- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
aynen canım, öğlende uyanınca da sersem gibi oluyorum, günün çoğu gidiyo zaten, hiçbir şey de yapamıyorumKıyamam ne güzellbende senın gibiyim valla annem zor kaldırıyo öğlende beni.gece 3 gibi yatıyorum 4 e kadar dönüp duruyorum sevgilin en güzelini yapıyo
inşallah cnmaynen canım, öğlende uyanınca da sersem gibi oluyorum, günün çoğu gidiyo zaten, hiçbir şey de yapamıyorumneyse biz de evlenince alışırız artık onlarla birlikte o düzene :106:
evet ya bu aksam topiğe ilgi azaldı sedefle ben varım sanırımfıstıklar kımse kalmamıs galbaaa topıkteee???
yok uğramadı sanırım buaksamgwende buralardaydı ama ugramadı buraya galıbaa
inşallah cnmbu arada geçende senınde benımle aynı durumda oldugunu okumuştum çıkmıştın konusamamıştık 2 yasından beri görüşmüyorum babamla demiştin sizde aynı şehirdemisiniz babanla
fıstıklar kımse kalmamıs galbaaa topıkteee???
bizimde en son 6 yasındayken eniştem götürmüş beni yalvarmışım ben götür diye.Babam bi daha semiramisi getirme demiş.O günden sonra görüşmedik ama ben onu 5 yıl önce numarasını bulup aradım, babamın nasıl bi insan oldugunu merak ediyodum hareketleri nasıl konuşma tarzı beni sevmesi bunlara ihtiyacım vardı. Aradım bir hafta içinde arıcam görüşücez dedi aylarca bekledim ama hiç aramadı. Yolda karşılaşıyoruz ara sıra aynı ilçedeyiz ama yabancı gibi gelip geçiyoruzyok canım. ben edirnedeyim, o istanbuldaymış, sırf nerde napıyo diye öğrenmek için dava açtım. avukat söylemişti. 4 kez duruşmamız oldu. sırf gelir diye bütün duruşmalarıma gittim, acı çeksem de.. ama hiçbirine geldi. vekalet vermişsizin durumlar nasıl?
yooo ben bakmıyorum ara sıra açıyorum facesini zaten öyle kız falan yok pek öğrencilerinden var kızlar küçükler onlarda zaten bakacağım bişeyi olmuyohmmm kızlar yaaa ewdeysem saat bası nete gırıp bnmkının face sayfasına bakıyorum sınır oluyorum kendıme sızdede var mı aynı sey takıntı gıbı cok vaktımı alıyor
bizimde en son 6 yasındayken eniştem götürmüş beni yalvarmışım ben götür diye.Babam bi daha semiramisi getirme demiş.O günden sonra görüşmedik ama ben onu 5 yıl önce numarasını bulup aradım, babamın nasıl bi insan oldugunu merak ediyodum hareketleri nasıl konuşma tarzı beni sevmesi bunlara ihtiyacım vardı. Aradım bir hafta içinde arıcam görüşücez dedi aylarca bekledim ama hiç aramadı. Yolda karşılaşıyoruz ara sıra aynı ilçedeyiz ama yabancı gibi gelip geçiyoruz
hmmm kızlar yaaa ewdeysem saat bası nete gırıp bnmkının face sayfasına bakıyorum sınır oluyorum kendıme sızdede var mı aynı sey takıntı gıbı cok vaktımı alıyor
bende anlayamıyorum cnm..İnsan kendi evladını nasıl görmeden durabilir ki
hımm.. beni 1 kere ben küçükken aramıştı. bi havalı ki sorma..ay sinirden gülüyorum. ''sedef hanım, nasılsınız, ben baban x bey'' demişti. ben şok ''neden aramadın bunca yıldır'' demiştim. ''çok işlerim vardı, sen neden aramadın'' demişti ''istanbula gelsene benim şu kadar mağazam var, oralara götürürüm seni'' falan demişti. bi de oğlu varmış. onu da çağırıyo yanına ''bak oğlum telefonda ablan var'' diyo, çocuğun da psikolojisini bozucak. ben pat diye kapatmıştım. ondan sonra gelsin psikologlar.. 9 yaşındaydım.. sedef hastalığı çıktı parmaklarımda.. ee sayesinde sağlık karnem de yok. devlet hastanelerine gidemiyorum. sağ olsun üvey babam bu konularda yardımını hiç esirgemedi. neyse, ben sadece tek bir şeyi merak ediyorum. ''neden görmüyor?'' bi baba eşinden boşanabilir ama çocuğundan nasıl boşanabiliyor? neden, anlamıyorum..
Basın sağolsun cnm..evet kocalarımıza çok büyük sorumluluklar düşüyoKızlar okurken üzüldüm sizin için..Allah yardımcınız olsun..Umarım evlendiğinizde mutlu olursunuz, eşiniz o eksikliği kapatmaya çalışır..bende babamı kaybettim 3 sene önce insanın bi tarafı hep eksik kalıyo...
Basın sağolsun cnm..evet kocalarımıza çok büyük sorumluluklar düşüyo
bende anlayamıyorum cnm..İnsan kendi evladını nasıl görmeden durabilir kine güzel üvey baban iyiymiş en azından benim annemde evlendi bu yaz ama 3 ayda boşandılar ben gitmedim o adamla bazı sorunlar yaşadık ben istemiyodum annemın o adamla evlenmesini ama kaçtı habersiz evlendi benden. ben anneannemle kaldım adam yollamıyodu annemi benimle görüşmesi için yollasa bile telefonda konusmalarımızı dinliyodu vs vs derken boşandılar zaten
Kızlar okurken üzüldüm sizin için..Allah yardımcınız olsun..Umarım evlendiğinizde mutlu olursunuz, eşiniz o eksikliği kapatmaya çalışır..bende babamı kaybettim 3 sene önce insanın bi tarafı hep eksik kalıyo...
sağol canım, başın sağ olsun.evet eşlerimize büyük sorumluluk düşüyo, sevgilim mesela bana sevgilisi gibi değil de daha çok kızıymışım gibi davranır. öyle alıştım ki onun bu haline, bi kere ona baba demiştim. ağlamıştık. umarım eşim olduğunda da bendeki bazı eksiklikleri doldurmaya çalışır, çünkü buna ihtiyacım olucak. halbuki ona gencecik yaşında bu sorumluluğu yüklemeye hakkım yok.