Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben hiç tanımıyorum bu arkadaşı,ilk defa intihar konusunda gördüm..lösemi deyince beni bitirmişti zaten..

eğer gerçekten şizofren değilse Allah'ından bulsun!

Ergenlikte aslında sıkça olan şeyler, yeni tanıştıkları insanlara hiç olmayan trajedilerini yaratıp güçlü insan görüntüsü verirler,bir nevi kahramandırlar.

'Babam küçük yaşta bizi terk etti, beynimde tümör var 18 ameliyat oldum, kuzenime tren çarptı 72 parçaya ayrıldı' gibi.

Sık sık yaparlar aslında, ve inandırmak isterler kendilerini böylece, nasıl da zekice çevrelerini kandırıp zeki olduklarına...

Yani hastalık değil hanımlar, hele ki şizofreni hiç değil teşhisi çok zor bir hastalıktır öyle herkes ağzına öyle kolay hiç almamalı zaten.

Döneme özgü,kimi ergenlerde görülebilen bir kişisel efsane oluşturma eylemi diyelim işte..

teşhis burada .....

Tabiki saçma balım bende sanmıyorum öyle bi doktorun takip edeceğini aman işte klasik mathi ya iyi niyetli yaklaşmaya çalıştım bu huyumdan da vazgeçsem iyi olur

Artık forumda daha temkinli davranmam gerektiğini öğrendim canım bende arkadaşın intiharla ilgili yazısını okuyunca çok üzülmüştüm iyi niyetimizin kurbanı olduk :KK52:

Ergenlikte aslında sıkça olan şeyler, yeni tanıştıkları insanlara hiç olmayan trajedilerini yaratıp güçlü insan görüntüsü verirler,bir nevi kahramandırlar.

'Babam küçük yaşta bizi terk etti, beynimde tümör var 18 ameliyat oldum, kuzenime tren çarptı 72 parçaya ayrıldı' gibi.

Sık sık yaparlar aslında, ve inandırmak isterler kendilerini böylece, nasıl da zekice çevrelerini kandırıp zeki olduklarına...

Yani hastalık değil hanımlar, hele ki şizofreni hiç değil teşhisi çok zor bir hastalıktır öyle herkes ağzına öyle kolay hiç almamalı zaten.

Döneme özgü,kimi ergenlerde görülebilen bir kişisel efsane oluşturma eylemi diyelim işte..

bazı insanlar acıdan zevk alır, kendıne bır rol biçer ve onu oynar.
dünyanın bütün belaları kendı başına gelsın ve bunu herkese gururla anlatsın ister .( ona göre gurur duymak )

ben bunu gördüm arkadaşta.

Son düzenleme:
Ben aksamlari girmem nete ama elmy'e bakmak istemistim su an soklardayim...

Ilgi cekmek isteyen icin sosyal paylasim siteleri daha cazip degil mi ya da mesela sozlukler...

Bu forumu cazip kilan ne acaba bu somuruyu yasam bicimi haline getirenlere?

bir şeyi merak ettim.anzer-balı ile sözde sevgili nasıl irtibat kurdu:26:

ben hiç tanımıyorum bu arkadaşı,ilk defa intihar konusunda gördüm..lösemi deyince beni bitirmişti zaten..

eğer gerçekten şizofren değilse Allah'ından bulsun!

gecenlerde burada kemik kanseri yazdi ablasina,bugün ne yazdigini bilmiyorum

ama kemik kanserindenmis

bir şeyi merak ettim.anzer-balı ile sözde sevgili nasıl irtibat kurdu:26:

Faceten..
Bence ablası doğru da gerisini bilemiyorum.. Çünkü faceten youtubedan heryerden sürekli ablasıyla ilgili yorumlar alıyordu.. Bu kadar sahte hesap almış olabilir mi?

teşhis burada .....

Teşhis demeyelim de aslında düşündüğünüzden daha sık yapıyorlar, ama sanal ortamda belki de istikrarla böylesine devam ettirmeyip sıkılıp vazgeçtiklerinden fark etmiyoruz.

Bir nevi 'bizim de başımıza aslında büyük olaylar geliyor'u yaşamak istiyorlar dizi-filmlerdeki gibi.

dünyanın bütün belaları kendı başına gelsın ve bunu herkese gururla anlatsın ister .( ona göre gurur duymak )

Hiç tanımıyorum aslında,forum takipten gördüm konuyu ama evet tam da dediğin gibi, anlatacak maceraları olmayan ergen onları kafasında yaratır, sanal ortamda oynar ve yaşatır. Böyle mutlu olur.

Aslında hafızalarınız yoklarsanız pekçoğumuz okullarımızda böyle olaylarla karşılaştık o yaşlarda, şimdi bunlar sanal aleme taşındı işte.

aynen katılıyorum ama ek olarak bir sey daha eklemek istiyorum

acıyı tanımayan insanlar acıdan zevk alır

hani bebekler sobaya ellerini sürmekten korkmazlar ya bilmezler canlarının nasıl yanıcağını
ama bir sefer değse elleri bir daha cesaret edemezler
öyle bir sey

hatırlar mısınız bilmem şekerportakalı diye bir arkadaş vardı o da kanserim falan deyip bizi bir güzel işletmişti.bu ne ilk ne de son yani.

Son düzenleme:
Evet bende bunu cok merak ediyorum.Birde siddetle arkadasi savunanlar acaba taniyorlar miydi reel hayatta?

Şiddetle nerde savundum acaba?
Tanıdığım kadarıyla yorum yaptım ve söylediklerini ilettim o kadar..
Reelde tanısam şuanda da savunurdum ayrıca böyle çekimser kalmazdım..

X