- 13 Nisan 2012
- 851
- 0
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.261
Beni en çok üzen ne biliyo musun..Düşünüyorum neyim eksik neden mutlu değilim, neden değer görmüyorum, neden terkediliyorum millet sevgilisini köpeği yapmış ağzının içine bakıyo ne diyecek diye, neden ben böyle olamadım...Of ofhayırlısı ...
Kızlar nasılsınız? :26:[/QUOTE
İyi diyelim iyi olalım canım :) Dün bana yazmışsın sen sanırım ama evde yoktum gündüzde, aksamda Geriyede bakmadım..Sen naslsn ?
Beni en çok üzen ne biliyo musun..Düşünüyorum neyim eksik neden mutlu değilim, neden değer görmüyorum, neden terkediliyorum millet sevgilisini köpeği yapmış ağzının içine bakıyo ne diyecek diye, neden ben böyle olamadım...
Sen nasılsın canım ? Belkide hayırlısı bu ama biz anlayamıyoruz..
Kızlar nasılsınız? :26:[/QUOTE
İyi diyelim iyi olalım canım :) Dün bana yazmışsın sen sanırım ama evde yoktum gündüzde, aksamda Geriyede bakmadım..Sen naslsn ?
Hıhı, s.dgl cnm.. İim n'olsn.. Sizler ii olun da, bu aralar canı sıkkın herkesin :26: Sen nasılsın?
Merhaba kızlar
Hoş geldin Canım :93:
Beni en çok üzen ne biliyo musun..Düşünüyorum neyim eksik neden mutlu değilim, neden değer görmüyorum, neden terkediliyorum millet sevgilisini köpeği yapmış ağzının içine bakıyo ne diyecek diye, neden ben böyle olamadım...
İyiyim CanımSen?
​Buna sevinmeli mi üzülmeli miyim bilemedim :)Yalnız değilsin yavrukuş :)
​Hoşgeldin fıstık nasılsın ?Merhaba kızlar
​Hoşgeldin fıstık nasılsın ?
İyiyim bende canım tanışmıyoruz sanırım :)
Çok teşekkür ederim canım..Bunları dün arkadasımda söyledi biliyo musun :) Çok inanılmaz sabırlısın ben olsam dayanamazdım dedi :) İnşallah Allahım sabrımızın mükafatını verir hepimizin...Canım sende bir kusur ya da hata yok bence ya, çünkü ben hep senin çok sabırlı olduğunu düşünmüşümdür.. Sen bu sabır ve hoşgörüyle bi erkeği çok mutlu edebilirsin o yüzden seni kaybeden üzülmeli ve üzülecekte.. Senin gibisini bulamaz eminim..
Hıhı, s.dgl cnm.. İim n'olsn.. Sizler ii olun da, bu aralar canı sıkkın herkesin :26: Sen nasılsın?
Canım siz barıştınız mıııı
Evet tanışmıyoruz =) Ama ben senin konunu takip etmiştim bi ara.Antalya'ya taşınmanız filan, sevdiceğin vardı =) Benimde 2,5 yıllık ilişkim var, 19 yaşındayım, Öss'ye hazırlanıyorum =) Bi seneye yakın süredir bu topikteyim =) Bu kadar=)