Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hayatın gerçek yüzünü bir görse
bu isteğinden vazgeçerdi eminim. şuan her şey güzel, sorumluluk yok
sıkıntı yok.gözlükler pembe.

ailesi ona her şeyi vermemeli bence.
hasretını çektiği şeyleri olmalı .

bu boşluk ve istek fazla varlıktan gelır.

Son düzenleme:
Evet bende bunu cok merak ediyorum.Birde siddetle arkadasi savunanlar acaba taniyorlar miydi reel hayatta?

reelde tanıyor muyum hayır. sadece kimseyi üzmeye hakkımız olmadığını düşünüyorum ve bir insan üzülüyorsa içinde ben varsam payım olsun ya da olmasın o kişinin yanında olmaya çalışırım.

Evet bende bunu cok merak ediyorum.Birde siddetle arkadasi savunanlar acaba taniyorlar miydi reel hayatta?

ben de bunu anlamıyorum.bazıları o kişiyle yaşıyormuş gibi şiddetle savunuyorlar.küçükte olsa yanılma payları olduğunu kabul bile etmiyorlar,bir çok konuda gördük bunu ve şiddetle yanılduklarını da gördük

Son düzenleme:
Şiddetle nerde savundum acaba?
Tanıdığım kadarıyla yorum yaptım ve söylediklerini ilettim o kadar..
Reelde tanısam şuanda da savunurdum ayrıca böyle çekimser kalmazdım..

Neden kizdiniz?Burda hepimizin duygulari somuruldu.Herkes merak ettiklerini soruyor.Sizde madur tarafsiniz.Bende suan merak ettigim sorulara cvp ariyorum.

Olay zaten dallanıp budaklandı birde burda kimse kimseye girmesin kızlar

Hatta Kazen bey gerekli açıklamalar yapıldıysa konuyu kapatabilir misiniz ?
Çok fazla cevap bekleyen soru var ve konu daha da uzayacak

Tesekkur ederim cvp icin.Bende zaten bu arkadssin hem cinsel icerikli msjlarina uzulmustum hemde abla olayina.Yani aslinda uzulen bizler olduk.Diyorum ya bazen cok iyi niyetli olmak ve hep magdurun yaninda olmak dogru bisey degil.Kendimde tecrube etmis oldum.

Şiddetle nerde savundum acaba?
Tanıdığım kadarıyla yorum yaptım ve söylediklerini ilettim o kadar..
Reelde tanısam şuanda da savunurdum ayrıca böyle çekimser kalmazdım..

sen de baya savunmussun şimdi
ama zaman insanlara güvenmemeyi ögretiyor böyle malesef

bu arada ben şu intihar meselesine zerre inanmadım,intihar edecek adam kk da bdv ye konu mu acar ya
bir de tek tetik cekişine bakar dememiş mi

Son düzenleme:

ya her konuya şüpheyle yaklaşmakta bizde güven problemine neden olur. birey ablam öldü dediğinde acaba mı dersem ben ruh sağlığımı nasıl koruyabilirim. paranoykalık derecesine varabilir bu durum. herkes üzüleceği kadar üzüldü , yapabileceğimiz bir şey kalmadı

Canım bercestenin konuştuğu bir arkadaşıyla bugün mesajlaştım endişelendik ne oluyor diye
Bence onlar da şok oldu hatta ne diyeceklerini bilemediler
Çünkü bayağı bayağı sorunlarını dinlemiş ona destek olmaya çalışmışlar.
Onlara daha çok yazık daha fazla duyguları sömürüldü yazık ya

Nerede yazmış acaba bunları ?

Neden kizdiniz?Burda hepimizin duygulari somuruldu.Herkes merak ettiklerini soruyor.Sizde madur tarafsiniz.Bende suan merak ettigim sorulara cvp ariyorum.

kızlar şiddetle lafına takıldım ben neden şiddetle savunayım ki elbette benimde herkes gibi şüphelerim vardı ama konduramadım..

gerçekten mi? hiç farkedememişim..
hassas olduğum belli olmuyor mu yoksa inadına mı yapıyorsunuz?

bu arada kadınları(genelleme yapmadım) daha iyi tanımama sebep olan bu siteye bir kez daha teşekkür ediyorum......

anzer siddetle savunmadi sadece intihar deyince endiselendi

cünkü ben yazdigimda anzer konunun tam cikma seyinide bilmiyordu..

aslinda dün burada olan sey icin intihar edilmezdi,sanki cok kötü seyler dedik gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…