Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Yağmurlu havalarda ne kadar mükemmel bi hayatım olsada ben mutsuz, duygusal , hüzünlü olurum :) Canım bi erkeğin bişeyler karıştırması için spora gitmesine gerek yok yapacağım diyen insan yapar engel olamazsın.Bence boşuna üzüyosun kendini güvensizliğinin kaynağı nedir ?

Canım benim facede 3 kişi vardı o kuzen en yakın arkadaş ondada 33 kişi akrabaları görsün diye açmıştı.
Kapat deseeeydim kapatırdı face değil mesele.
Ben oraya yansıtmasına ve bu denli abartmasına kırıldım.
Sonuç büyük yemin etti , bizi mahvetti

Tekrar arar diye düşünüyorum canım yani o sensiz duramaz uzaktanda olsa tanıyorum biraz biliyorsun :26:

Bilemiyorum bitanem ama hiç zannetmiyorum.
Zaten bizi tutan sevgiydi başka birşey yoktu .
Bitecekti ama hazır değilmişim

bende çok merak ediyorum gerçekten şekerim ya
senin noldu kesin bitti mi yani arkasına bile bakmadan bırakıp gitti mi yani böyle bir öküzlüğü yaptı mı?
Bitti canım..Döneceğine eminim ama artık tekrar baştan almaya bıktım bişeyleri.Açıkçası istemiyorum...

Bende öyleyim canım burdada hava çok kötü sabahtan beri yağmur yağıyor ruh halimi etkiledi...
O konuda haklısın hatta birisi böyle bir konu açmıştı bende saçma bulmuştum yapmak isteyen erkek her yerde yapar fakat beynimi kemiren bi şüphe var işin içinden çıkamıyorum.
Güvensizliğimin sebebi biz ayrılmadan önce konuşmasını istemediğim bir kız arkadaşıyla konuşması. Ve onun ardından küçük küçük yalanlar bunlardan emin değilim daha öğrenemedim yinede o kızla konuşmuş olması en büyük sebep

Onu erkeklerin nerdeyse hepsi yapıyor emın ol.Ayrıldıklarında o boşluktan dolayı sanırım baska kızlarla konusabiliyorlar.Bence şuan sana karşı gayet iyiyse yok yere kendini üzüp, ilişkinizi yıpratma..

Bilemiyorum bitanem ama hiç zannetmiyorum.
Zaten bizi tutan sevgiydi başka birşey yoktu .
Bitecekti ama hazır değilmişim

Aynen bizimki gibi işte canım bu kadar sorunun içinde tek sevginin hatrına duruyoruz sanırım.
Fakat sevgide çok şeyin üstesinden gelebilir diye düşünüyorum üzme ne olur kendini

tam bir sorun yok birike birine kaar tanesiyken içimde kar topu haline gelmiş bişi patlamak üzereyim üzerimize bir çığ düştü düşecek ve bu ilişki bitecek

Anlıyorum seni canım... Biz ayrılmadan önce de öyleydim ben, telde konuşur gülerdik, kapattıktan sonra oturur ağlardım.Kendi kafamda ona şöyle dicem böyle dicem derdim, kendi kendimi yedim Biriktirdikçe doluyo insan hakikaten...Allah'ım hayırlısını eylesin, halledersiniz inşallah bi an önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…