- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.301
Yağmurlu havalarda ne kadar mükemmel bi hayatım olsada ben mutsuz, duygusal , hüzünlü olurum :) Canım bi erkeğin bişeyler karıştırması için spora gitmesine gerek yok yapacağım diyen insan yapar engel olamazsın.Bence boşuna üzüyosun kendini güvensizliğinin kaynağı nedir ?Tek sorun güvensizlik. Biliyorsundur belki anlatmışımdır sana o ilk başta bana güvenmiyordu bazı nedenlerden dolayı son 2 aydırda benim ona güvenim kalmadı.
Ve kafamdaki düşüncelerden içimdeki korkulardan bıktım. Onada yansıtmaya başladım her şeyi mahvediyorum tam bu konuşmanın üstüne spora yazılmak istediğini söyledi bide paranoyak oldum
Nasıl hissediyorsun sen kendini ?
Hımmm :26: Sorun ne peki? Özel değilse.
Evet canımbiraz yukarda yazıyor nedeni
Sağol Canım, Amin..Cümlemiz mutlu oluruz inşallah her daimm
​Bizim sonumuz ne olacak okdar merak ediyorumki...tam bir sorun yok birike birine kaar tanesiyken içimde kar topu haline gelmiş bişi patlamak üzereyim üzerimize bir çığ düştü düşecek ve bu ilişki bitecek
kızlar ne oldu hepinize yaherkes bir dertli inş kısa zamanda hayırlısı olan olur ve mutlu olursunuz
Mimarlık istiyorum canım, Sen?
​Bizim sonumuz ne olacak okdar merak ediyorumki...
​As canım geçmiş olsun.Nsılsın bakalım :) Ben bildiğin gibiyim..Selam kızlaaarr
Grip olmuşum,salgın var sanırım.. siz nasılsıınız :)
kapat bence faceini mesela ben face kullanmıyorum çünkü çok saçma orası ya özel hayat denen bişi yok saçma sapan çocukca şeyler paylaşılıyor çok gereksiz bence
mesela bende sevgilime face ini kapat dedim kapatmadı demek ki benden önceliği face yani
hep sözümü dinleyen bir sevgili hayal etmişimdir!olmadı!
Tekrar arar diye düşünüyorum canım yani o sensiz duramaz uzaktanda olsa tanıyorum biraz biliyorsun :26:
Bitti canım..Döneceğine eminim ama artık tekrar baştan almaya bıktım bişeyleri.Açıkçası istemiyorum...bende çok merak ediyorum gerçekten şekerim ya
senin noldu kesin bitti mi yani arkasına bile bakmadan bırakıp gitti mi yani böyle bir öküzlüğü yaptı mı?
Yağmurlu havalarda ne kadar mükemmel bi hayatım olsada ben mutsuz, duygusal , hüzünlü olurum :) Canım bi erkeğin bişeyler karıştırması için spora gitmesine gerek yok yapacağım diyen insan yapar engel olamazsın.Bence boşuna üzüyosun kendini güvensizliğinin kaynağı nedir ?
Psikolojik danışmanlık istiyorum bende canım sayısalsın o zaman sen ?
Selam kızlaaarr
Grip olmuşum,salgın var sanırım.. siz nasılsıınız :)
Onu erkeklerin nerdeyse hepsi yapıyor emın ol.Ayrıldıklarında o boşluktan dolayı sanırım baska kızlarla konusabiliyorlar.Bence şuan sana karşı gayet iyiyse yok yere kendini üzüp, ilişkinizi yıpratma..Bende öyleyim canım burdada hava çok kötü sabahtan beri yağmur yağıyor ruh halimi etkiledi...
O konuda haklısın hatta birisi böyle bir konu açmıştı bende saçma bulmuştum yapmak isteyen erkek her yerde yapar fakat beynimi kemiren bi şüphe var işin içinden çıkamıyorum.
Güvensizliğimin sebebi biz ayrılmadan önce konuşmasını istemediğim bir kız arkadaşıyla konuşması. Ve onun ardından küçük küçük yalanlar bunlardan emin değilim daha öğrenemedim yinede o kızla konuşmuş olması en büyük sebep
Bitti canım..Döneceğine eminim ama artık tekrar baştan almaya bıktım bişeyleri.Açıkçası istemiyorum...
Bilemiyorum bitanem ama hiç zannetmiyorum.
Zaten bizi tutan sevgiydi başka birşey yoktu .
Bitecekti ama hazır değilmişim
tam bir sorun yok birike birine kaar tanesiyken içimde kar topu haline gelmiş bişi patlamak üzereyim üzerimize bir çığ düştü düşecek ve bu ilişki bitecek