- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
hoşbulduk tatlım evet okudum bakalım ne yapacakcanım hoşgeldiinn
bende söyledim sen mesaj at bekleme ondan diye :44::44:
Kıyamam ağlama güzel bi msj at sevgiline bakıyım hadi bi özür dile çocuktancanlarım benim çok sağolun destek ve tavsiyeleriniz için. tam mesaj atıyordum ki ondan mesaj geldi. mesajı okurken o kadar çok duyguyu bi arada hissettim ki ağlıyorum şu an
canlarım benim çok sağolun destek ve tavsiyeleriniz için. tam mesaj atıyordum ki ondan mesaj geldi. mesajı okurken o kadar çok duyguyu bi arada hissettim ki ağlıyorum şu an
hoşbulduk tatlım evet okudum bakalım ne yapacak
Çok canım sıkılıyo sabahtan aksama kadar evde yaaSen okuyo muydun
vayyy nelerde yazmış öyleeSizden özelimi mi saklıycamaynen aktarıyorum:
"Allah aşkına bi kez de sadece haklısın de, bağırıp çağırma, üste çıkmaya çalışma ki sana yaklaşabileyim. ben kızarım çünkü haksızsın ve eğer aramızda bir bağ varsa senin bana benim de sana karşı bi sorumluluklarımız var.Evlenene kadar o bedene iyi bakmak mecburiyetindesin, ondan sonra söz veriyorum ben gözüm gibi bakacağım. Bana karşı böyle sert olma, çünkü kendine zarar verdiğim için ve sonsuz kıymet verdiğim için kızıyorum, birşey yapamadığım için kızıyorum. O kadar kıymetlisin ki benim için, bu değeri ölçemez ve anlayamazsın ama Allah nasip eder de evlenirsek anlayacaksın ne kadar değerli olduğunu. Seni o kadar çok seviyorum ki çektiğin her sızıyı, sancıyı, öfkeyi bile ben çekmeye razıyım. Sen benim en kıymetlimsin..."
Çok fena oldum yaaa, içim eridi resmen( yüz yüze görüşememekten nefret ediyorum. Bu mesaja nasıl yazarak cevap verilir ki
Sizleri de dertlerimle sıktım kızlar kusura bakmayın ya. Bi iyileşeyim, şu sınavlar da bi geçsin, neşeli bir ammavelakin göreceksiniz inşallah..
negüzel işin var çalışıyosun keşke bende güzel bi iş bulabilsemmm :2:bak tatlımm kalp kalbe karşı iştee..çok sevindim bende senn adına
ben çalışıyorum canım okul biteli epey oluyo..
bende patlıyorum sıkıntıdan işyerindeyimm.. akşam olsada evime gitsem :26:
Sizden özelimi mi saklıycamaynen aktarıyorum:
"Allah aşkına bi kez de sadece haklısın de, bağırıp çağırma, üste çıkmaya çalışma ki sana yaklaşabileyim. ben kızarım çünkü haksızsın ve eğer aramızda bir bağ varsa senin bana benim de sana karşı bi sorumluluklarımız var.Evlenene kadar o bedene iyi bakmak mecburiyetindesin, ondan sonra söz veriyorum ben gözüm gibi bakacağım. Bana karşı böyle sert olma, çünkü kendine zarar verdiğim için ve sonsuz kıymet verdiğim için kızıyorum, birşey yapamadığım için kızıyorum. O kadar kıymetlisin ki benim için, bu değeri ölçemez ve anlayamazsın ama Allah nasip eder de evlenirsek anlayacaksın ne kadar değerli olduğunu. Seni o kadar çok seviyorum ki çektiğin her sızıyı, sancıyı, öfkeyi bile ben çekmeye razıyım. Sen benim en kıymetlimsin..."
Çok fena oldum yaaa, içim eridi resmen( yüz yüze görüşememekten nefret ediyorum. Bu mesaja nasıl yazarak cevap verilir ki
Sizleri de dertlerimle sıktım kızlar kusura bakmayın ya. Bi iyileşeyim, şu sınavlar da bi geçsin, neşeli bir ammavelakin göreceksiniz inşallah..
negüzel işin var çalışıyosun keşke bende güzel bi iş bulabilsemmm :2:
Ben bursada yaşıyorum bi ilçesinde okuduğum bölüm çalışma ekonomisi büyük bi şehirde yaşıyo olsam cok rahat bulabilirdim belki ama burda iş olanakları çok kısıtlı genelde arkası olan giriyo güzel yerlerecanım Allah ın izniyle bulursun inşallah gönlüne göre bi iş..
eğer nerde oturduğunu ve nasıl bi iş aradığını söylersen belki ben belki burda başka arkadaşlar sana yardımcı olabiliriz..
canım Allah ın izniyle bulursun inşallah gönlüne göre bi iş..
eğer nerde oturduğunu ve nasıl bi iş aradığını söylersen belki ben belki burda başka arkadaşlar sana yardımcı olabiliriz..
Ben bursada yaşıyorum bi ilçesinde okuduğum bölüm çalışma ekonomisi büyük bi şehirde yaşıyo olsam cok rahat bulabilirdim belki ama burda iş olanakları çok kısıtlı genelde arkası olan giriyo güzel yerlere
haklısın yok merkezde değilim ilçesindeyim arıyorum bende bakalımcanım küçük yerlerde iş olanakları daha kısıtlı haklısın..Bursa merkezdemisin canım? Bursada gelişen bi şehir.. biraz daha detaylı araştırsan bişiler çıkar belki.. ben kocaelideyim o tarafta olsam yardımcı olmak için elimden geleni yapardım.. ayrıca inanki büyük şehirlerdede düzen bu şekilde birileri birilerine aracı oluyo iş bulması için.. illaki kendi bulanlarda var yokmu ama onun içinde gerçekten büyük emek vermek lazım yılmadan yorulmadan aramak lazım.. çabuk pes etmeyen inatçı bi kişiliği olması lazım kişinin ve böyle insanlara imreniyorum..
O konuda çok haklısın canım, malesef herşey torpille dönüyor, kimse ortalamana, başarına falan bakmıyor. Tanıdığın varsa en güzel yerde bile çalışabiliyorsun.
Ben şu an yaz için staj arıyorum, onun için bile bir sürü kişiyi araya sokmamız gerekti.
Benim sevgilimin bursa'da baya akrabası var, onlara söylerim, akıllarında bulunur en azından. İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun.
senin bölümün ne canım?
aslında burda iyi işlerde çalışan akrabalarım var amcamızın oğlunun bürosu var mesela beni oraya alacaktı ama dayımla konuşmuşlar demiş semiramis güzel bakımlı süslü onu buraya alırsam erkekler asılırsa ne yaparım ben demişO konuda çok haklısın canım, malesef herşey torpille dönüyor, kimse ortalamana, başarına falan bakmıyor. Tanıdığın varsa en güzel yerde bile çalışabiliyorsun.
Ben şu an yaz için staj arıyorum, onun için bile bir sürü kişiyi araya sokmamız gerekti.
Benim sevgilimin bursa'da baya akrabası var, onlara söylerim, akıllarında bulunur en azından. İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun.
kimya mühendisliği okuyorum ben canım, 3. sınıftayım. Bitse de kurtulsam hayırlısıyla
Sen ne iş yapıyorsun ?
aslında burda iyi işlerde çalışan akrabalarım var amcamızın oğlunun bürosu var mesela beni oraya alacaktı ama dayımla konuşmuşlar demiş semiramis güzel bakımlı süslü onu buraya alırsam erkekler asılırsa ne yaparım ben demiştamamen bahane başka kız almış şimdi..Yani bizim tanıdıklardan fayda yok. inş canım
aslında burda iyi işlerde çalışan akrabalarım var amcamızın oğlunun bürosu var mesela beni oraya alacaktı ama dayımla konuşmuşlar demiş semiramis güzel bakımlı süslü onu buraya alırsam erkekler asılırsa ne yaparım ben demiştamamen bahane başka kız almış şimdi..Yani bizim tanıdıklardan fayda yok. inş canım
biter canım yaa sen sık dişini..
ben inşaat teknikeriyim.. bir mimarlık ofisinde proje çiziyorum iş takibi yapıyorum..