- 25 Ağustos 2011
- 1.621
- 4
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
10 yıl flort donemınden sonra 10.10.2010 da evlendıkdarısı herkescıklere
ayy inşallah bende o günleri görürüm yaa10 yıl flort donemınden sonra 10.10.2010 da evlendıkdarısı herkescıklere
mrb kızlarr nasılsınızz buralarda olan var mııı :80:
iyiyim canım yat uyu ozaman uykusuz kalma sınavın iyi geçsinnben burdayım canım ama çıkıcam birazdann..
yarın sınava giricemm uyumam lazım ama aksi gibi hiç uykum yokk..4
sen nasılsın canım??
iyiyim canım yat uyu ozaman uykusuz kalma sınavın iyi geçsinn
hep öyle olur zaten heyecanda yaptıysan kendine gelmezahh ahh bi gelsee
Amin canımm inşallahh
böyle duyunca çok mutlu oluyorum, allah mutluluklar versin. tarih seçimi de cuk oturmuş. 10 yıllık emeğe böylesi yakışırdı
kızlar demek ki yalnız değiliz, bizlerin de sonu böyle olucak inşallah
ygs'ye mi gireceksin tatlım? Allah yardımcın olsun..ben burdayım canım ama çıkıcam birazdann..
yarın sınava giricemm uyumam lazım ama aksi gibi hiç uykum yokk..4
sen nasılsın canım??
Canım valla yarının 1 nisan olduğu aklımda yoktu hiç, iyi hatırlattınKızlar sevdiklerinize 1 nisan şakası yapacak mısınız :81:
Bilmiyorum ki biraz moralim bozuk yarının gidişatına göre artık karar veririmİyi geceler kızlarrders çalışırken arada telefondan takip ettim burayı ama telefondan yorum yazmak işkence olduğu için yazamadım hiç. Yatmadan önce bi uğrayıp selam vereyim dedim
Amin canımm inşallahh
ygs'ye mi gireceksin tatlım? Allah yardımcın olsun..
Canım valla yarının 1 nisan olduğu aklımda yoktu hiç, iyi hatırlattınaslında güzel bir şaka bulsam yapabilirdim ama hiç düşünmedim bile :26:
sen yapacak mısın :)
Bilmiyorum ki biraz moralim bozuk yarının gidişatına göre artık karar veririm
ya sevgilimle annesi benimle ilgili tartışmışlar biliyosun bugun konuşmuştuk bu topikte iş bulamaıgımı söylemiştim annnesi demiş çalışmıyomuşum ben sen nasıl evi geçindireceksin demiş benimkine bende bunu tartışmanın sırası mı hem zorlanırsak ikimiz zorlanıcaz ailenden bişe beklemicez olgun insanlarız zamanı geldiğinde ikimiz oturur neyin olması gerektiğine karar verırız hem biliyosun sende burdaki iş olanaklarını tarlaya mı gideyim napayım yani dedim o da annesine kızmış ömrümü yedi anlamadım bende ne istiyo falan yazmış ama cok moralim bozuldu haksız mıyımhayırdır canım neden bozuk :26:
ya sevgilimle annesi benimle ilgili tartışmışlar biliyosun bugun konuşmuştuk bu topikte iş bulamaıgımı söylemiştim annnesi demiş çalışmıyomuşum ben sen nasıl evi geçindireceksin demiş benimkine bende bunu tartışmanın sırası mı hem zorlanırsak ikimiz zorlanıcaz ailenden bişe beklemicez olgun insanlarız zamanı geldiğinde ikimiz oturur neyin olması gerektiğine karar verırız hem biliyosun sende burdaki iş olanaklarını tarlaya mı gideyim napayım yani dedim o da annesine kızmış ömrümü yedi anlamadım bende ne istiyo falan yazmış ama cok moralim bozuldu haksız mıyım
Çok saçma ya bilmiyorum henüz ortada söz bile yokken benım çalışmadıgım konusunda tartışmaya girmesiah canım ya üzülme
annesi senin de çalışman gerektiğini düşünüyor yani öyle mi? eğer öyleyse haklısın tabiki, sonuçta bu ikinizin hayatı ve çalışıp çalışmamak senin kararın. Kaldı ki sen istemediğin için değil iş bulamadığın için çalışmıyorsun. Annesi düşünmeden konuşmuş bence tatlım. Oturup kavgasız gürültüsüz güzelce konuşsunlar sevgilinle bence. Hallolur bunlar zamanla merak etme
mrb canım hoşgeldinmerhabalaaaar ben geldim aranıza
4 yıllık bir ilişkim var ama henüz söz durumları yok malesef
gerçi sözlü gibiyiz o ailemle tanıştı ben onun ailesiyle tanıştım rahatlıkla birbirimizin evlerine gidebiliyoruz
sevdiceğimin bu sene okulu biticek sonra yurtdışında bir üniversite daha okucaz sonra güzel bir iş bulucaz para biriktiricez o askere gidicek offff
4 - 5 sene sonra evlilik görünüyor bize bakalım hayırlısı
bize beklemek sabretmek düşüyor
merhabalaaaar ben geldim aranıza
4 yıllık bir ilişkim var ama henüz söz durumları yok malesef
gerçi sözlü gibiyiz o ailemle tanıştı ben onun ailesiyle tanıştım rahatlıkla birbirimizin evlerine gidebiliyoruz
sevdiceğimin bu sene okulu biticek sonra yurtdışında bir üniversite daha okucaz sonra güzel bir iş bulucaz para biriktiricez o askere gidicek offff
4 - 5 sene sonra evlilik görünüyor bize bakalım hayırlısı
bize beklemek sabretmek düşüyor
Çok saçma ya bilmiyorum henüz ortada söz bile yokken benım çalışmadıgım konusunda tartışmaya girmesimoralim çok bozuldu sevgiliminde bozuldu yattı uyudu :2: