Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kıyamam ne güzell :nazar: :KK1: bende senın gibiyim valla annem zor kaldırıyo öğlende beni.gece 3 gibi yatıyorum 4 e kadar dönüp duruyorum :KK59: sevgilin en güzelini yapıyo :KK31:
aynen canım, öğlende uyanınca da sersem gibi oluyorum, günün çoğu gidiyo zaten, hiçbir şey de yapamıyorum :KK19: neyse biz de evlenince alışırız artık onlarla birlikte o düzene :106:

aynen canım, öğlende uyanınca da sersem gibi oluyorum, günün çoğu gidiyo zaten, hiçbir şey de yapamıyorum :KK19: neyse biz de evlenince alışırız artık onlarla birlikte o düzene :106:
inşallah cnm :KK31: bu arada geçende senınde benımle aynı durumda oldugunu okumuştum çıkmıştın konusamamıştık 2 yasından beri görüşmüyorum babamla demiştin sizde aynı şehirdemisiniz babanla :KK59:

inşallah cnm :KK31: bu arada geçende senınde benımle aynı durumda oldugunu okumuştum çıkmıştın konusamamıştık 2 yasından beri görüşmüyorum babamla demiştin sizde aynı şehirdemisiniz babanla :KK59:

yok canım. ben edirnedeyim, o istanbuldaymış, sırf nerde napıyo diye öğrenmek için dava açtım. avukat söylemişti. 4 kez duruşmamız oldu. sırf gelir diye bütün duruşmalarıma gittim, acı çeksem de.. ama hiçbirine geldi. vekalet vermiş :KK50: sizin durumlar nasıl?

yok canım. ben edirnedeyim, o istanbuldaymış, sırf nerde napıyo diye öğrenmek için dava açtım. avukat söylemişti. 4 kez duruşmamız oldu. sırf gelir diye bütün duruşmalarıma gittim, acı çeksem de.. ama hiçbirine geldi. vekalet vermiş :KK50: sizin durumlar nasıl?
bizimde en son 6 yasındayken eniştem götürmüş beni yalvarmışım ben götür diye.Babam bi daha semiramisi getirme demiş.O günden sonra görüşmedik ama ben onu 5 yıl önce numarasını bulup aradım, babamın nasıl bi insan oldugunu merak ediyodum hareketleri nasıl konuşma tarzı beni sevmesi bunlara ihtiyacım vardı. Aradım bir hafta içinde arıcam görüşücez dedi aylarca bekledim ama hiç aramadı. Yolda karşılaşıyoruz ara sıra aynı ilçedeyiz ama yabancı gibi gelip geçiyoruz :KK59:

hmmm kızlar yaaa ewdeysem saat bası nete gırıp bnmkının face sayfasına bakıyorum sınır oluyorum kendıme sızdede var mı aynı sey takıntı gıbı cok vaktımı alıyor:KK14:

hmmm kızlar yaaa ewdeysem saat bası nete gırıp bnmkının face sayfasına bakıyorum sınır oluyorum kendıme sızdede var mı aynı sey takıntı gıbı cok vaktımı alıyor:KK14:
yooo ben bakmıyorum ara sıra açıyorum facesini zaten öyle kız falan yok pek öğrencilerinden var kızlar küçükler onlarda zaten bakacağım bişeyi olmuyo :KK1:

bizimde en son 6 yasındayken eniştem götürmüş beni yalvarmışım ben götür diye.Babam bi daha semiramisi getirme demiş.O günden sonra görüşmedik ama ben onu 5 yıl önce numarasını bulup aradım, babamın nasıl bi insan oldugunu merak ediyodum hareketleri nasıl konuşma tarzı beni sevmesi bunlara ihtiyacım vardı. Aradım bir hafta içinde arıcam görüşücez dedi aylarca bekledim ama hiç aramadı. Yolda karşılaşıyoruz ara sıra aynı ilçedeyiz ama yabancı gibi gelip geçiyoruz :KK59:

hımm.. beni 1 kere ben küçükken aramıştı. bi havalı ki sorma.. :KK1: ay sinirden gülüyorum. ''sedef hanım, nasılsınız, ben baban x bey'' demişti. ben şok :KK53: ''neden aramadın bunca yıldır'' demiştim. ''çok işlerim vardı, sen neden aramadın'' demişti :KK53: ''istanbula gelsene benim şu kadar mağazam var, oralara götürürüm seni'' falan demişti. bi de oğlu varmış. onu da çağırıyo yanına ''bak oğlum telefonda ablan var'' diyo, çocuğun da psikolojisini bozucak.:KK19: ben pat diye kapatmıştım. ondan sonra gelsin psikologlar.. 9 yaşındaydım.. sedef hastalığı çıktı parmaklarımda.. ee sayesinde sağlık karnem de yok. devlet hastanelerine gidemiyorum. sağ olsun üvey babam bu konularda yardımını hiç esirgemedi. neyse, ben sadece tek bir şeyi merak ediyorum. ''neden görmüyor?'' bi baba eşinden boşanabilir ama çocuğundan nasıl boşanabiliyor? neden, anlamıyorum..

hımm.. beni 1 kere ben küçükken aramıştı. bi havalı ki sorma.. :KK1: ay sinirden gülüyorum. ''sedef hanım, nasılsınız, ben baban x bey'' demişti. ben şok :KK53: ''neden aramadın bunca yıldır'' demiştim. ''çok işlerim vardı, sen neden aramadın'' demişti :KK53: ''istanbula gelsene benim şu kadar mağazam var, oralara götürürüm seni'' falan demişti. bi de oğlu varmış. onu da çağırıyo yanına ''bak oğlum telefonda ablan var'' diyo, çocuğun da psikolojisini bozucak.:KK19: ben pat diye kapatmıştım. ondan sonra gelsin psikologlar.. 9 yaşındaydım.. sedef hastalığı çıktı parmaklarımda.. ee sayesinde sağlık karnem de yok. devlet hastanelerine gidemiyorum. sağ olsun üvey babam bu konularda yardımını hiç esirgemedi. neyse, ben sadece tek bir şeyi merak ediyorum. ''neden görmüyor?'' bi baba eşinden boşanabilir ama çocuğundan nasıl boşanabiliyor? neden, anlamıyorum..
bende anlayamıyorum cnm..İnsan kendi evladını nasıl görmeden durabilir ki :KK31: ne güzel üvey baban iyiymiş en azından benim annemde evlendi bu yaz ama 3 ayda boşandılar ben gitmedim o adamla bazı sorunlar yaşadık ben istemiyodum annemın o adamla evlenmesini ama kaçtı habersiz evlendi benden. ben anneannemle kaldım adam yollamıyodu annemi benimle görüşmesi için yollasa bile telefonda konusmalarımızı dinliyodu vs vs derken boşandılar zaten :KK31:

Kızlar okurken üzüldüm sizin için..Allah yardımcınız olsun..Umarım evlendiğinizde mutlu olursunuz, eşiniz o eksikliği kapatmaya çalışır..bende babamı kaybettim 3 sene önce insanın bi tarafı hep eksik kalıyo...

Kızlar okurken üzüldüm sizin için..Allah yardımcınız olsun..Umarım evlendiğinizde mutlu olursunuz, eşiniz o eksikliği kapatmaya çalışır..bende babamı kaybettim 3 sene önce insanın bi tarafı hep eksik kalıyo...
Basın sağolsun cnm..evet kocalarımıza çok büyük sorumluluklar düşüyo :KK31:

bende anlayamıyorum cnm..İnsan kendi evladını nasıl görmeden durabilir ki :KK31: ne güzel üvey baban iyiymiş en azından benim annemde evlendi bu yaz ama 3 ayda boşandılar ben gitmedim o adamla bazı sorunlar yaşadık ben istemiyodum annemın o adamla evlenmesini ama kaçtı habersiz evlendi benden. ben anneannemle kaldım adam yollamıyodu annemi benimle görüşmesi için yollasa bile telefonda konusmalarımızı dinliyodu vs vs derken boşandılar zaten :KK31:

olsun allah kurtarmış yine canım, bence boşanmaları hayırlı olmuş. aslında benim de üvey babamla sorunlarım var. maddiyat ve sağlık konusunda ondan üstününü görmedim, ama maneviyat sıfır. üvey babamın bi oğlu var. üvey abim okumadı, çalışmıyo.. 32 yaşında. ben okuyorum, bu sene staja başladım. bi tripler bi tripler anlatamam, stajdan geliyorum oturduğu odanın kapısını kapıyo, görüp de bi hoşgeldin demiyo. neden onun oğlu okumamış da ben okumuşum diye anneme çektiriyo. 2013 de kpss ye giricem, haberlerde kpss ile ilgili olumsuz bi şey duyduğu gibi bana anlatıyo, çok hayaller kurma diyo. anlamadım valla :KK19: anneciklerimizin kaderiymiş. :KK50: öz babamla ben 2 yaşındayken boşanmışlar. aslında annem öz babamla iyi anlaşıyomuş, sonra bi gün öz babam annemle beni dedemlere getirmiş, 1-2 gün burda kalın, benim de şehir dışında işlerim var gelince sizi alırım demiş ve gitmiş, gidiş o gidiş.. 1 hafta sonra anneme boşandıklarına dair kağıt geliyo. meğer üstündeki mağazayı anneme yapıyorum diye annemden imzasını almış, o imzayı da boşanmak için kullanmış, ve karşı komşumuzla (o da evli ve çocukluydu) istanbula kaçmışlar. 2 yıl kadar dedemlerde yaşadık. köydeydik. dayıma baba diyomuşum. annem okumam falan zor olur diye dayımla şehre çalışmaya gitmek istemiş, ama o zamanlar boşanmaları köy yerleri kaldırmadığı için istememişler. sonra annem üvey babamla tanışıp evlenmiş. o zaman da 4-5 yaşlarındaydım. üvey babamın saçları beyaz,ona da hemen pamuk baba demeye başlamışım =) yani ben aslında annemle babamın boşandığının farkında değilmişim. hatta ben annemle üvey babamın nikah resimlerine baktığımda hep ''anne senin niye gelinliğin yok''derdim. annem de ''durumumuz yoktu kızım'' derdi. tabii sonra açıkladılar gerçeği, o zamanlar yıkılmıştım işte.. ama artık iyiyim. seninle yalnız olmadığımı da anladım. çünkü boşanan çok çift var ama babası görmeyenini pek duymamıştım. benim tek isteğim bi kere karşısına çıkıp ''neden görmediğini'' sormak.. ama biz aynı şehirde değiliz,koskoca istanbulda nerden bulucam. aslında avukatta adresi var, bi ara gitmeyi de düşünmüştüm ama sevgilim ''sen daha buna hazır değilsin'' diyo. 19 yıldır görmediğim insan neticede, söylemesi tabii ki kolay ama yüzyüze çok başka olur. yine de ona hesap sorasım var. çünkü hesap soramayınca içimde kin büyüyo ve bu kinle yaşamak çok zor. sanki onu sorunca rahatlıcakmışım gibi hissediyorum.
biraz uzun oldu canım ama umarım sıkmamışımdır :KK19:

sağol canım, başın sağ olsun. :KK50: evet eşlerimize büyük sorumluluk düşüyo, sevgilim mesela bana sevgilisi gibi değil de daha çok kızıymışım gibi davranır. öyle alıştım ki onun bu haline, bi kere ona baba demiştim. ağlamıştık. umarım eşim olduğunda da bendeki bazı eksiklikleri doldurmaya çalışır, çünkü buna ihtiyacım olucak. halbuki ona gencecik yaşında bu sorumluluğu yüklemeye hakkım yok. :KK25:

Son düzenleme:
sağol canım, başın sağ olsun. :KK50: evet eşlerimize büyük sorumluluk düşüyo, sevgilim mesela bana sevgilisi gibi değil de daha çok kızıymışım gibi davranır. öyle alıştım ki onun bu haline, bi kere ona baba demiştim. ağlamıştık. umarım eşim olduğunda da bendeki bazı eksiklikleri doldurmaya çalışır, çünkü buna ihtiyacım olucak. halbuki ona gencecik yaşında bu sorumluluğu yüklemeye hakkım yok. :KK25:

Sağol canım.. öncelikle maşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın, daim etsin... bence hiç öyle düşünme onun hoşuna gidiyodur, erkekler genelde sevdiklerine kızlarıymış gibi davranırlar bizde de öyleydi bazen...O seni seviyo, sahipleniyo..ne güzel işte..''gencecik yaşında bu sorumluluğu yüklemeye hakkım yok'' bu lafını görse kızar sana ne sorumluluğu diye :)

X