- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.281
o-İyiydimde moralim bozuldu canım ya
Sen nasılsın durumlar aynı mı ?
Neden moralin bozuldu canım ? Aynı bende durumlar ya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o-İyiydimde moralim bozuldu canım ya
Sen nasılsın durumlar aynı mı ?
Canım siz barıştınız mıııı
Hıhı 3 ay olcak Cnm
Bu canım konu - 3.gün bugun iletişim yok. olayın olduğu gün dahil 3 gün olacak
Evet canım doğru bende 19a giricem 2 ay sonra 2 buçuk yıllık bir ilişkim var ve öss'ye hazırlanıyorum sen gibi :)
Seninde mi 2. senen ?
Canım siz barıştınız mıııı
o-
Neden moralin bozuldu canım ? Aynı bende durumlar ya...
Çok teşekkür ederim canım..Bunları dün arkadasımda söyledi biliyo musun :) Çok inanılmaz sabırlısın ben olsam dayanamazdım dedi :) İnşallah Allahım sabrımızın mükafatını verir hepimizin...
Hıhı 3 ay olcak Cnm
Kızlar 3 gecedir rüyamda beyaz görüyorumm..İki gün önce beyaz yumurta gördüm,sonraki gece beyaz inci boynuma taktım, dün gecede beyaz ayakkabı giydim ne demek acaba :26:
öncelikle başın sağolsun canım ALLAH ablanın taksiratını affetsin,sizlere de sabırlar versin AMİN
sevgilinin yaptıklarına gelecek olursak tam bir öküzlük yani bahane aramış resmen ayrılmak için şu face yüzünden daha kaç ilişki bitecek bilemiyorum yani
Kızlar bu faceden falan ilişki durumunu resimleri vs kaldırdı beni sildi falan ya , profil resminde parmağında yüzük var . Bizim yüzüğümüz yani.
E aklın yolu bir :) Amin inşallah dediğin gibi olur.. Mutlu olmayı hakediyoruz hepimiz..
İyi bakalım sevindim senin adına inşallah bir daha ayrılmazsınız :)
Hallettik canım, çok şükür. Yok kız ne evliliği 19 yaşındayım daha Anammm Hürrem evleniyor ? =) Hiç haberm yok takılmıyodm ya, Allah mesut etsin hürremcimi =) Darısı başımıza Sende barışmışsn sanırm, sevdnm
Bana yakın biri çıktı '11 mezunuyum canım ben.. 3. Senenm olcak sanırım
Siz ayrıldınız mı canım :44:
o konuştuğumun üzerine bir kaçkere kavga ettik bir bilsen bilemiyorum yani şimdi tam bitirmenin arifesindeyim kafam karma karışık bilemiyorum napacağım
Bizim mesele face değildide keşke açık hiç olmasaydı en azından ayrılığı biz bilirdik.
33 kişi ekli zaten oradada.
Benimde 2. senem canım ne istiyorsun sen ?
barıştınız mı derken niçin kahkahalar atıyorsun anlamadım yani arkadaşa