- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.038
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.001
Teşhis demeyelim de aslında düşündüğünüzden daha sık yapıyorlar, ama sanal ortamda belki de istikrarla böylesine devam ettirmeyip sıkılıp vazgeçtiklerinden fark etmiyoruz.
Bir nevi 'bizim de başımıza aslında büyük olaylar geliyor'u yaşamak istiyorlar dizi-filmlerdeki gibi.
Hiç tanımıyorum aslında,forum takipten gördüm konuyu ama evet tam da dediğin gibi, anlatacak maceraları olmayan ergen onları kafasında yaratır, sanal ortamda oynar ve yaşatır. Böyle mutlu olur.
Aslında hafızalarınız yoklarsanız pekçoğumuz okullarımızda böyle olaylarla karşılaştık o yaşlarda, şimdi bunlar sanal aleme taşındı işte.
Evet bende bunu cok merak ediyorum.Birde siddetle arkadasi savunanlar acaba taniyorlar miydi reel hayatta?
Evet bende bunu cok merak ediyorum.Birde siddetle arkadasi savunanlar acaba taniyorlar miydi reel hayatta?
Şiddetle nerde savundum acaba?
Tanıdığım kadarıyla yorum yaptım ve söylediklerini ilettim o kadar..
Reelde tanısam şuanda da savunurdum ayrıca böyle çekimser kalmazdım..
reelde tanıyor muyum hayır. sadece kimseyi üzmeye hakkımız olmadığını düşünüyorum ve bir insan üzülüyorsa içinde ben varsam payım olsun ya da olmasın o kişinin yanında olmaya çalışırım.
Şiddetle nerde savundum acaba?
Tanıdığım kadarıyla yorum yaptım ve söylediklerini ilettim o kadar..
Reelde tanısam şuanda da savunurdum ayrıca böyle çekimser kalmazdım..
Tesekkur ederim cvp icin.Bende zaten bu arkadssin hem cinsel icerikli msjlarina uzulmustum hemde abla olayina.Yani aslinda uzulen bizler olduk.Diyorum ya bazen cok iyi niyetli olmak ve hep magdurun yaninda olmak dogru bisey degil.Kendimde tecrube etmis oldum.
Tesekkur ederim cvp icin.Bende zaten bu arkadssin hem cinsel icerikli msjlarina uzulmustum hemde abla olayina.Yani aslinda uzulen bizler olduk.Diyorum ya bazen cok iyi niyetli olmak ve hep magdurun yaninda olmak dogru bisey degil.Kendimde tecrube etmis oldum.
Nerede yazmış acaba bunları ?sen de baya savunmussun şimdi
ama zaman insanlara güvenmemeyi ögretiyor böyle malesef
bu arada ben şu intihar meselesine zerre inanmadım,intihar edecek adam kk da bdv ye konu mu acar ya
bir de tek tetik cekişine bakar dememiş mi
O kim desem ???
Nerede yazmış acaba bunları ?
ben de bunu anlamıyorum.bazıları o kişiyle yaşıyormuş gibi şiddetle savunuyorlar.küçükte olsa yanılma payları olduğunu kabul bile etmiyorlar,bir çok konuda gördük bunu ve şiddetle yanılduklarını da gördük
Neden kizdiniz?Burda hepimizin duygulari somuruldu.Herkes merak ettiklerini soruyor.Sizde madur tarafsiniz.Bende suan merak ettigim sorulara cvp ariyorum.
sen de baya savunmussun şimdi
ama zaman insanlara güvenmemeyi ögretiyor böyle malesef
bu arada ben şu intihar meselesine zerre inanmadım,intihar edecek adam kk da bdv ye konu mu acar ya
bir de tek tetik cekişine bakar dememiş mi
yemin ediyorum Dallas bizim senaryolar karşısında cin ali gibi kalır....
yemin ediyorum Dallas bizim senaryolar karşısında cin ali gibi kalır....