- 12 Mayıs 2012
- 5.126
- 13
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.021
Yazar canım. Tavsiye ederim kitapları ilginç ve eğlencelidir. O da internetin meşhur ettiği yazarlardan :)
Sorumun üstüne tavsiye eden 2. kişisin merak ettim bir bakayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazar canım. Tavsiye ederim kitapları ilginç ve eğlencelidir. O da internetin meşhur ettiği yazarlardan :)
yemin ediyorum Dallas bizim senaryolar karşısında cin ali gibi kalır....
anzer siddetle savunmadi sadece intihar deyince endiselendi
cünkü ben yazdigimda anzer konunun tam cikma seyinide bilmiyordu..
aslinda dün burada olan sey icin intihar edilmezdi,sanki cok kötü seyler dedik gibi..
kızlar şiddetle lafına takıldım ben neden şiddetle savunayım ki elbette benimde herkes gibi şüphelerim vardı ama konduramadım..
bu arada kadınları(genelleme yapmadım) daha iyi tanımama sebep olan bu siteye bir kez daha teşekkür ediyorum......
anzer siddetle savunmadi sadece intihar deyince endiselendi
cünkü ben yazdigimda anzer konunun tam cikma seyinide bilmiyordu..
aslinda dün burada olan sey icin intihar edilmezdi,sanki cok kötü seyler dedik gibi..
ben konuya ortadan girdim,senin sevgiliyle konuştuğun yerden.öncesini bilmiyorum.birazdan okuyacağım.sadece senin yazan kişilere çıkışmanı okudum ayrıca.sırf bu konu için diğer konular içinde yazdım.yani özellikle senin için değil
gerçekten mi? hiç farkedememişim..
hassas olduğum belli olmuyor mu yoksa inadına mı yapıyorsunuz?
İyi akşamlar herkese ben bu konuyu hiç takip etmedim fakat berceste adlı kişi kardeşim gibi gördüğüm az sohbet etme şansımızda olsa en özelini benimle özel mesajlarda paylaşan tatlı bir arkadaştı. Rencide ettiğiniz davranışını bir anlık olayında verdiği heyecan ve mutlulukla paylaşmak istemiş. Böyle sert üsluplarla değil de yumuşak bir dille eleştirseydiniz eminim onunda size hak vereceği yerler olur konuda tatlıya bağlanırdı. Burası sanal bir ortam adı üstünde, gerçek hayatta gerçek dostlarımızla paylaşamadıklarımızı burada paylaşmak için buradayız pek çoğumuz keşke bu kadar büyümeseydi de onun sevinci kursağında bırakılmasaydı
tam yerinden girmişsiniz olaya :) çünkü ben en son tepki verenlerdendim :)
neyse sorun yok.. :)
İyi akşamlar herkese ben bu konuyu hiç takip etmedim fakat berceste adlı kişi kardeşim gibi gördüğüm az sohbet etme şansımızda olsa en özelini benimle özel mesajlarda paylaşan tatlı bir arkadaştı. Rencide ettiğiniz davranışını bir anlık olayında verdiği heyecan ve mutlulukla paylaşmak istemiş. Böyle sert üsluplarla değil de yumuşak bir dille eleştirseydiniz eminim onunda size hak vereceği yerler olur konuda tatlıya bağlanırdı. Burası sanal bir ortam adı üstünde, gerçek hayatta gerçek dostlarımızla paylaşamadıklarımızı burada paylaşmak için buradayız pek çoğumuz keşke bu kadar büyümeseydi de onun sevinci kursağında bırakılmasaydı
kızlar bu ıste bır garıplık oldugu zaten cok bellıydı .ozellıkle su sevgılı meselesınde
hıc bır erkek boyle seylerle muhatap olmaz ıken ,bercestenın fake sevgılısını bu topıgın
uyelerıyle oldukca ıclı dıslı oldu haber gondermeler mesaj ıletmeler falan fıstan
omrumde ben ılk defa boyle bırsey gordum .buradakı uyeler realde bırbırını ne zaman tanıdıda
erkek arkadasları buranın uyelerıyle ırtıbat halıne gecıp
haber gonderır oldu. komık gercekten
bi'de kızlar bercekte faceden burada olan bır arkadasımıza ıntıharla ılgılı konuyu acmadan once ,
sakın benımle konustugunu topıge soyleme benım ıyı oldugumu fılan soyleme demıs .
ne dıyım allah akıl fıkır saglık versın
bence de baya hassassın
yazımı tekrar okursan
böyle atarlanacak birsey olmadığını görürsün