- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- Konu Sahibi _Semiramis_
evet o tarzlar çok güzel duruyo neden üzüldün cnm
bi an önce kavuşmak istiyorum sevdiceğime
bu arada ben bugün yine tupper aldım 100 tl gitti yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet o tarzlar çok güzel duruyo neden üzüldün cnm
evet sırt kısmı bağlamalı olunca daha hoş geliyo gözüme bi de düz straplezdense böyle daha güzelsemiramisçim ilk modeli daha çok beğendim bi de ikisinin de sırtı bağlamalı, ben de arka sırt kısmını böyle istiyorum gelinliğimin
bende valla ama daha çok var yaa güle güle kullan cnmbi an önce kavuşmak istiyorum sevdiceğime
bu arada ben bugün yine tupper aldım 100 tl gitti yine
bende valla ama daha çok var yaa güle güle kullan cnm
evet yaa ben çok kararsızımdır bi de artık nasıl alırım nişanlığımı gelinliğimi bilmiyorum benimkini delirteceğim kesinsaol canım
zaman geçicek sonra az kaldı nasıl yetiştiricem dicez
biz hep msjlaşıyoruz cnm her zaman konuşamıyoruz.Eğer msj falan attıysa kızmana gerek yok bence ama hiç haber vermediyse bugün ozaman bişey diyemem :26:sevgilinizle gunde kackere gorusuyorsunuz kızceler :26:
yani biz bugun hic gorusmedik tel acmadı daha kızmalımıyım aceb
ilk koyduğun hosuma gitti güzelmiş cnm bazılarının kayınvalideleri falan karışıyo gelinliğin açık olmasına falan inşallah bize karışan olmaz ben söyledim benimkine valla nasıl istiyosam öyle alıcam straplez olucak dedim tmm dedi ama bilemem o gün geldiğinde nasıl olurrkızlar ben de beğendiğim bi kaç gelinlik modellerini paylaşayım ben kabarık, ışıl ışıl parlayan modelleri daha çok beğeniyorum
Eki Görüntüle 383922 Eki Görüntüle 383923
eğer kabarık olmıcaksa da şu tarz modelleri beğeniyorum tabii arkasında bilmem kaç tane minik minik düğmesi olması şartıyla
Eki Görüntüle 383929 Eki Görüntüle 383930
ilk koyduğun hosuma gitti güzelmiş cnm bazılarının kayınvalideleri falan karışıyo gelinliğin açık olmasına falan inşallah bize karışan olmaz ben söyledim benimkine valla nasıl istiyosam öyle alıcam straplez olucak dedim tmm dedi ama bilemem o gün geldiğinde nasıl olurr
benimkine dedim ben valla staplez alıcam gelinliğimi dedim annesine söylemiş bişey dememiş kız kardeşi yani mustakbel görümcemde giyinicek tabi herkes öyle artık demiş benimki dicekti semiramis ne isterse öyle alsın bu özel güne karışmayın dicekti eğer karışırlarsa ama bakalım insallah hiç değişmezayy inşallah bizimkiler karışmaz yaa yani sonuçta biz evleniyoruz onlar evlenmiyolar ki. benim müstakbel kayınvalidem eltime karışmamıştı, bana da karışmıcak gibi duruyor, benden süslü zaten
aleyküm selam cnm sende koy zevkine göre bakalım nasılSelamın aleyküm kızlar.. Gelinlik modellerini çok beğendim
değişik gerçekten çok güzelmiş zevkin canım sende benim gibi aşırı kabarık sevmiyosun sanırımHımm durun internetten bakayım o zaman
Ben beyazdan ziyade krem rengi veya pudra rengi düşünüyorum canlar eşimin damatlığının gömleği de beyaz olmayacak doğal olarak gelinliğime uygun olacak yani öyle olmalı :)
Eki Görüntüle 384008
değişik gerçekten çok güzelmiş zevkin canım sende benim gibi aşırı kabarık sevmiyosun sanırım
yok yok değişmez canım, kaç yıllık sevgilisiniz görümcen de iyi demiş valla, haklı konuşmuş.benimkine dedim ben valla staplez alıcam gelinliğimi dedim annesine söylemiş bişey dememiş kız kardeşi yani mustakbel görümcemde giyinicek tabi herkes öyle artık demiş benimki dicekti semiramis ne isterse öyle alsın bu özel güne karışmayın dicekti eğer karışırlarsa ama bakalım insallah hiç değişmez
Hımm durun internetten bakayım o zaman
Ben beyazdan ziyade krem rengi veya pudra rengi düşünüyorum canlar eşimin damatlığının gömleği de beyaz olmayacak doğal olarak gelinliğime uygun olacak yani öyle olmalı :)
Eki Görüntüle 384008
Eki Görüntüle 384019
böyle bir uyum olabilir
evet tatlım biraz sadeliği severim ben. Bu arada fotoya damatlık da koydum ama ikisi birden krem olunca abes oldu sanki.. ama krem gelinlik olursa damatlık mutlaka kreme uyumlu olmalı diye düşünüyorum.
damatlık kahverengi de olabilir tatlım, gelinliğin krem olursa..
ben koyu kahve ile lacivert uyumuna bayılıyorum. hem bayanda hem erkekde.. vardır bence tatlım, olmasa bile oluşturursunuzBenim erkek arkadaşımda beyaz tenli yaa ben onu hesaba katmamıştım hiç.. Erkek arkadaşıma kahverengi pantolon mavi gömlek çok yakışıyor. Öyle damatlık modeli var mıdır :)