Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar günaydın sayfalar almış başını gitmiş

ay çok tanıdık geldi nedense

hmmm kızlar yaaa ewdeysem saat bası nete gırıp bnmkının face sayfasına bakıyorum sınır oluyorum kendıme sızdede var mı aynı sey takıntı gıbı cok vaktımı alıyor

genelde o bana bunu yapıyo bide yazılı vermeme rapmen her seferinde adresimi şifremi sorar.alttan alttan kapa şu mereti der gibi

ahaaha :)) hemen üste çıkarlar tbi.. bn bi ara eşşeğim demiştm ona bozulmuşmuydu ne ilk defa demştm tbi.. bide tweety sylvester olayı vardı bzde

sevdiceğim bana sincabım demişti sevimli sevimli bende winicim demiştim sürekli bal yiyen seviml ayıcık varya.he ben sana sincap diyim sen bana ayı de demişti ben yerlerde tabi
şimdi bişey demiyorum

merhaba kızlar
iyi dilekleriniz işe yaradı, sınavım süperrr geçti
kaldı 2 sınav
ondan sonra doğru dersaneye yazılmaya ve full kpss çalışmaya başlıcam

merhaba kızlarr
bugün yine arkadaşımdayım malesef sınava çalışmak için
özledim buraları çook. yarın eve gidip yazdıklarınızı, eklediğiniz resimleri görmek için sabırsızlanıyorum

merhaba kızlar
iyi dilekleriniz işe yaradı, sınavım süperrr geçti
kaldı 2 sınav
ondan sonra doğru dersaneye yazılmaya ve full kpss çalışmaya başlıcam

ne güzel canım ya, benim daha 4 tane var ben de sınavlardan sonra sıkı bi kpss maratonuna gireceğim inşallah. kpss-b'den gircem gerçi ama ne kaldı şunun şurasında sınava

görüşmek üzere kızlar. öptümm

mrb cnm olsun bol bol çalış derslerine sınavların bitince konuşuruz dertleşiriz.topikte seni özledi görüşmek üzere

çok sevindim cnm inş 2 sınavında süper geçer
inşallah canım aman geçeyim de çanla da olsa farketmez
kpss ye çalışmak yine daha eğlenceli canım ya, ben test çözmeyi seviyorum. ama okul çok sıkıcıııı. bi de sizinki nasıl bilemem de, bizim bölümde saçma sapan şeyleri otur ezberle.. bi de derste durmadan yapılandırmacı yaklaşımı anlatıyolar. en başta kendileri ezberci, onu görmüyolar

kızlar artık gelinlik modellerine geçsek mi gerçi herkes kafasına göre istediği elbiseyi ekleyebilir ben tarzıma en çok uyan gelinliklerden koyayımm çok kabarık gelinlik sevmiyorum çok ışıltıda sevmiyorum o yüzden bunlar gibi olur büyük ihtimal gelinliğim

Son düzenleme:

canım eteği uzun seviyosun demekki ama salonlarda baya bi temizlik söz konusu oluyo

semiramisçim ilk modeli daha çok beğendim bi de ikisinin de sırtı bağlamalı, ben de arka sırt kısmını böyle istiyorum gelinliğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…