Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semiramisçim ilk modeli daha çok beğendim :KK12: bi de ikisinin de sırtı bağlamalı, ben de arka sırt kısmını böyle istiyorum gelinliğimin :KK31:
evet sırt kısmı bağlamalı olunca daha hoş geliyo gözüme bi de düz straplezdense böyle daha güzel :KK31:

sevgilinizle gunde kackere gorusuyorsunuz kızceler :26:
yani biz bugun hic gorusmedik tel acmadı daha kızmalımıyım aceb:KK25:

sevgilinizle gunde kackere gorusuyorsunuz kızceler :26:
yani biz bugun hic gorusmedik tel acmadı daha kızmalımıyım aceb:KK25:
biz hep msjlaşıyoruz cnm her zaman konuşamıyoruz.Eğer msj falan attıysa kızmana gerek yok bence ama hiç haber vermediyse bugün ozaman bişey diyemem :26:

kızlar ben de beğendiğim bi kaç gelinlik modellerini paylaşayım :KK42: ben kabarık, ışıl ışıl parlayan modelleri daha çok beğeniyorum :KK31:

$1.jpg $21.jpg

eğer kabarık olmıcaksa da şu tarz modelleri beğeniyorum :KK12: tabii arkasında bilmem kaç tane minik minik düğmesi olması şartıyla :KK17:

$48.jpg $79.jpg

kızlar ben de beğendiğim bi kaç gelinlik modellerini paylaşayım :KK42: ben kabarık, ışıl ışıl parlayan modelleri daha çok beğeniyorum :KK31:

Eki Görüntüle 383922 Eki Görüntüle 383923

eğer kabarık olmıcaksa da şu tarz modelleri beğeniyorum :KK12: tabii arkasında bilmem kaç tane minik minik düğmesi olması şartıyla :KK17:

Eki Görüntüle 383929 Eki Görüntüle 383930
ilk koyduğun hosuma gitti güzelmiş cnm :KK31: bazılarının kayınvalideleri falan karışıyo gelinliğin açık olmasına falan inşallah bize karışan olmaz ben söyledim benimkine valla nasıl istiyosam öyle alıcam straplez olucak dedim tmm dedi ama bilemem o gün geldiğinde nasıl olurr :KK14:

ilk koyduğun hosuma gitti güzelmiş cnm :KK31: bazılarının kayınvalideleri falan karışıyo gelinliğin açık olmasına falan inşallah bize karışan olmaz ben söyledim benimkine valla nasıl istiyosam öyle alıcam straplez olucak dedim tmm dedi ama bilemem o gün geldiğinde nasıl olurr :KK14:

ayy inşallah bizimkiler karışmaz yaa :KK52: yani sonuçta biz evleniyoruz onlar evlenmiyolar ki. benim müstakbel kayınvalidem eltime karışmamıştı, bana da karışmıcak gibi duruyor, benden süslü zaten :KK1:

ayy inşallah bizimkiler karışmaz yaa :KK52: yani sonuçta biz evleniyoruz onlar evlenmiyolar ki. benim müstakbel kayınvalidem eltime karışmamıştı, bana da karışmıcak gibi duruyor, benden süslü zaten :KK1:
benimkine dedim ben valla staplez alıcam gelinliğimi dedim annesine söylemiş bişey dememiş kız kardeşi yani mustakbel görümcemde giyinicek tabi herkes öyle artık demiş :KK1: benimki dicekti semiramis ne isterse öyle alsın bu özel güne karışmayın dicekti eğer karışırlarsa ama bakalım insallah hiç değişmez :KK52:

aleyküm selam cnm sende koy zevkine göre bakalım nasıl :KK8:

Hımm durun internetten bakayım o zaman

Ben beyazdan ziyade krem rengi veya pudra rengi düşünüyorum canlar eşimin damatlığının gömleği de beyaz olmayacak doğal olarak gelinliğime uygun olacak yani öyle olmalı :)
$gelinlik.jpg

$damatlık.jpg

böyle bir uyum olabilir

Son düzenleme:

Ben beyazdan ziyade krem rengi veya pudra rengi düşünüyorum canlar eşimin damatlığının gömleği de beyaz olmayacak doğal olarak gelinliğime uygun olacak yani öyle olmalı :)
Eki Görüntüle 384008
değişik gerçekten çok güzelmiş zevkin canım sende benim gibi aşırı kabarık sevmiyosun sanırım :KK8:

değişik gerçekten çok güzelmiş zevkin canım sende benim gibi aşırı kabarık sevmiyosun sanırım :KK8:

evet tatlım biraz sadeliği severim ben. Bu arada fotoya damatlık da koydum ama ikisi birden krem olunca abes oldu sanki.. ama krem gelinlik olursa damatlık mutlaka kreme uyumlu olmalı diye düşünüyorum.

benimkine dedim ben valla staplez alıcam gelinliğimi dedim annesine söylemiş bişey dememiş kız kardeşi yani mustakbel görümcemde giyinicek tabi herkes öyle artık demiş :KK1: benimki dicekti semiramis ne isterse öyle alsın bu özel güne karışmayın dicekti eğer karışırlarsa ama bakalım insallah hiç değişmez :KK52:
yok yok değişmez canım, kaç yıllık sevgilisiniz :21: görümcen de iyi demiş valla, haklı konuşmuş. :KK6:
benimki kendisi zaten straplez istiyo :KK1: ama ben acaba straplez düşer mi diye düşünüyorum bazen :18: açıkçası düğünde zırt pırt yukarı doğru çekmek hiç hoş bi görüntü vermez :KK52:

Eki Görüntüle 384008

Eki Görüntüle 384019

böyle bir uyum olabilir

çok orjinal bi model canım :KK31: evet damatla uyum şart :KK23: benimki çok beyaz tenli, o yüzden ona siyah damatlık istiyoruz :KK61:

evet tatlım biraz sadeliği severim ben. Bu arada fotoya damatlık da koydum ama ikisi birden krem olunca abes oldu sanki.. ama krem gelinlik olursa damatlık mutlaka kreme uyumlu olmalı diye düşünüyorum.

damatlık kahverengi de olabilir tatlım, gelinliğin krem olursa..

Benim erkek arkadaşımda beyaz tenli yaa ben onu hesaba katmamıştım hiç.. Erkek arkadaşıma kahverengi pantolon mavi gömlek çok yakışıyor. Öyle damatlık modeli var mıdır :)
ben koyu kahve ile lacivert uyumuna bayılıyorum. hem bayanda hem erkekde.. vardır bence tatlım, olmasa bile oluşturursunuz :21:
beyaz tenlilere açık renk daha bi soluk gösterir diye düşünüyorum ama yine tercih sizin tabii canım :KK31:
mesela benimkine beyaz yakışıyo ama krem tonları daha soluk gösteriyo

X