan sonra sıkı bi kpss maratonuna gireceğim inşallah. kpss-b'den gircem gerçi ama ne kaldı şunun şurasında sınava görüşmek üzere kızlar. öptümm
kızlar artık gelinlik modellerine geçsek mi gerçi herkes kafasına göre istediği elbiseyi ekleyebilir ben tarzıma en çok uyan gelinliklerden koyayımmçok kabarık gelinlik sevmiyorum çok ışıltıda sevmiyorum o yüzden bunlar gibi olur büyük ihtimal gelinliğim
Eki Görüntüle 383865 Eki Görüntüle 383866
aynen bi de eteğime basanlar olur bir sürü
canım eteği uzun seviyosun demekki ama salonlarda baya bi temizlik söz konusu oluyo
aynen bi de eteğime basanlar olur bir sürükuyruklu yaptırmam heralde o modellere benzer ama kuyruksuz olur
evet o tarzlar çok güzel duruyo neden üzüldün cnmilk resimin üst kısmına bayıldım çok güzel