- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.321
Hım güzelmiş, inşallah gideriz bu sene=) Evet canım sayısalcıyım, ama Eşit ağırlıktan da giricem.
Bu sene yine olmazsa başka bir bölüm yazmayı düşünüyorum canım yoksa böyle kötü oluyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hım güzelmiş, inşallah gideriz bu sene=) Evet canım sayısalcıyım, ama Eşit ağırlıktan da giricem.
Belki senın bakacağına eminse ondan yapmıştır ya da dikkat etmemştir onun karakterini sen daha iyi bilirsin tatlım...Kızlar yüzüklü resmini profil yapmış , acaba dikkatmi etmedi
Canım benim facede 3 kişi vardı o kuzen en yakın arkadaş ondada 33 kişi akrabaları görsün diye açmıştı.
Kapat deseeeydim kapatırdı face değil mesele.
Ben oraya yansıtmasına ve bu denli abartmasına kırıldım.
Sonuç büyük yemin etti , bizi mahvetti
Kızlar yüzüklü resmini profil yapmış , acaba dikkatmi etmedi
Kızlar yüzüklü resmini profil yapmış , acaba dikkatmi etmedi
Bitti canım..Döneceğine eminim ama artık tekrar baştan almaya bıktım bişeyleri.Açıkçası istemiyorum...
Gerçek duygularım bunlar.Evet seviyorum ama sevgi tek başına bi işe yaramıyor.İleride evlensek ne olacak ? Bu kişi bana şimdi bi sucum yokken bitti diyosa evlenince ayrılalım demeyecek mi ???biraz sakin olsan canım ya şu anda sinirle mi böyle düşünüyorsun yoksa gerçek hislerin mi?
Belki senın bakacağına eminse ondan yapmıştır ya da dikkat etmemştir onun karakterini sen daha iyi bilirsin tatlım...
nasip canım ALLAH hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin gerçekten
kızlar biraz dertleşince iyi geliyor hepimize ama dimii
Onu erkeklerin nerdeyse hepsi yapıyor emın ol.Ayrıldıklarında o boşluktan dolayı sanırım baska kızlarla konusabiliyorlar.Bence şuan sana karşı gayet iyiyse yok yere kendini üzüp, ilişkinizi yıpratma..
Kesin konuşmakta istemiyorum ama gerçekten artık yeter...Bu 1 değil 2 değil 3 değil kaçıncı ayrılık...iyi düşün ve öyle karar ver yine de en iyi kararı kendin verir tabii ki
Gerçek duygularım bunlar.Evet seviyorum ama sevgi tek başına bi işe yaramıyor.İleride evlensek ne olacak ? Bu kişi bana şimdi bi sucum yokken bitti diyosa evlenince ayrılalım demeyecek mi ???
Bu sene yine olmazsa başka bir bölüm yazmayı düşünüyorum canım yoksa böyle kötü oluyor :)
Canım bence siz barışıcaksınız...Bilmiyorum ama içimden bi his öyle diyo..
Hımmm.Ama sana söylemeyebilirdi söylemese haberin olmazdı en azından dürüst davranmış..Kötü bişey olsa neden açıkça söylesin ki gizlerdi :)Ayrıyken değil canım benle beraberken eski bi kız arkadaşı vardı ben hayatına girince konuşmasını istemedim uzun süredirde konuşmuyordu fakat kız mesaj atınca cevap verdiğini konuştuğunu söyledi
Evet canım, bak mesela okul yok d.haneye arada gidiyom, hep evin içinde.Bi tek ailem, sevdicek.Arada daralıyorum ünivde olsak farklı olurdu=) Bende azıcam inşallah
Hımmm.Ama sana söylemeyebilirdi söylemese haberin olmazdı en azından dürüst davranmış..Kötü bişey olsa neden açıkça söylesin ki gizlerdi :)
Gerçek duygularım bunlar.Evet seviyorum ama sevgi tek başına bi işe yaramıyor.İleride evlensek ne olacak ? Bu kişi bana şimdi bi sucum yokken bitti diyosa evlenince ayrılalım demeyecek mi ???
​As canım geçmiş olsun.Nsılsın bakalım :) Ben bildiğin gibiyim..
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine :)
Ay aynen bide ben Antalyaya taşınınca kimsem kalmadı sevgilimde Konyada kaldı maalesef uzaktayız yapayalnız gibiyim :)
Canım sakin kafayla düşün, iyice düşün.Sonra ne yapmak istiyosan onu yap.Ama şunu sakın UNUTMA; çok iyisin, sadıksın, temiz kalplisin, düşüncelisin.Asla düşmezsin inşallah.Seni kaybeden yansın.Rabbim gönlüne göre vercek, ve çok güzel şeyler de vericek..Müsterih ol. Dediğim gibi seni kaybeden yansın.