Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım herşeyin hayırlısııı..
sen bunları düşünme zamanla herşey yoluna giricek..
Allah hepimize hayırlı güzel ömürler yazsın sevdiceğimizle

kızlarr benim çıkış saatim geldii..
sayenizde zamanın nasıl geçtiğini anlamadım teşekkürler hepinize
akşam evden girmeye çalışırım.. giremessemde beni özleyin
hepinizi çok öpüyorumm kendinize iyi bakınn görüşürüz..
güzel bi pazar günü geçirmeniz dileğiyle! hoşçakalın!!

hmm feribotlamı geçiyosun tatlım? hızlı feribotlar var ya idonun onlarla daha kısa sürüyo bildiğim kadarıylaa..:44:
bi de nasıl tanıştınız siz?? çok severim aşk hikayelerini
Biz 4 yıl önce netten tanıştık..birbirimize hiç dokunmadan gözlerine bakamadan aşık olduk biz.Benim annem falan ilk başta bu ilişkiye karşı çıktı dokunmadan buluşmadan sevgi olmaz dedi ama ben ona yüreğimle dokunmuştum..Daha çıkmadan ben rüya gördüm bi denizdeyim iskele var tsunami çıkıyodu elimi uzatıyorum beni kurtarsınlar diye bi kaç cocuk geliyo bırakıyolar beni en son yüzü güneş gibi parlayan birisi geldi uzun boylu şimdiki çıktığımdı o kurtardı beni (gebzede deniz oldugunu bilmiyodum sonradan öğrendim ) Çok şeyler atlattık anlatsam roman olur.Ben onun ilk sevgilisiyim daha önce bi kişi olmuş ama onu saymıyo bi kere buluşmuşlar sadece ayrılmışlar.Şimdi herkes bizim ilişkimize hayrandır annemde cok seviyo onu 2 yıl oldu çıkmaya başlayalı ama bi an olsun hiç azalmadı sevgimiz hiç bırakmadık biribirimizi

aksama bekliyorumm görüşürüz tatlımm

Canim sevgilin kac yasinda?? Bu devirde erkekler kendilerine 5er 5 er sevgili buluyor

Canim sevgilin kac yasinda?? Bu devirde erkekler kendilerine 5er 5 er sevgili buluyor
24 yaşında evet bunu ona sormuştum bende o hep ben beyaz atlı prensesimi bekliyorum dermiş arkadasları kızlarla bulusmaya giderken.Ama gerçekten çok farklı bi erkek düşünceleri falan bana amcasının oğlu faceden yazmıştı ya yanlış anlama ama bu cocuk çok soğuktur nasıl aşık oldu inanamadım demişti

maşallah canım ne güzel Allah mutluluğunuzu ve sevginizi daim etsin inşallah
Benim sevgilim de 23 yaşında ve bende erkek arkadaşımın ilk sevgilisiyim. hep düşünürdüm onunla tanışmadan önce bu devirde 20 yaşına gelip hiç sevgilisi olmayan bi erkek olur mu diye, oluyormuş.

Son düzenleme:
amin tatlım aynen ama bu cok güzel bişey dmi insan söylemeye çekiniyo çünkü coğu kişi inanmıyo bi erkeğin yirmili yaşlarda olupta daha önce sevgilisi olmamasına

amin tatlım aynen ama bu cok güzel bişey dmi insan söylemeye çekiniyo çünkü coğu kişi inanmıyo bi erkeğin yirmili yaşlarda olupta daha önce sevgilisi olmamasına

evet canım aynen öyle inanmayanların yanında eşeltiri yapanlar bile oldu benim. nasıl sevgilisi olmaz, bi problemi olmasın falan diye ne alakaysa. 10 tane sevgilisi olmuş olsa övecekler sanki

evet canım aynen öyle inanmayanların yanında eşeltiri yapanlar bile oldu benim. nasıl sevgilisi olmaz, bi problemi olmasın falan diye ne alakaysa. 10 tane sevgilisi olmuş olsa övecekler sanki
O zamanda çapkın olur insanlara yaranamazsın Bilmiyorum ben çok güveniyorum sevgilime utangaç hep önüne bakıyo yolda falan ayy cok özledim yaaaaa

ammavelakin geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, ayrıca sevdiceğin seni bu kadar çok sevip düşündüğü için öyle tepki vermiş, kızma ona, sonuçta amacı önemli, ve bunu mesajında da belirtmiş.
bu arada kızlar ben edirne gelini olcam sevdiceğim de edirneli, ben de edirneliyim :13:
bi de sevgililerimizin ilk sevgilisi olma konusunda ben de sizlerdenim biz de birbirimizin ilk aşkıyız bi de biz 14 yaşında başlamıştık ilişkimize, doğal olarak ilk aşkıyım yani

ne güzel çocukluk aşkı İnşallah bi ömür çok mutlu olursunuz

O zamanda çapkın olur insanlara yaranamazsın Bilmiyorum ben çok güveniyorum sevgilime utangaç hep önüne bakıyo yolda falan ayy cok özledim yaaaaa
Ben de çok özledim canım ya Şu an birbirimize yakın olduğumuz halde görüşemiyoruz malesef sınavlarım yüzünden

sedefonur'cum çok sağol canım, ben işte o anlık düşünemiyorum, birden parlayıveriyorum, sonradan pişman oluyorum ama neyseki normale döndü herşey
Ben sevgilimle tanıştığımda 16-17 yaşlarındaydım. Bana 'seni ben büyüttüm' diye dalga geçer bazen bi de sizin gibi olsa ne derdi acaba.
Allah tamamına erdirsin, mutluluklarımızı daim etsin inşallah.

amin tatlım hepimiz inşallah
ben bu topiktekileri çok şanslı görüyorum, uzun ilişkilerin çok dezavantajları var ama avantajları da paha biçilemez
Bencede çok daha iyi tanıyosun karşındakini bu en önemli şeylerden birisi evlilik için.Bi ilişkinin en güzel dönemi flört dönemidir zaten bi daha araya aileler falan karışınca daha zor olduğunu duyuyorum. Biz en güzel dönemimizi doya doya yaşadık

amin tatlım hepimiz inşallah
ben bu topiktekileri çok şanslı görüyorum, uzun ilişkilerin çok dezavantajları var ama avantajları da paha biçilemez

evet canım kesinlikle öyle. Ben onsuz napardım, nasıl biri olurdum bilmiyorum yani. iyiki varlar.

bizde 1 senedir birlikteyiz o hayatımdayken çok mutluyum:) evlilik filan konuşuyoruz ama bakalım inşallah nazar değmez

biz ikimiz de 14 yaşında olduğumuz için, ikimiz de birbirimizi büyüttüğümüzü söylüyoruz canım gerçekten de birbirimize çok şey öğrettik. tüm ilklerimizi birbirimizde yaşadık, öğrendik.. allah hepimizin kaderlerini onlarla yazsın inşallah
çok haklısın canım. ben de hep nişanlılık dönemi zor geçiyor diye duyuyorum. ama dediğin gibi de flört dönemini doya doya yaşadık, hatta artık doymak üzereyiz yani bazen değişiklikler isteniyo yani söz nişan gibi bi değişiklik olsa hiç fena olmaz hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…