Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Of of hayırlısı ...
Beni en çok üzen ne biliyo musun..Düşünüyorum neyim eksik neden mutlu değilim, neden değer görmüyorum, neden terkediliyorum millet sevgilisini köpeği yapmış ağzının içine bakıyo ne diyecek diye, neden ben böyle olamadım...

Canım sende bir kusur ya da hata yok bence ya, çünkü ben hep senin çok sabırlı olduğunu düşünmüşümdür.. Sen bu sabır ve hoşgörüyle bi erkeği çok mutlu edebilirsin o yüzden seni kaybeden üzülmeli ve üzülecekte.. Senin gibisini bulamaz eminim..

kızlar ne oldu hepinize ya herkes bir dertli inş kısa zamanda hayırlısı olan olur ve mutlu olursunuz

İyiyim bende canım tanışmıyoruz sanırım :)

Evet tanışmıyoruz =) Ama ben senin konunu takip etmiştim bi ara.Antalya'ya taşınmanız filan, sevdiceğin vardı =) Benimde 2,5 yıllık ilişkim var, 19 yaşındayım, Öss'ye hazırlanıyorum =) Bi seneye yakın süredir bu topikteyim =) Bu kadar=)

Çok teşekkür ederim canım..Bunları dün arkadasımda söyledi biliyo musun :) Çok inanılmaz sabırlısın ben olsam dayanamazdım dedi :) İnşallah Allahım sabrımızın mükafatını verir hepimizin...

Evet canım doğru bende 19a giricem 2 ay sonra 2 buçuk yıllık bir ilişkim var ve öss'ye hazırlanıyorum sen gibi :)
Seninde mi 2. senen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…