Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

​Çok sağol güzel sözlerin için :) İnşallah bakalımmm :)

Benimde boğazım ağrıyor iki gündür dikkat etmem lazım :)
İkimizde bi gelecek düşünüyoruz fakat senelerdir bu güven sorununu çözemedik bitanem bide benimki çıktı bilmiyorum ne olucak artık...

Oda sınava tekrar hazırlanıyor yanına geliyim diye ama inş gelir yoksa böyle uzaktan çok zor gelmeye başladı bana

İnşallah hep beraber olursunuz Canım.Cidden çok zor oluyo, ben yazın 1 ay uzaktaydım, çok zor gerçekten..İnşallah aynı yerlerde okuruz sevdiceklerimizle

Neden olmuyo peki? Özetler misin ?

Canım sevgimiz aynı ama farklı dilden konuşuyoruz.
O çok dediğim dedik.
Mesela en basitinden oturulcak ev.
Ortak karar verilir değil mi hayır onun istediği yer olacak.
Nasıl ifade etsem bilemiyorum aslında.
Uzlaşamıyoruz , benim önemsediklerim onun için basit şeyler.

o farkında mı iletişim sorunu yaşadığınızın peki? erkekler nedense biizm sorunlarımızı, kaygılarımızı önemsiz , basit ve trip olarak görüyorlar

Hımmmm, o da kötü ya.İnsanın sinirleri bozulur.Sende haklı olarak patlarsın..Peki hiç karşına alıp 'ciddi ciddi' konuşmayı denedin mi? Belki yokluğunda aklı başına gelir..

o farkında mı iletişim sorunu yaşadığınızın peki? erkekler nedense biizm sorunlarımızı, kaygılarımızı önemsiz , basit ve trip olarak görüyorlar

Evet her surat asışımı trip olarak algılıyor zaten.
3 lafından biri trip atma.
Ona göre sorun yok ben abartıyordum , düzelsem düzelirmiş.

Hımmmm, o da kötü ya.İnsanın sinirleri bozulur.Sende haklı olarak patlarsın..Peki hiç karşına alıp 'ciddi ciddi' konuşmayı denedin mi? Belki yokluğunda aklı başına gelir..

Yaz döneminde de ayrı kalmıştık. Gene böyle netti kesindi.
Zor affettim son şansıydı

Evet, abartırız gözlerinde.Ben kendi adıma konuşayım abartırım biraz..Eskiden devlet sorunu yapardım resmen, saniyesinde konuşmak zorundaymışım gibi davranırdım..O da sinirlenirdi Şimdi daha sakinim, uygun zamanda söylerim mesela..O da kızmaz o kadar.Huylarına gidip tatlı konuşucaksın, tek çözüm bu

Hımm anladım Canım...İnşallah barışır, atlatırsınız sorunlarınızı.O bi adım atıyosa sen 5 adım at,pişman olmazsın..Seni öyle görünce o da değişcektir emin ol

Evet her surat asışımı trip olarak algılıyor zaten.
3 lafından biri trip atma.
Ona göre sorun yok ben abartıyordum , düzelsem düzelir

o kadar tanıdık geliyor ki bu cümleler sürekli duyduğum kelime şu oldu sen değiştin ilişkinin başındaki gibi ol ben de düzeleceğim diye çok yoğun kavgalarımız oldu hatta bitirdik her şeyi sonra son bi şans verdik bu sefer ben daha sakin oldum , elimden geldiğince trip atmamaya , anlayışlı olmaya çalıştım şükür şu an daha iyi her şey. yapılarımız çok farklı erkeklerle onlara göre çocukca davranıyoruz büyütüyoruz offf uyuz hepsi

Hımm anladım Canım...İnşallah barışır, atlatırsınız sorunlarınızı.O bi adım atıyosa sen 5 adım at,pişman olmazsın..Seni öyle görünce o da değişcektir emin ol

Canım beni faceden sildi , çocukca .
Büyük laf etti ararsam anamı .... dedi.
Ben adım atmam , affedermiyim bilmiyorum da .
Ama seviyorum.

Çok iyi bir insan ne istersem yapar , esirgemez , alır.
Ama anlamıyor hissettiklerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…