- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.981
Ergenlikte aslında sıkça olan şeyler, yeni tanıştıkları insanlara hiç olmayan trajedilerini yaratıp güçlü insan görüntüsü verirler,bir nevi kahramandırlar.
'Babam küçük yaşta bizi terk etti, beynimde tümör var 18 ameliyat oldum, kuzenime tren çarptı 72 parçaya ayrıldı' gibi.
Sık sık yaparlar aslında, ve inandırmak isterler kendilerini böylece, nasıl da zekice çevrelerini kandırıp zeki olduklarına...
Yani hastalık değil hanımlar, hele ki şizofreni hiç değil teşhisi çok zor bir hastalıktır öyle herkes ağzına öyle kolay hiç almamalı zaten.
Döneme özgü,kimi ergenlerde görülebilen bir kişisel efsane oluşturma eylemi diyelim işte..
Bu arada bu konuyu Pucca ile paylaşacağım bakayım o ne diyecek ....
Tabiki saçma balım bende sanmıyorum öyle bi doktorun takip edeceğini aman işte klasik mathi ya iyi niyetli yaklaşmaya çalıştım bu huyumdan da vazgeçsem iyi olur
size yorum yapmak istemiyorum ama dayanamadım ben açıkladım ....
Ergenlikte aslında sıkça olan şeyler, yeni tanıştıkları insanlara hiç olmayan trajedilerini yaratıp güçlü insan görüntüsü verirler,bir nevi kahramandırlar.
'Babam küçük yaşta bizi terk etti, beynimde tümör var 18 ameliyat oldum, kuzenime tren çarptı 72 parçaya ayrıldı' gibi.
Sık sık yaparlar aslında, ve inandırmak isterler kendilerini böylece, nasıl da zekice çevrelerini kandırıp zeki olduklarına...
Yani hastalık değil hanımlar, hele ki şizofreni hiç değil teşhisi çok zor bir hastalıktır öyle herkes ağzına öyle kolay hiç almamalı zaten.
Döneme özgü,kimi ergenlerde görülebilen bir kişisel efsane oluşturma eylemi diyelim işte..
Bu arada bu konuyu Pucca ile paylaşacağım bakayım o ne diyecek ....
ben hiç tanımıyorum bu arkadaşı,ilk defa intihar konusunda gördüm..lösemi deyince beni bitirmişti zaten..
eğer gerçekten şizofren değilse Allah'ından bulsun!
bir şeyi merak ettim.anzer-balı ile sözde sevgili nasıl irtibat kurdu:26:
O kim desem ???
teşhis burada .....
bazı insanlar acıdan zevk alır, kendıne bır rol biçer ve onu oynar.
dünyanın bütün belaları kendı başına gelsın ve bunu herkese gururla anlatsın ister .( ona göre gurur duymak )
ben bunu gördüm arkadaşta.
bazı insanlar acıdan zevk alır, kendıne bır rol biçer ve onu oynar.
dünyanın bütün belaları kendı başına gelsın ve bunu herkese gururla anlatsın ister .( ona göre gurur duymak )
ben bunu gördüm arkadaşta.
aynı puccadan bahsediyorsak yazar. eğlenceli kitapları varkafa dağıtmak için okumanı öneririm
Evet bende bunu cok merak ediyorum.Birde siddetle arkadasi savunanlar acaba taniyorlar miydi reel hayatta?