Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım malesef anne babalar bu konularda patavatsız olabiliyor veya ince düşünemeyebiliyor. Arada kuşak farkı var sonuçta. Önemli olan senin ve sevgilinin ne düşündüğü..
belkide sevgilimde aynı şekilde düşünüyodur bilmiyorum annesine kızmış gibiydi ama..Ya tmm bu devirde bi kişinin çalışması zor ama ben evlenince çalışmıcam demedim ki başvurdugum yerler oldu ama haber yok iki yere daha başvurucam onlardanda haber gelmezse öleyim mi yani..Okadar anlamsız bi tartışma ki anlatamam moral sıfır artık nasıl uyurum bilmiyorum

genelde erkek tarafı bayanın çalışmasını istemez, sevgilinin annesinin böyle düşünmesine şaşırdım açıkçası. ama maddi bi sıkıntı varsa ortada, sevgiliniz de evlilikten falan bahsettiyse o anlık kaygıyla söylemiştir. Bu kadar büyütmeyin ya, bozmayın aranızı. Para,meslek falan kısmet işi. ha deyince olmaz ki. Elbet bulursun evlenene kadar hayırlı bir iş. üzme tatlı canını

canım aynı muhabbet bizdede var. annesi yıllardır çalışan bir bayan. sevgilimde 2mizde çalışmalıyız diye tutturdu ayrıca benim çalışmıcağımı düşünüyorlar daha 1.sınıftayım

sevgilim şuan çalışıyo geçici olarak kpssye banka sınavlarına falan giricek üniv mezunu kendisi eminim iyi bi iş bulacaktır er ya da geç. Evlenince ne yapıp yapmayacağımız fatihle beni ilgilendirir ben onu bilirim onu söylerim evlilikten bahsettiğini sanmıyorum.. çok üzdü beni zaten üzülüyorum ben sanki çok huzurluyum iş bulamadıgım için bnde istemez miyim ihtiyaçlarımı karşılayayım birikim yapayım

benimkinin annesi hiç çalışmamış hayatında babaları çalışmış hep bu aksam onuda söyledim annen hiç çalışmadı bildiğim kadarıyla dedim ne diyimki anneme dedi :2: Sonuçta onların ailelerinden beklemicez ki biz sevgilimle konuştuk bu konuyu ihtiyacımız olursa çalışacaktım hatta sevgilim inşallah hiç ihtiyacımız olmaz çalışmazsın diyodu yani çok istekli değil

Ya anlamıyorum ben bu aileleri, böyle birşeye neden karışırlar ki. o evde geçinecek olan 2niz değil misiniz? Zorluk çekilecekse de siz çekeceksiniz, ki ben çok lüks,pahalı bi yerde oturmadıktan sonra tek maaşla(ki sevgiliniz güzel de bi iş bulur diye düşünüyorum inşallah) çok da sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum, ekstra bir durum olmadıkça.

öyle tabiki ben zaten söyledim ihtiyacımız oldugunda çalışıcam bende dedim..sağol canım derdimi dinledin destek oldun

neblm canım bir anlasam. okuluda uzatcaksın kesin diyor. benden okadar umutsuz ki sanki hiçbi sapa balta olamıcam

nolcu cnm :26:....
ya sevgilimle annesi benimle ilgili tartışmışlar biliyosun bugun konuşmuştuk bu topikte iş bulamaıgımı söylemiştim annnesi demiş çalışmıyomuşum ben sen nasıl evi geçindireceksin demiş benimkine bende bunu tartışmanın sırası mı hem zorlanırsak ikimiz zorlanıcaz ailenden bişe beklemicez olgun insanlarız zamanı geldiğinde ikimiz oturur neyin olması gerektiğine karar verırız hem biliyosun sende burdaki iş olanaklarını tarlaya mı gideyim napayım yani dedim o da annesine kızmış ömrümü yedi anlamadım bende ne istiyo falan yazmış ama cok moralim bozuldu haksız mıyım

aman kadın sanki kızını evlendircekte damadın isini sorun yapıyor ona neymis senin calısıp calısmamandan takma cnm ya sizin bilceginiz is bunlar o oglunun isini gucunu dusunsun bence

yok canım sevgilim. anneside hani çalışmaz yapamıyor yoruluyor çalışcak şeyi görmüyorum onda demiş.
Herkes anasının karnından çalışarak doğmuyo ki elbet herkes önce iş bulamıyo ne bileyim buluyo şartları hosuna gitmiyo birazda kısmet işi tabi hayırlısı öncelikle.Bu tarz konularda tartışmak moral bozmak çok yersiz :85:

aman kadın sanki kızını evlendircekte damadın isini sorun yapıyor ona neymis senin calısıp calısmamandan takma cnm ya sizin bilceginiz is bunlar o oglunun isini gucunu dusunsun bence
sevgilim şimdilik geçici bi işte çalışıyo kpssye banka sınavlarına girecek zaten daha ortada hiç bişey yok hani nişanlı falan olsak anlıcam bi derece kendimi bi işe yaramayan zavallı gibi hissediyorum bosuna mı büyütüyorum bilmiyorum ama çok kırıldım

canım hic hissetme oyle senin gibi kızı bulmuslarda opup baslarına koysunlar senin huyun iyi olsun gerisi bos ne calısan insanlar var icleri bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…