-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.041
Bu konuyu takip etmesem de mesajlarından anlamıştım böyle bir şey olabileceğini ki sonunda da çıktı :)
Peki Kazen bu durumda ne yapacaksınız ben onu merak ettim.
Şikayet açısından değil de şu açıdan soruyorum.
Bende biraz psikolojiye meraklıyım özellikle bu tür konularda ve böyle insanların şizofreni değilse bu fantezilerini gerçeğe dökmeye yatkın olduklarını biliyorum.
Şizofreniyse daha iyi en azından ilaçla kontrol altına alınabilir.
Ama sen demin bir yerde okuluna gidersem demiştin yanlış hatırlamıyorsam ?
Kaç yaşında merak ettim ?
Ve bu durumu ailesine bildirecek misin ?
Bence tehdit altında olabilirler :26:
Cevaplarsan sevinirim..
kızlar bu ıste bır garıplık oldugu zaten cok bellıydı .ozellıkle su sevgılı meselesınde
hıc bır erkek boyle seylerle muhatap olmaz ıken ,bercestenın fake sevgılısını bu topıgın
uyelerıyle oldukca ıclı dıslı olduhaber gondermeler mesaj ıletmeler falan fıstan
omrumde ben ılk defa boyle bırsey gordum .buradakı uyeler realde bırbırını ne zaman tanıdıda
erkek arkadasları buranın uyelerıyle ırtıbat halıne gecıp
haber gonderır oldu. komık gercekten
bi'de kızlar bercekte faceden burada olan bır arkadasımıza ıntıharla ılgılı konuyu acmadan once ,
sakın benımle konustugunu topıge soyleme benım ıyı oldugumu fılan soyleme demıs .
ne dıyım allah akıl fıkır saglık versın
bence farklı kimliklerle açtığı annelik duygusuyla dalga geçtiği kilitlenen konusunu okumamışsın.
son açtığı konu zaten akıllara zarar.intihar mektubu bıraktı.keşke intihar etse yeryüzünden bir rahatsız eksik olurdu
20 li yaşlarda max 21
malesef istediği ilgiyi göremiyor bir tane erkek arkadaşı var ama olsun diye ...
çocukta bundan hoşlanmıyor ama alternatifte bulamıyor, yani tencere kapak olayı....
berceste şu dakikalarda ölmüş olmalıydı amma 2. üyeliklerle ilgili bana mailler yağdırdı beni ne duruma düşürdün diye... Ölüme giden bunları düşünür mü diye düşünmeden kendimi alamadım...
devam edeyim mi ?
ipek sen reelde görüşmüş müydün bercesteyle?
ben profilde kadesanın yorumunu görüp girdim.konunun berceste olduğunu görünce okumaya devam ettim.öncesini ve silinen konusunu da bilmiyorum.dediğim gibi başka konularda da olan durum.daha ilk mesajdan sonra bile konu sahibini tanıyormuşcasına savunmaya başlıyor bazıları
doğruluğunu nereden biliyorlarsa
Bir kez daha üye olmaya kalkar ise okuluna yazı gönderip (okul numarası dahil her bir haltı mevcut) tedavi olması için gerekni yapacağım. Bu kadar insanla dalga geçmenin bedelini ödemeli....
İntahar edecekmiş pehhhhh
bu hastalık ilgi odağı olma hastalığı intihar filan numara ....
bu kadar insanla dalga geçti utanmadan hiç belli olmaz okuluna gider bizzat belki yüzüne vururum....
intihar edecek olan tanımadığı kişilere not bırakmaz ... Sadece sevenlerine bırakır
hele hele annelik ile dalga geçti ya söyleyecek söz bulamıyorum....
bu arada unutmayın ben ciddi tehlikeli biriyim dün akıllı ol diye mesaj verdim ama beni kaale almadı yarın okulda karşısında gördüğünde dikkate alacaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=383473
http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=10683716
bu kişiler aynı kişi yani bercestedir ....
keşke şu diğer 5 üyeliği de açıklansa..
berceste bak istediğin oldu,herkes senden bahsediyor popüler oldun :)
arkadaşlarından utanmıyor musun peki şu anda?
atarlanmak sözünü görmezden gelerek hassas olduğumu tekrar vurguluyorum..
normalde alınmam bugün böyleyim doğal olarak..
ben profilde kadesanın yorumunu görüp girdim.konunun berceste olduğunu görünce okumaya devam ettim.öncesini ve silinen konusunu da bilmiyorum.dediğim gibi başka konularda da olan durum.daha ilk mesajdan sonra bile konu sahibini tanıyormuşcasına savunmaya başlıyor bazıları
doğruluğunu nereden biliyorlarsa
Benimde anlamadigim anzer siddetle savundu demedim ki.Siddetle savunanlar dedim.Kim olduklari cidden aklimda kalmadigi icin.Anzer mi limon mu.nerden bileyim.Sadece savunanlar aklima geldi.
5 diyerek hata yaptım 3 tane üyelik var biri ev arkdaşı biri de buraya üye olduğunu anlayıp dalga geçmek isteyen erkekler ama bu erkekler nedense bu ablanın laptoptan bağlanmışlar....
ok o zaman atarlanmayı kötü bir niyetle kullanmam ben
aslında bu olayda en cok sana ve diğer kızlara üzüldüm
kötü niyetli birinin saçmalıklarına üzülüp dert etmişsiniz
dediğim gibi insanları tanıdıkca güven duymamayı da öğreniyoruz malesef
Açıklamaya devam etmelisiniz
Onca sohbetimiz vardı ve ben gerçekleri öğrenmek istiyorum
Madem kandırdı gerçekleri de öğrenmeliyiz
biliyo musun zaten başıma ne geldiyse hep güvendiğimden geldi..
o değilde hala ben yalan söylemiyorum kazen bana iftira atıyor diyor bana valla modemi camdan aşa atacam şimdi..