Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kazen lütfen 2.üyeliklerin diğer niklerinide açıklayın.belki bir daha bu tür oyunlar oynanmaz

bu hastalık ilgi odağı olma hastalığı intihar filan numara ....

bu kadar insanla dalga geçti utanmadan hiç belli olmaz okuluna gider bizzat belki yüzüne vururum....

Alemsin okuyunca güldüm ablam dönüp baktı niye gülüyo diye aman boşver ne yüzüne vuracaksın dediğin gibi zaten bunlar hastalıktan değilse ilgi odağı olma durumuysa kendini rezil ettiğiyle kalır

Bazen herkese iyi niyetli yaklasmamak lazim.Dun bana da ablam oldu falan diyince cook uzulmustum.Ne gecti ki eline.

Canım hangi doktor hastasını forumdan takip etmek ister ki ? Onca insanın iyi niyeti suistimal olmuş durumda. .

Tabiki saçma balım bende sanmıyorum öyle bi doktorun takip edeceğini aman işte klasik mathi ya iyi niyetli yaklaşmaya çalıştım bu huyumdan da vazgeçsem iyi olur

Peki burada fotoğraflar falan paylaşmıştı onlar kendisine mi ait ?

yok ben onu taniyorum birseyler vardida bu kadar oldugunu bilmiyordum..

o degilde intihar edecem diye yazinca,onun yazdigi seylerle ayni dogrulta yazmadigimizdan dolayi intihar edecekmis gibi

bizleri zan altinda birakti..Allah sifa versin ama ben sizofreni olduguna inanmiyorum,birsey var ama sizofreni degil..

cünkü onuda kendi, haber yolladi

Ergenlikte aslında sıkça olan şeyler, yeni tanıştıkları insanlara hiç olmayan trajedilerini yaratıp güçlü insan görüntüsü verirler,bir nevi kahramandırlar.

'Babam küçük yaşta bizi terk etti, beynimde tümör var 18 ameliyat oldum, kuzenime tren çarptı 72 parçaya ayrıldı' gibi.

Sık sık yaparlar aslında, ve inandırmak isterler kendilerini böylece, nasıl da zekice çevrelerini kandırıp zeki olduklarına...

Yani hastalık değil hanımlar, hele ki şizofreni hiç değil teşhisi çok zor bir hastalıktır öyle herkes ağzına öyle kolay hiç almamalı zaten.

Döneme özgü,kimi ergenlerde görülebilen bir kişisel efsane oluşturma eylemi diyelim işte..

bende en cok buna kızdım dün o kadar konuyu kapatıp kimseyi kırmaması gerektiğini kibarca söyledimm
ama anlamadı

bu arada canı sıkılan da şizofren olduğunu söylüyor

yalancılığın, dikkat çekmek için soytarılıığın adı günümüzde şizofreni olmus

kendimi salak gibi hissediyorum mantıklı bir açıklama yapmasını isterdim hala bir şeyler bekliyorum

Şizofreni olduğunu kendisi mi söylemiş , e bu zaten mantıklı değil şizofreni hastaları kabul etmezler durumlarını.
Yani o şizofreni değil, burdan bu çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…