- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.341
​Çok sağol güzel sözlerin için :) İnşallah bakalımmm :)Canım sakin kafayla düşün, iyice düşün.Sonra ne yapmak istiyosan onu yap.Ama şunu sakın UNUTMA; çok iyisin, sadıksın, temiz kalplisin, düşüncelisin.Asla düşmezsin inşallah.Seni kaybeden yansın.Rabbim gönlüne göre vercek, ve çok güzel şeyler de vericek..Müsterih ol. Dediğim gibi seni kaybeden yansın.
Cabım çok seviyoruz şüphem yok ama olmuyor birtürlü
hoşbulduk kızlaarr :)
sağolun ya çok ağır hasta olmuşum :) sizde hasta olmamak için önleminizi alın vallahi salgın varrr..
semiramis canım herşeyin hayırlısı gerçektenn. yeni hesap aldığında haber verirsin :))
Tuğçee tatlım üzme kendini gerçekten ilerisini düşünüyorsan güven için bi yerden başlaman gerekiyor üzme kendini.
Seninki daha da zormuş. Ünive gidince atlatırsın artık, bide sevdiceğin de yanında olursa
beni kaybedende derdine yansın mı kız kafasını taştan kayalara vursun mu:)
Oda sınava tekrar hazırlanıyor yanına geliyim diye ama inş gelir yoksa böyle uzaktan çok zor gelmeye başladı bana
İnşallah hep beraber olursunuz Canım.Cidden çok zor oluyo, ben yazın 1 ay uzaktaydım, çok zor gerçekten..İnşallah aynı yerlerde okuruz sevdiceklerimizle
Vursun Atroşumm.. =)=) Seni üzen .......... olsun.Boşluğu sen doldur
yok ya doldurmam boşluğu gene ona kıyamam ben o üzülmesin
Yok kız beddua babında demedim.Komik şeyler yazarsın diye.Ben yazarken öyle düşündümm =)
Neden olmuyo peki? Özetler misin ?
Canım sevgimiz aynı ama farklı dilden konuşuyoruz.
O çok dediğim dedik.
Mesela en basitinden oturulcak ev.
Ortak karar verilir değil mi hayır onun istediği yer olacak.
Nasıl ifade etsem bilemiyorum aslında.
Uzlaşamıyoruz , benim önemsediklerim onun için basit şeyler.
Canım sevgimiz aynı ama farklı dilden konuşuyoruz.
O çok dediğim dedik.
Mesela en basitinden oturulcak ev.
Ortak karar verilir değil mi hayır onun istediği yer olacak.
Nasıl ifade etsem bilemiyorum aslında.
Uzlaşamıyoruz , benim önemsediklerim onun için basit şeyler.
o farkında mı iletişim sorunu yaşadığınızın peki? erkekler nedense biizm sorunlarımızı, kaygılarımızı önemsiz , basit ve trip olarak görüyorlar
Hımmmm, o da kötü ya.İnsanın sinirleri bozulur.Sende haklı olarak patlarsın..Peki hiç karşına alıp 'ciddi ciddi' konuşmayı denedin mi? Belki yokluğunda aklı başına gelir..
o farkında mı iletişim sorunu yaşadığınızın peki? erkekler nedense biizm sorunlarımızı, kaygılarımızı önemsiz , basit ve trip olarak görüyorlar
Evet her surat asışımı trip olarak algılıyor zaten.
3 lafından biri trip atma.
Ona göre sorun yok ben abartıyordum , düzelsem düzelirmiş.
Yaz döneminde de ayrı kalmıştık. Gene böyle netti kesindi.
Zor affettim son şansıydı
Evet her surat asışımı trip olarak algılıyor zaten.
3 lafından biri trip atma.
Ona göre sorun yok ben abartıyordum , düzelsem düzelir
Hımm anladım Canım...İnşallah barışır, atlatırsınız sorunlarınızı.O bi adım atıyosa sen 5 adım at,pişman olmazsın..Seni öyle görünce o da değişcektir emin ol
o kadar tanıdık geliyor ki bu cümleler sürekli duyduğum kelime şu oldu sen değiştin ilişkinin başındaki gibi ol ben de düzeleceğim diye çok yoğun kavgalarımız oldu hatta bitirdik her şeyisonra son bi şans verdik bu sefer ben daha sakin oldum , elimden geldiğince trip atmamaya , anlayışlı olmaya çalıştım şükür şu an daha iyi her şey. yapılarımız çok farklı erkeklerle onlara göre çocukca davranıyoruz büyütüyoruz offf uyuz hepsi