- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
hoşgeldin canım.. bugun olan bir şeyi anlatayım annemi aradım napıyorsun dedim örgü örüyorum dedi aa kime dedim senin bebeğine dedi.. ya kızlar annemin o hevesinden sonra bende bir korku başladı.. ya çocuğum olmazsa diye.uf bu hayat ne zor ya sevgilimle evlenemezsem ya çocuğum olmazsa böyle korka korka nereye kadar ya
hoşgeldin canım.. bugun olan bir şeyi anlatayım annemi aradım napıyorsun dedim örgü örüyorum dedi aa kime dedim senin bebeğine dedi.. ya kızlar annemin o hevesinden sonra bende bir korku başladı.. ya çocuğum olmazsa diye.uf bu hayat ne zor ya sevgilimle evlenemezsem ya çocuğum olmazsa böyle korka korka nereye kadar ya
hb cnmhoşgeldin canım.. bugun olan bir şeyi anlatayım annemi aradım napıyorsun dedim örgü örüyorum dedi aa kime dedim senin bebeğine dedi.. ya kızlar annemin o hevesinden sonra bende bir korku başladı.. ya çocuğum olmazsa diye.uf bu hayat ne zor ya sevgilimle evlenemezsem ya çocuğum olmazsa böyle korka korka nereye kadar ya
o günlerde gelecek Allahın izniyle anlatıcaz birbirimize bebeklerimiziinsanın korktuğu başına gelir diyorlar ya o yuzden sürekli hayal kuruyorum evlenmişiz çocuğumuz olmuş filan yani secret yapıyorum :)
o günlerde gelecek Allahın izniyle anlatıcaz birbirimize bebeklerimizi
biz 2 yıl falan beklemeyi düşünüyoruz ya önce birbirimize doyalım evliliğimiz yerine otursun öyle inşhem bu forumda görüyoruz zaten yıllarca flört edip evlenenlerii :) umut olsun bize.. inşAllah bebeğimiz olur evlenince hiç beklemeyeceğim haa bebek istiyorum bebekkk :)
biz 2 yıl falan beklemeyi düşünüyoruz ya önce birbirimize doyalım evliliğimiz yerine otursun öyle inş
biz 2 yıl falan beklemeyi düşünüyoruz ya önce birbirimize doyalım evliliğimiz yerine otursun öyle inş
biz 1 sene belki beklicez evlendiğimizde ben 26 sevdiceğim 31yaşında olucak çünkü
bizde 3 yıl sonra evlenirsek ben 24-25 falan aşkımda 27 yaşında falan olucak ben tek çocukla da kalmam ya 2-3 tane isterimbiz 1 sene belki beklicez evlendiğimizde ben 26 sevdiceğim 31yaşında olucak çünkü
ahah ben o yaşa kadar çatlarım yahu :)
bizde 3 yıl sonra evlenirsek ben 24-25 falan aşkımda 27 yaşında falan olucak ben tek çocukla da kalmam ya 2-3 tane isterimben tek çocuk oldugum ıcın yalnızlığın acısını çektim baya
şimdi 25im zaten 5 yıl bitti ee ben okulu 5 yılda bitirdim zaten 1 senede çalışma hayatı daha yeni fırsat bulduk evlenmeye
tatlım benim annem şu an 9 sene sonra doğacak bebişime 7. yeleği örüyo, teyzoşum da üzerine örnek işliyo, öyle hevesliler ki canlarım yaa
hele tek çocuksan bırak boşver, o şu an onu örerken zaten yaşıyo mutluluğunu, ilerde bebişiniz olduğunda da 2. mutluluğunu yaşıcak. bebişiniz olur ya da olmaz bunu allah bilir, inş olur ama sıkma canını
bu arada kızlar biz evlendikten 5 yıl sonra bebiş düşünüyoruz. evlenince yaşamak istediğimiz o kadar çok şey var ki, gezip tozmak istediğimiz bir sürü yer.. birbirimize doymak istediğimiz bir sürü an..bebişle zor olur. zaten evlendiğimizde 25 yaşında olcaz. ikimiz için de 30 uygundur diye düşündük. ama kısmet tabii, belki önceden süpriz yapabilir bu işler belli olmuyo
yaw çok hoşuma gitti yazdığın :)
aynen cnm ne zaman olacağı belli olmuyo eskiden erken yaşta evlenirmiş herkes artık 25 ten sonra evleniliyo o 3 çocuğu ben hangi araya sıkıştırıcam bilmiyorumtatlım benim annem şu an 9 sene sonra doğacak bebişime 7. yeleği örüyo, teyzoşum da üzerine örnek işliyo, öyle hevesliler ki canlarım yaa
hele tek çocuksan bırak boşver, o şu an onu örerken zaten yaşıyo mutluluğunu, ilerde bebişiniz olduğunda da 2. mutluluğunu yaşıcak. bebişiniz olur ya da olmaz bunu allah bilir, inş olur ama sıkma canını
bu arada kızlar biz evlendikten 5 yıl sonra bebiş düşünüyoruz. evlenince yaşamak istediğimiz o kadar çok şey var ki, gezip tozmak istediğimiz bir sürü yer.. birbirimize doymak istediğimiz bir sürü an..bebişle zor olur. zaten evlendiğimizde 25 yaşında olcaz. ikimiz için de 30 uygundur diye düşündük. ama kısmet tabii, belki önceden süpriz yapabilir bu işler belli olmuyo
Ben 25 yaşımdayken kendimi evli mutlu çocuklu olarak hayal ediyorum
tatlım benim annem şu an 9 sene sonra doğacak bebişime 7. yeleği örüyo, teyzoşum da üzerine örnek işliyo, öyle hevesliler ki canlarım yaa