- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
3 çocuk istiyosan tabii çok beklememen lazım canımaynen cnm ne zaman olacağı belli olmuyo eskiden erken yaşta evlenirmiş herkes artık 25 ten sonra evleniliyo o 3 çocuğu ben hangi araya sıkıştırıcam bilmiyorum
ayy allah korusun canım yaa 1 sene içinde istememsiz birbirinize böle aşıkken 1 sene içinde olur çocuğunuz
arkadaşım evlendi çocuğuyla birlikte heryere gittiler valla çocuk engel olmuyo canım sen yeterki gezmek iste
21 canımAhahah iste bu :) benim cocugum da engel olmayacak gezicez her bir yeri. Bu arada sedefonur sen kaç yaşındasın?
kesinlikleeeee dur ben yarın bizimkinin başının etini yiyeyim bundan istiyorummmdemekki napıyoruz okulu olanlar bi an önce bitiriyo evde olnalar iş buluyo sonra beyleri alıp doğru nikah dairesine bu tatlılıkta bi bebişe kavuşmak için günleri çabuk geçirtioruz kızlar
tatlı rüyalar canımmkızlar ben kaçar yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler :13:
hahah çok güldümmmmkesinlikleeeee dur ben yarın bizimkinin başının etini yiyeyim bundan istiyorummmaklıma bi konuşmamız daha geldi kızlar yaa bizimki askere gidecekti ben dedim ya gitmeden bi bebek mi yapsak acaba falan şaka yapıyosun askım biliyorum dedi yooo gayet ciddiyim hem sen askerdeyken onu severim yokluğunu anlamam dedim aşkım saçmalama olmaz diyo hemende ciddiye alıyo olmaz diyo ya
bizim evlenip bebek yapacağımız yok sen yapta bizde teyzeleri olarak sevelim bol bol :76:Böyle bebiş fotosu koyarak tuz biber ekiyosunuz yaaaa yarın evlendirme dairesine gidicem olup biticek ha
Böyle bebiş fotosu koyarak tuz biber ekiyosunuz yaaaa yarın evlendirme dairesine gidicem olup biticek ha
tatlı rüyalar tatlımmBen kaçar iyi geceler kızlar
bizim evlenip bebek yapacağımız yok sen yapta bizde teyzeleri olarak sevelim bol bol :76:
Bende yarın evlenme teklifi ediyorum şimdi ederdimde uyuyo şuandagaza geliyoruzzzbenimkini istemeye gidicem :90:
gaza geliyoruzzzbenimkini istemeye gidicem :90:
yerim valla hiç bakmamHehh canım bu gidişle Öyle olacak gibi tüm sülale benden bu performansı bekliyo :) aman teyzeleri yesinnler onu
Bende yarın evlenme teklifi ediyorum şimdi ederdimde uyuyo şuandabuluştuğumuzda tek taş alırım takarım yoksa bu işin olacağı yok :132:
Ahahahah :)) Ben de gidip evlenme teklifi edeyim sonra şeker çikolata alıp istemeye gideyim
evet tatlım ya erken kalkıyo çalıştıgı için 22 de uyudu ama yarın evlenme teklifi edicem kararlıyım verdiği cevabı paylaşırım sizinleaynen kızlar iş başa düştü
semiramis seninki de benimki gibi erken uyuyo galiba
evet tatlım ya erken kalkıyo çalıştıgı için 22 de uyudu ama yarın evlenme teklifi edicem kararlıyım verdiği cevabı paylaşırım sizinle
Kıyamam ne güzellbenimki de erken yatıp erken kalkmaya alışmış canım, 12 yi geçirmez. sabah da erkenden kalkar. aslında sağlıklı olan o ama ben de tam tersiyim. gece 2,3.. ertesi gün sabah, pardon öğlende kalkarımbi de benimkinin takıntısı var, evli gibi düşünüyo, aynı anda yatağa gircekmişiz, aynı yatağa girer gibi, aynı anda uyumaya çalışcakmışız. sen uyu benim uykum yok diyorum, bu sefer de beni bekliyo, uyumuyo, kıyamıyorum. ben de bazen ''tamam yattım''diyorum duymasın valla :18: