Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

tatlım en kotusunu dusun evlenemedin cocugun olmadı vs vs ne olcak Allah korusunda su hayatta ölümden baska herseye care var hep bu tarz dusun aman evlenmezsem evlenemem nolucak canım de gec inan olumsuz dusundukce daha cok cekersin

bizi paronayak yapan sevgili ve aileleri kınıyorum
aynı şeyleri bende düşünüyodum canım valla annemde her reklamda bebek görünce başlar evlenseydiniz şimdiye pıtır pıtır evde geziyo olurdu diyo.ama böle düşünürsek işin içinden çıkamayız unutmayın
böle şeyler getirmeyelim aklımıza

hb cnm böyle düşünmen için bi sebep yoksa kötü düşünme Allahım inşallah hepimize nasip etsin bu mutluluğu

insanın korktuğu başına gelir diyorlar ya o yuzden sürekli hayal kuruyorum evlenmişiz çocuğumuz olmuş filan yani secret yapıyorum :)

hem bu forumda görüyoruz zaten yıllarca flört edip evlenenlerii :) umut olsun bize.. inşAllah bebeğimiz olur evlenince hiç beklemeyeceğim haa bebek istiyorum bebekkk :)
biz 2 yıl falan beklemeyi düşünüyoruz ya önce birbirimize doyalım evliliğimiz yerine otursun öyle inş

biz 2 yıl falan beklemeyi düşünüyoruz ya önce birbirimize doyalım evliliğimiz yerine otursun öyle inş

Doyma meselesini düşündüm ama uf bilmiyorum karakter olarak çok sabırsız bir insanım hep bu yuzden :)

Ya bir de biz sevgilimle çok sık görüşüyoruz, üniversitede aynı şehirde olduğumuz için rahat görüşüyoruz. beraber çok şey yaptık, ben evlenene kadar doyarım zaten diye düşünüyorum

Son düzenleme:
biz 1 sene belki beklicez evlendiğimizde ben 26 sevdiceğim 31yaşında olucak çünkü
bizde 3 yıl sonra evlenirsek ben 24-25 falan aşkımda 27 yaşında falan olucak ben tek çocukla da kalmam ya 2-3 tane isterim ben tek çocuk oldugum ıcın yalnızlığın acısını çektim baya

bizde 3 yıl sonra evlenirsek ben 24-25 falan aşkımda 27 yaşında falan olucak ben tek çocukla da kalmam ya 2-3 tane isterim ben tek çocuk oldugum ıcın yalnızlığın acısını çektim baya

Allahtan bir mani gelmez de çocuğumuz olursa ben 3-4-5 Allah ne verdiyse yani kalabalık kocaman bi ailem olsun istiyorum. Boşuna okuyorum ben ev hanımı olacağım bu gidişle bu kadar çok çocuğum olursa yani :):)

tatlım benim annem şu an 9 sene sonra doğacak bebişime 7. yeleği örüyo, teyzoşum da üzerine örnek işliyo, öyle hevesliler ki canlarım yaa
hele tek çocuksan bırak boşver, o şu an onu örerken zaten yaşıyo mutluluğunu, ilerde bebişiniz olduğunda da 2. mutluluğunu yaşıcak. bebişiniz olur ya da olmaz bunu allah bilir, inş olur ama sıkma canını

bu arada kızlar biz evlendikten 5 yıl sonra bebiş düşünüyoruz. evlenince yaşamak istediğimiz o kadar çok şey var ki, gezip tozmak istediğimiz bir sürü yer.. birbirimize doymak istediğimiz bir sürü an.. bebişle zor olur. zaten evlendiğimizde 25 yaşında olcaz. ikimiz için de 30 uygundur diye düşündük. ama kısmet tabii, belki önceden süpriz yapabilir bu işler belli olmuyo

yaw çok hoşuma gitti yazdığın :)

aynen cnm ne zaman olacağı belli olmuyo eskiden erken yaşta evlenirmiş herkes artık 25 ten sonra evleniliyo o 3 çocuğu ben hangi araya sıkıştırıcam bilmiyorum

Ben 25 yaşımdayken kendimi evli mutlu çocuklu olarak hayal ediyorum

bende öle hayal ediyodum ama şartlar el varmedi

siz birbirinize böle aşıkken 1 sene içinde olur çocuğunuz
arkadaşım evlendi çocuğuyla birlikte heryere gittiler valla çocuk engel olmuyo canım sen yeterki gezmek iste

Ahahah iste bu :) benim cocugum da engel olmayacak gezicez her bir yeri . Bu arada sedefonur sen kaç yaşındasın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…