Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yemin ediyorum Dallas bizim senaryolar karşısında cin ali gibi kalır....

Biz boşuna fellik fellik gerilim suç senaryolu filmler arayışına giriyoruz.:KK53:
Kadınlar Kulübü sağolsun artık her gün burdayım ufacık sandalyede şekilden şekle girdim film izlemiş kadar oldum:KK31:

gözlem yapabilmek adına şahane bir ortam, bir sürü vaka örneği var :KK70: artık gülüyorum. ilk şokla inanamamıştım olanlara acaba aradım ama acabası yokmuş. Hepimize geçmiş olsun

kızlar şiddetle lafına takıldım ben neden şiddetle savunayım ki elbette benimde herkes gibi şüphelerim vardı ama konduramadım..

ben konuya ortadan girdim,senin sevgiliyle konuştuğun yerden.öncesini bilmiyorum.birazdan okuyacağım.sadece senin yazan kişilere çıkışmanı okudum ayrıca.sırf bu konu için diğer konular içinde yazdım.yani özellikle senin için değil:KK34:

bu arada kadınları(genelleme yapmadım) daha iyi tanımama sebep olan bu siteye bir kez daha teşekkür ediyorum......

bende teşekkür ediyorum, hemcinslerimi tanımama yardım ediyor. potansiyelimizi anlamama yardım ediyor:KK53: vay be diyorum.
vayy bee

anzer siddetle savunmadi sadece intihar deyince endiselendi

cünkü ben yazdigimda anzer konunun tam cikma seyinide bilmiyordu..

aslinda dün burada olan sey icin intihar edilmezdi,sanki cok kötü seyler dedik gibi..

normalde baska konularda oyle yorumlar dönüyorki sasırıyorsun..burdaki ufacık bir olayı bu kadar buyutmesi zaten ayrı bir sorun olmalıydı kimse berceste abarttı demedi genelde yorum yapan kisiler suclandı hani intihara goturen yorum yok ortada ama sanki varmıs gibi davranılması can sıkıcıydı

Son düzenleme:
Bu konuyu takip etmesem de mesajlarından anlamıştım böyle bir şey olabileceğini ki sonunda da çıktı :)

Peki Kazen bu durumda ne yapacaksınız ben onu merak ettim.

Şikayet açısından değil de şu açıdan soruyorum.

Bende biraz psikolojiye meraklıyım özellikle bu tür konularda ve böyle insanların şizofreni değilse bu fantezilerini gerçeğe dökmeye yatkın olduklarını biliyorum.

Şizofreniyse daha iyi en azından ilaçla kontrol altına alınabilir.

Ama sen demin bir yerde okuluna gidersem demiştin yanlış hatırlamıyorsam ?

Kaç yaşında merak ettim ?

Ve bu durumu ailesine bildirecek misin ?

Bence tehdit altında olabilirler :26:

Cevaplarsan sevinirim..

ben konuya ortadan girdim,senin sevgiliyle konuştuğun yerden.öncesini bilmiyorum.birazdan okuyacağım.sadece senin yazan kişilere çıkışmanı okudum ayrıca.sırf bu konu için diğer konular içinde yazdım.yani özellikle senin için değil:KK34:

tam yerinden girmişsiniz olaya :) çünkü ben en son tepki verenlerdendim :)
neyse sorun yok.. :)

en çok ona güvenen arkadaşları adına üzüldüm..

hani biri bu siteden tez konusu hazırlıyorum demişti ya ne tezler çıkar kim bilir

yeni bir kandırılma olayı daha demek..
bu aralar oldukça fazlalaştı bu.
neden böyle yaptı bilemiyorum belkide gerçekten rahatsızdı..
ama okuduklarımdan şunu gördüm ki,gerçekten burada onu tanıyıp ,onun için üzülen güzel yürekli arkadaşları varmış.bravo dedim onlara içimdende olsa..
bu kişinin sahte olması bazı şeyi değiştirdi mi gözümde.yani okuduklarımı, olanları...
yoo. değiştirmedi.
eğer bu arkadaş gerçekten rahatsızsa Allah yardımcısı olsun. değilse ,sadece insanları kandırmak için bunları yaptıysa da ,o zaman zaten bu olacaktı. eninde sonunda.. belki bugün belkide seneler sonra. ama mutlaka bir açık verecekti..

İyi akşamlar herkese ben bu konuyu hiç takip etmedim fakat berceste adlı kişi kardeşim gibi gördüğüm az sohbet etme şansımızda olsa en özelini benimle özel mesajlarda paylaşan tatlı bir arkadaştı. Rencide ettiğiniz davranışını bir anlık olayında verdiği heyecan ve mutlulukla paylaşmak istemiş. Böyle sert üsluplarla değil de yumuşak bir dille eleştirseydiniz eminim onunda size hak vereceği yerler olur konuda tatlıya bağlanırdı. Burası sanal bir ortam adı üstünde, gerçek hayatta gerçek dostlarımızla paylaşamadıklarımızı burada paylaşmak için buradayız pek çoğumuz keşke bu kadar büyümeseydi de onun sevinci kursağında bırakılmasaydı :KK5:

kızlar bu ıste bır garıplık oldugu zaten cok bellıydı .ozellıkle su sevgılı meselesınde

hıc bır erkek boyle seylerle muhatap olmaz ıken ,bercestenın fake sevgılısını bu topıgın

uyelerıyle oldukca ıclı dıslı oldu :KK1: haber gondermeler mesaj ıletmeler falan fıstan

omrumde ben ılk defa boyle bırsey gordum .buradakı uyeler realde bırbırını ne zaman tanıdıda

erkek arkadasları buranın uyelerıyle ırtıbat halıne gecıp

haber gonderır oldu. komık gercekten :KK1:

bi'de kızlar bercekte faceden burada olan bır arkadasımıza ıntıharla ılgılı konuyu acmadan once ,

sakın benımle konustugunu topıge soyleme benım ıyı oldugumu fılan soyleme demıs .

ne dıyım allah akıl fıkır saglık versın

İyi akşamlar herkese ben bu konuyu hiç takip etmedim fakat berceste adlı kişi kardeşim gibi gördüğüm az sohbet etme şansımızda olsa en özelini benimle özel mesajlarda paylaşan tatlı bir arkadaştı. Rencide ettiğiniz davranışını bir anlık olayında verdiği heyecan ve mutlulukla paylaşmak istemiş. Böyle sert üsluplarla değil de yumuşak bir dille eleştirseydiniz eminim onunda size hak vereceği yerler olur konuda tatlıya bağlanırdı. Burası sanal bir ortam adı üstünde, gerçek hayatta gerçek dostlarımızla paylaşamadıklarımızı burada paylaşmak için buradayız pek çoğumuz keşke bu kadar büyümeseydi de onun sevinci kursağında bırakılmasaydı :KK5:

sevinc derken

aksam anne olmaya calısanlarla dalga geçerken aldığı keyiften bahsediyor olamazsınız dimi

tam yerinden girmişsiniz olaya :) çünkü ben en son tepki verenlerdendim :)
neyse sorun yok.. :)

ben profilde kadesanın yorumunu görüp girdim.konunun berceste olduğunu görünce okumaya devam ettim.öncesini ve silinen konusunu da bilmiyorum.dediğim gibi başka konularda da olan durum.daha ilk mesajdan sonra bile konu sahibini tanıyormuşcasına savunmaya başlıyor bazıları:KK34:

doğruluğunu nereden biliyorlarsa:KK50:

bence farklı kimliklerle açtığı annelik duygusuyla dalga geçtiği kilitlenen konusunu okumamışsın.
son açtığı konu zaten akıllara zarar.intihar mektubu bıraktı.keşke intihar etse yeryüzünden bir rahatsız eksik olurdu:KK19:

kızlar bu ıste bır garıplık oldugu zaten cok bellıydı .ozellıkle su sevgılı meselesınde

hıc bır erkek boyle seylerle muhatap olmaz ıken ,bercestenın fake sevgılısını bu topıgın

uyelerıyle oldukca ıclı dıslı oldu :KK1: haber gondermeler mesaj ıletmeler falan fıstan

omrumde ben ılk defa boyle bırsey gordum .buradakı uyeler realde bırbırını ne zaman tanıdıda

erkek arkadasları buranın uyelerıyle ırtıbat halıne gecıp

haber gonderır oldu. komık gercekten :KK1:

bi'de kızlar bercekte faceden burada olan bır arkadasımıza ıntıharla ılgılı konuyu acmadan once ,

sakın benımle konustugunu topıge soyleme benım ıyı oldugumu fılan soyleme demıs .

ne dıyım allah akıl fıkır saglık versın

Sasha gerçekten bizim kızlardan biriyle iletişime geçip böyle mi demiş :44:

ipek sen reelde görüşmüş müydün bercesteyle?

X