Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

üzüldüm ya evet gerçektende bizim durumumuzda olan insanlar baya az. her bayramda akrabalar semiramis babanla görüşüyo musun diye soruyolar sanki bilmiyolar ama bu hiç değişmiyo kendimi bildim bileli aynı kişiler soruyo bu soruyu nedenini çözemedim bazen unutuyorum fazla aklıma gelmiyo ama bazen çok koyuyo bu durum mesela babalar gününden nefret ediyorum babasıyla el ele gezen kız çocuklarını görmek istemiyorum Kendime olan özgüvenim sıfır ve ben birazda bu duruma bağlıyorum kendimi ezik gibi hissediyorum. Daha küçükken anneannemler bişe alacakları zaman indirim istiyolardı yapmayınca ama bak babası yok diyolardı okadar üzülüp utanıyodum ki Allahım bi kere olsun yüzüme güldüde aşkımı çıkardı karşıma o benim aşkım babam ailem arkadaşım sırdaşım herşeyim. bundan sonra ben asla aramam onu ben görevimi yaptım aradım yolda karşılaşınca bana gelip nasılsın kızım gel bi yerlerde oturalım dese ben kızacak mıydım asla kızmazdım ama o maddiyatı düşündü ondan para isterim beklerim diye düşündü.Parası da herşeyi onun olsun öbür tarafa kaldı hesaplaşmamız..Sıkmak ne demek çok mutlu oldum beni anlayan birisinin olmasına :13:

Bide sen onu çocuğun gibi seversin ya, şımarır.. o benim hoşuma çok gidiyo:) mesela geceleri ben uyuturum onu :$ konuşuruzz öyle uyur, bi ara masal anlatmıştım :)))) hey gidi qünler.. :s umarım yine öyle oluR..

=) içim bazen huzursuz oluyo, ona da yansıtıyorum. ''senin gene hambuş vaktin gelmiş, kızdırma beni, hadi ye bakiim mutluluk hormonu salgıla'' diyo (hambuş hamburger bi hamburger canavarıyım da ) sağol canım içimi rahatlattın

canımmm evet çok haklısın, biz belki de en büyük şansı yakaladık sevdiceklerimizle. dediklerinin çoğunu yaşadım.. o yüzden hislerini anlıyabiliyorum. bırak öbür tarafı ben nasıl can verecekler onu merak ediyorum. biz onlar gibi değiliz ki para isteyelim, hiçbir şeyini istemiyorum onun. bana tek verdiği şey soyadı oldu. o da üstümde öyle bi gölge yapıyo ki.. zamanında öss ye bile giremicektim, illa ki baba imzası istiyolardı, annemle soyadlarımız aynı değil ya.. neler çektim o soyadı yüzünden. o da neyse ki evlenince uçup gidicek :119:
ayy çok şeker oluyo canım ya olmaz mı hiçç ben de sevgilime bizim masalımızı uzuuunn bi şekilde yazmıştım, onu okuyodum. ama genelde onun uykusu gelir, benimki gelmez. benimkinin klasik masalı: ''onur varmış,sedef varmış,evlenmişler,mutlu son'' uykusu var ya kısa kesiyo

bende çocugum gibi seviyorum onu ya üstünü iyi giyindin mi yemeğini yedin mi senın o yanaklarını ısırırım bak miniciksin zaten diyorum tmm anne diyo bazen şaka olarak.yavru kuşum minik tavşanım hemstırım kedim falan diyorum hep

aynen soyadımın değişeceği günü 4 gözle bekliyorum valla buna çok güldüm yaa ''onur varmış,sedef varmış,evlenmişler,mutlu son''

evet çok şeker oluyo ama :)) bnm hoşuma çok gidiyo :) o da acıtasyon yapıyo ama arada..acıktım yanında olsaydm bna şnu, bnu hazırlardn fln filan

ahaaha 'onur varmış,sedef varmış,evlenmişler,mutlu son'' güzelmişD he yaa onların uykusu gelio hemen bizimkide kaçıyo ya :d heyecan felan mı yapıyoruz ne

evet çok şeker oluyo ama :)) bnm hoşuma çok gidiyo :) o da acıtasyon yapıyo ama arada..acıktım yanında olsaydm bna şnu, bnu hazırlardn fln filan
ben ona bi kere yavru pandam dedim o da bana yavru ayımsın sende benim yazmış ama pandalar tatlı olur dedim yavru ayılarda çok tatlı oluyolarmış allahım ya dalga geçiyo benimle

ben ona bi kere yavru pandam dedim o da bana yavru ayımsın sende benim yazmış ama pandalar tatlı olur dedim yavru ayılarda çok tatlı oluyolarmış allahım ya dalga geçiyo benimle

ahaaha :)) hemen üste çıkarlar tbi.. bn bi ara eşşeğim demiştm ona bozulmuşmuydu ne ilk defa demştm tbi.. bide tweety sylvester olayı vardı bzde

ahaaha :)) hemen üste çıkarlar tbi.. bn bi ara eşşeğim demiştm ona bozulmuşmuydu ne ilk defa demştm tbi.. bide tweety sylvester olayı vardı bzde
sen ona tweety o sana sylvester mi diyodu yoksa ay ben evlenince ona bebek muamelesi yaparım ya ben ona şaka olarak diyodum evlenince sana mama önlüğü takıcam diye yavrumda tmm diyodu bişe demiyodu biliyo olmaz dese alınıcam

aslında normalde kedicik felan der.. bi ara çok özlemişti..çok özledim seni yiyicem flan dedi :$ ayyy utandım bi an ...:) :$ öyle bi muhabbet geçmişti kendisi sylvester ben tweety olmuştm aynen ya el bebek gül bebek besleriz =D=P

komikmiş bu gerçekten ayy çooook özledim ben yaaa yanımda olsaydıda ısırsaydım yanaklarını

komikmiş bu gerçekten ayy çooook özledim ben yaaa yanımda olsaydıda ısırsaydım yanaklarını

:)) aynen.. ben burnunu ısırıyorum yalnız biraz cinslik var bnde :) o da benim burnuma takmış durumda burnumu aşağı doğru yapıştırarak 'heehe seni çirkin yaptım' felan dioo :) Iıııı vallahi özledm :)

ayrı şehirde misiniz sizde cnm

hayır aynı şehirdeyiz ama sorunlar yaşandı son 2 3 aydır..çok qüzel qidiyodu herşey birden bozuldu :S şimdi qörüşüyoruz ama eskisi gibi olur mu bilemiorum.. off off :S
hımmm olsun ya seviyosanız düzelir sevginin aşmayacağı zorluk yoktur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…