Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

:KK9: canım yanlış anlama ama akrabalardan hayır göreni ben görmedim :KK9:
bende mezun olmadan önce o kadar çok kişi ' yaa sen mezun ol gerisi kolay' 'illaki bi iş buluruz' 'dert ettiğin şeye bak bizim bi tanıdık var yanına sokarız' vs. vs. bunun gib cümleler söledi anlatamam..
mezun oldum piyasada konuşanlardan kimse yok..
karşılaşsak lafı evirip çevirirler, hatta yol değiştirenlere bile şahit oldum.. :KK9::KK9:
canları sağolsun napalımm.. ama bir gerçek varki ben onu bilir onu söylerim..
kimseye güvenip yola çıkılmaz :KK9:
kurda sormuşlar ensen neden kalın.. kurt cevap vermiş 'kendi işimi kendim görürüm ondan..'
son yazdığına bayıldımm :KK1: demek bunu yaşayan bi ben değilmişim benim sevgilim gebzede orda iş olanakları daha fazla çalışamadan evlenirsem artık evlenince orda çalışırım napıyımmm.Burda fabrika alır kaliteci olarak.. mağazalar alır satış temsilcisi olarak onun dışında hiç bi yer almaz sigortada yapmazlar yasak oldugunu bile bile böyle bi yer burası yani :2:

:KK1: sende süsüne püsüne azıcık dikkat ederdin canım ya, tüh kaçmış gül gibi iş :) gerçi senin de vardır bi yerlerde kısmetin muhakkak, gönlüne göre bi iş bulursun umarım :)

katılıyorum canımm herkesin bi kısmeti var.. Allahh hepimizi hayırlı olanlarıyla karşılaştırsınn..
amiin inşallahh tez zamanda bulur güzel gönlüne göre bi iş :KK16:

ne güzel ya, ben de bir an önce çalışmaya başlamak istiyorum, her ne kadar çalışma hayatı zor da olsa :KK31:

canım bende öyleydim okul bitsede çalışsamm diyodumm.. düşünüyorum keşke okul hiiiiiçç bitmeseymiş diyorum :KK16::KK16:
gerçi insanoğlu böyle küçükken büyümek isteriz büyüyünce yine çocuk olsam deriz.. :KK9::KK9: :KK8:
sende bitirirsin okulu bi bakmışsın iş hayatına atılmışsın tatilleri iple çekiyosun :KK9::KK9:

:KK1: sende süsüne püsüne azıcık dikkat ederdin canım ya, tüh kaçmış gül gibi iş :) gerçi senin de vardır bi yerlerde kısmetin muhakkak, gönlüne göre bi iş bulursun umarım :)

ne güzel ya, ben de bir an önce çalışmaya başlamak istiyorum, her ne kadar çalışma hayatı zor da olsa :KK31:
amcam ve oğlunun gözleri okadar tuhaf ki bi gün görüştük bi iş için bana diyo ki sen gözlerine lens takmışsın neden taktın alla alla deli olcaktım :KK52: lens mens yok yani aslında bunlar sadece bahaneydi işe almamak için..Sağol güzelim inş bulurum yakın zamanda :KK31:

son yazdığına bayıldımm :KK1: demek bunu yaşayan bi ben değilmişim benim sevgilim gebzede orda iş olanakları daha fazla çalışamadan evlenirsem artık evlenince orda çalışırım napıyımmm.Burda fabrika alır kaliteci olarak.. mağazalar alır satış temsilcisi olarak onun dışında hiç bi yer almaz sigortada yapmazlar yasak oldugunu bile bile böyle bi yer burası yani :2:

:KK52::KK52::KK52::KK52: gebzedemiiiii aaaa :KK52: bende gebzedeyimmmm..
:KK9::KK9: burayamı gelin geliceksiinn :KK9::KK9: ayy nasıl mutlu oldummm :KK39::KK39:
:KK24::21::21::KK9::KK8::KK55:

canım evet burda organize sanayi olduğu için iş alanı daha geniş.. ama sigorta olayı heryerde problem tatlım ya ne yazıkkii..
işverenler 300 400 tlden kaçalım derken daha büyük sorumluluk alıyolar aslında.. :KK50::KK50:

:KK52::KK52::KK52::KK52: gebzedemiiiii aaaa :KK52: bende gebzedeyimmmm..
:KK9::KK9: burayamı gelin geliceksiinn :KK9::KK9: ayy nasıl mutlu oldummm :KK39::KK39:
:KK24::21::21::KK9::KK8::KK55:

canım evet burda organize sanayi olduğu için iş alanı daha geniş.. ama sigorta olayı heryerde problem tatlım ya ne yazıkkii..
işverenler 300 400 tlden kaçalım derken daha büyük sorumluluk alıyolar aslında.. :KK50::KK50:
evet gebzeye gelin gelicem canım :21: aslnda şikayet etmek lazım bi kaç yeri gözleri korkar belki :KK20:

Kızlar olaya bakın ki benim sevgilim de izmit'te yaşıyor:KK52::KK52::KK52: o körfezde oturuyor ama. Hepimiz izmit gelini olacağız desenize :KK16: :KK55:

:KK9::KK9:
şu an yaşadığım mutluluğu ancak bir kavanoz nutella yediğimde hissedebilirdimmm..
utanmasam kalkıp oynucammm :KK76::KK76::KK76::KK76:
nasıl güzel haberler bunlar :KK16::KK16::KK9:

Bende Bursaliyim :KK52:

Canim sen sanirim Görükledesin, orasini ben cok seviyorum yaa bugün bursada yasasam oraya yerlesmek isterdim :) Su sigorta yapmayan isyerlerini bana söyleyin ben ispiyonlayayim onlari sonra gelsin cezalar :KK9::KK9::KK9: Nasilsa uzaktayim kimse bilmez ben oldugumu :KK47:

Bende Bursaliyim :KK52:

Canim sen sanirim Görükledesin, orasini ben cok seviyorum yaa bugün bursada yasasam oraya yerlesmek isterdim :) Su sigorta yapmayan isyerlerini bana söyleyin ben ispiyonlayayim onlari sonra gelsin cezalar :KK9::KK9::KK9: Nasilsa uzaktayim kimse bilmez ben oldugumu :KK47:

:KK9::KK9::KK9: canım aslında hakediyolar ama işte onca insanda ekmek yiyo onu düşününce eli kolu bağlanıyo insanın.:KK31::KK31:

:KK9::KK9:
şu an yaşadığım mutluluğu ancak bir kavanoz nutella yediğimde hissedebilirdimmm..
utanmasam kalkıp oynucammm :KK76::KK76::KK76::KK76:
nasıl güzel haberler bunlar :KK16::KK16::KK9:
Şuan canım çok fena nutella çektiii kız alayım bi ara bari:KK39:çok güzel tesadüf oldu bu :21:

Kapatmazlarki is yerini para cezasi verirler böyle böyle düzelir bu sistem anca... Calisanlar aslinda bi nevi kendilerine kazik atiyorlar sonucta emeklilik maaslarini düsürüyorlar böyle...

Bende türkiyede Magaza müdürlügü yapmak istiyordum. Zara ve Mangonun iyi maas verdigini duymus ve okumustum yanliz yilbasinda elle ayakkabi magazasinda müdürüyle lafladim 1 yil bitiminde 2 hafta yillik izin, haftada 6 gün calisma günü malum magazalar bayram seyran dinlemiyor hep aciklar korkup günde kac saat calisiyorsunuz diye soramadim bile :KK43:

gebzeye daha önce gelmiştim sevgilimle görüşmek için güzel bi yer gelişmiş ve gelişmeye de devam ediyo gebze centerda falan dolaşmıştık oturmuştuk :KK1:

canım evet gelişiyo çok şükür..
önceden çok imkanımız olmuyoduu.. centerda yapılalı 1.5 sene falan oldu sanırım..
hala da sosyal aktivite açısından sınırlı ama olsun istanbul a ve izmit e yakın olması iyi..
trende var mis gibi gidip gezebiliyosun.. :KK9::KK9:
yine beklerizz buyur gell benide görmeye gel :KK9::KK9:

Kapatmazlarki is yerini para cezasi verirler böyle böyle düzelir bu sistem anca... Calisanlar aslinda bi nevi kendilerine kazik atiyorlar sonucta emeklilik maaslarini düsürüyorlar böyle...

Bende türkiyede Magaza müdürlügü yapmak istiyordum. Zara ve Mangonun iyi maas verdigini duymus ve okumustum yanliz yilbasinda elle ayakkabi magazasinda müdürüyle lafladim 1 yil bitiminde 2 hafta yillik izin, haftada 6 gün calisma günü malum magazalar bayram seyran dinlemiyor hep aciklar korkup günde kac saat calisiyorsunuz diye soramadim bile :KK43:
evet mağazaların çalışma saatleride baya uzun oluyo özellikle bayram üstleri gece yarılarına kadar :KK31:

evet kapanmıyo ama canım bi şekilde yolunu buluyolar cezadan yırtmak içinde..
insanlar ne yapsınlar iş bulmak zor deyip seslerini çıkaramıyolar..
aslında birçok şartının iyi olduğunu duymuştum Zara ve Mango nun ama tabii izin açısından kötü.. :KK50:

canım evet gelişiyo çok şükür..
önceden çok imkanımız olmuyoduu.. centerda yapılalı 1.5 sene falan oldu sanırım..
hala da sosyal aktivite açısından sınırlı ama olsun istanbul a ve izmit e yakın olması iyi..
trende var mis gibi gidip gezebiliyosun.. :KK9::KK9:
yine beklerizz buyur gell benide görmeye gel :KK9::KK9:
inşallah canım bursayla gebze arasıda bi hızlı tren olsa cok mutlu olucam 2 bucuk saatte falan orda oluyorum burdan çıkınca :KK55:

inşallah canım bursayla gebze arasıda bi hızlı tren olsa cok mutlu olucam 2 bucuk saatte falan orda oluyorum burdan çıkınca :KK55:

hmm feribotlamı geçiyosun tatlım? hızlı feribotlar var ya idonun onlarla daha kısa sürüyo bildiğim kadarıylaa..:44:
bi de nasıl tanıştınız siz?? çok severim aşk hikayelerini :KK16::KK16::KK9::KK9:

Ben de çok sevindimmm:KK16::KK16: Gerçi biz izmit'te değil de daha çok istanbul'da oturmak istiyoruz, onu hanım köylü yapcam yani:KK52: ama belli de olmaz, sizin izmitte olacağınızı öğrenince izmit'te yaşayasım geldi :KK52: izmit-bursa, herkesin bi yerlerden ortak bir yönü çıkıyor ne güzel En Büyük TÜRKİYE

Ayrıca iş güç meseleleri gerçekten zor yahu, bir yandan bir an önce okul bitsin istiyorum diğer yandan böyle zorluklar duydukça sırf iş hayatına atılmayayım diye yüksek lisansla okuluma devam edeyim diyorum. Zaman gösterecek herşeyi bakalım :KK31:

X