Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar günaydın sayfalar almış başını gitmiş :KK1:
benimki de erken yatıp erken kalkmaya alışmış canım, 12 yi geçirmez. sabah da erkenden kalkar. aslında sağlıklı olan o ama ben de tam tersiyim. gece 2,3.. ertesi gün sabah, pardon öğlende kalkarım :KK1: bi de benimkinin takıntısı var, evli gibi düşünüyo, aynı anda yatağa gircekmişiz, aynı yatağa girer gibi, aynı anda uyumaya çalışcakmışız. sen uyu benim uykum yok diyorum, bu sefer de beni bekliyo, uyumuyo, kıyamıyorum. ben de bazen ''tamam yattım''diyorum :KK53: duymasın valla :18: :KK1:

ay çok tanıdık geldi nedense :KK1::KK1:

hmmm kızlar yaaa ewdeysem saat bası nete gırıp bnmkının face sayfasına bakıyorum sınır oluyorum kendıme sızdede var mı aynı sey takıntı gıbı cok vaktımı alıyor:KK14:

genelde o bana bunu yapıyo bide yazılı vermeme rapmen her seferinde adresimi şifremi sorar.alttan alttan kapa şu mereti der gibi :KK1::KK1:

ahaaha :)) hemen üste çıkarlar tbi.. bn bi ara eşşeğim demiştm ona bozulmuşmuydu ne :KK70: ilk defa demştm tbi.. :KK70: bide tweety sylvester olayı vardı bzde :KK70:

sevdiceğim bana sincabım demişti sevimli sevimli bende winicim demiştim sürekli bal yiyen seviml ayıcık varya.he ben sana sincap diyim sen bana ayı de demişti ben yerlerde tabi :KK60:
şimdi bişey demiyorum :nazar::KK9:

merhaba kızlar :KK16:
iyi dilekleriniz işe yaradı, sınavım süperrr geçti :KK8:
kaldı 2 sınav :21:
ondan sonra doğru dersaneye yazılmaya :KK55: ve full kpss çalışmaya başlıcam :KK68:

merhaba kızlarr :KK16:
bugün yine arkadaşımdayım malesef sınava çalışmak için :KK50:
özledim buraları çook. yarın eve gidip yazdıklarınızı, eklediğiniz resimleri görmek için sabırsızlanıyorum :KK55:

merhaba kızlar :KK16:
iyi dilekleriniz işe yaradı, sınavım süperrr geçti :KK8:
kaldı 2 sınav :21:
ondan sonra doğru dersaneye yazılmaya :KK55: ve full kpss çalışmaya başlıcam :KK68:

ne güzel canım ya, benim daha 4 tane var :KK5: ben de sınavlardan sonra sıkı bi kpss maratonuna gireceğim inşallah. kpss-b'den gircem gerçi ama ne kaldı şunun şurasında sınava:KK52:

görüşmek üzere kızlar. öptümm:KK16:

merhaba kızlarr :KK16:
bugün yine arkadaşımdayım malesef sınava çalışmak için :KK50:
özledim buraları çook. yarın eve gidip yazdıklarınızı, eklediğiniz resimleri görmek için sabırsızlanıyorum :KK55:

ne güzel canım ya, benim daha 4 tane var :KK5: ben de sınavlardan sonra sıkı bi kpss maratonuna gireceğim inşallah. kpss-b'den gircem gerçi ama ne kaldı şunun şurasında sınava:KK52:

görüşmek üzere kızlar. öptümm:KK16:
mrb cnm olsun bol bol çalış derslerine sınavların bitince konuşuruz dertleşiriz.topikte seni özledi :KK19:görüşmek üzere :KK54:

çok sevindim cnm inş 2 sınavında süper geçer :KK76:
inşallah canım :KK16: aman geçeyim de çanla da olsa farketmez :KK53:
ne güzel canım ya, benim daha 4 tane var :KK5: ben de sınavlardan sonra sıkı bi kpss maratonuna gireceğim inşallah. kpss-b'den gircem gerçi ama ne kaldı şunun şurasında sınava:KK52:görüşmek üzere kızlar. öptümm:KK16:
kpss ye çalışmak yine daha eğlenceli canım ya, ben test çözmeyi seviyorum. ama okul çok sıkıcıııı. bi de sizinki nasıl bilemem de, bizim bölümde saçma sapan şeyleri otur ezberle.. bi de derste durmadan yapılandırmacı yaklaşımı anlatıyolar. en başta kendileri ezberci, onu görmüyolar :KK47:

kızlar artık gelinlik modellerine geçsek mi gerçi herkes kafasına göre istediği elbiseyi ekleyebilir ben tarzıma en çok uyan gelinliklerden koyayımm :21: çok kabarık gelinlik sevmiyorum çok ışıltıda sevmiyorum o yüzden bunlar gibi olur büyük ihtimal gelinliğim :KK8:
$100-2012-mori-lee-4871.jpg $113-2012-mori-lee-1659.jpg

Son düzenleme:
kızlar artık gelinlik modellerine geçsek mi gerçi herkes kafasına göre istediği elbiseyi ekleyebilir ben tarzıma en çok uyan gelinliklerden koyayımm :21: çok kabarık gelinlik sevmiyorum çok ışıltıda sevmiyorum o yüzden bunlar gibi olur büyük ihtimal gelinliğim :KK8:
Eki Görüntüle 383865 Eki Görüntüle 383866

:KK9::KK9::KK9:
canım eteği uzun seviyosun demekki ama salonlarda baya bi temizlik söz konusu oluyo :KK1::KK1:

semiramisçim ilk modeli daha çok beğendim :KK12: bi de ikisinin de sırtı bağlamalı, ben de arka sırt kısmını böyle istiyorum gelinliğimin :KK31:

X