Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bu canım konu - 3.gün bugun iletişim yok. olayın olduğu gün dahil 3 gün olacak

öncelikle başın sağolsun canım ALLAH ablanın taksiratını affetsin,sizlere de sabırlar versin AMİN
sevgilinin yaptıklarına gelecek olursak tam bir öküzlük yani bahane aramış resmen ayrılmak için şu face yüzünden daha kaç ilişki bitecek bilemiyorum yani

Kızlar 3 gecedir rüyamda beyaz görüyorumm..İki gün önce beyaz yumurta gördüm,sonraki gece beyaz inci boynuma taktım, dün gecede beyaz ayakkabı giydim ne demek acaba :26:

Kızlar bu faceden falan ilişki durumunu resimleri vs kaldırdı beni sildi falan ya , profil resminde parmağında yüzük var . Bizim yüzüğümüz yani.

o-
Neden moralin bozuldu canım ? Aynı bende durumlar ya...

Tek sorun güvensizlik. Biliyorsundur belki anlatmışımdır sana o ilk başta bana güvenmiyordu bazı nedenlerden dolayı son 2 aydırda benim ona güvenim kalmadı.
Ve kafamdaki düşüncelerden içimdeki korkulardan bıktım. Onada yansıtmaya başladım her şeyi mahvediyorum tam bu konuşmanın üstüne spora yazılmak istediğini söyledi bide paranoyak oldum
Nasıl hissediyorsun sen kendini ?

E aklın yolu bir :) Amin inşallah dediğin gibi olur.. Mutlu olmayı hakediyoruz hepimiz..

Hıhı 3 ay olcak Cnm

İyi bakalım sevindim senin adına inşallah bir daha ayrılmazsınız :)

Bizim mesele face değildide keşke açık hiç olmasaydı en azından ayrılığı biz bilirdik.
33 kişi ekli zaten oradada.

o konuştuğumun üzerine bir kaçkere kavga ettik bir bilsen bilemiyorum yani şimdi tam bitirmenin arifesindeyim kafam karma karışık bilemiyorum napacağım

Bizim mesele face değildide keşke açık hiç olmasaydı en azından ayrılığı biz bilirdik.
33 kişi ekli zaten oradada.

kapat bence faceini mesela ben face kullanmıyorum çünkü çok saçma orası ya özel hayat denen bişi yok saçma sapan çocukca şeyler paylaşılıyor çok gereksiz bence
mesela bende sevgilime face ini kapat dedim kapatmadı demek ki benden önceliği face yani
hep sözümü dinleyen bir sevgili hayal etmişimdir!olmadı!

barıştınız mı derken niçin kahkahalar atıyorsun anlamadım yani arkadaşa

Kahkaha mı? O kahkaha değil bu kahkaha
Ben bunu çok şaşırdığım ve sevindiğim şeyler için kullanırım..
Orda yaratmak istediğim etkide: "Aa inanmıyorum barıştınız mıııı??" diye bi çığlık atarsın ya sevindiğin bir habere buydu..
Neden kahkaha atayımki yoksa, amacım ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…