Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

son yazdığına bayıldımm demek bunu yaşayan bi ben değilmişim benim sevgilim gebzede orda iş olanakları daha fazla çalışamadan evlenirsem artık evlenince orda çalışırım napıyımmm.Burda fabrika alır kaliteci olarak.. mağazalar alır satış temsilcisi olarak onun dışında hiç bi yer almaz sigortada yapmazlar yasak oldugunu bile bile böyle bi yer burası yani :2:

canım bende öyleydim okul bitsede çalışsamm diyodumm.. düşünüyorum keşke okul hiiiiiçç bitmeseymiş diyorum
gerçi insanoğlu böyle küçükken büyümek isteriz büyüyünce yine çocuk olsam deriz..
sende bitirirsin okulu bi bakmışsın iş hayatına atılmışsın tatilleri iple çekiyosun

amcam ve oğlunun gözleri okadar tuhaf ki bi gün görüştük bi iş için bana diyo ki sen gözlerine lens takmışsın neden taktın alla alla deli olcaktım lens mens yok yani aslında bunlar sadece bahaneydi işe almamak için..Sağol güzelim inş bulurum yakın zamanda

gebzedemiiiii aaaa bende gebzedeyimmmm..
burayamı gelin geliceksiinn ayy nasıl mutlu oldummm

canım evet burda organize sanayi olduğu için iş alanı daha geniş.. ama sigorta olayı heryerde problem tatlım ya ne yazıkkii..
işverenler 300 400 tlden kaçalım derken daha büyük sorumluluk alıyolar aslında..

evet gebzeye gelin gelicem canım aslnda şikayet etmek lazım bi kaç yeri gözleri korkar belki

Kızlar olaya bakın ki benim sevgilim de izmit'te yaşıyor o körfezde oturuyor ama. Hepimiz izmit gelini olacağız desenize

şu an yaşadığım mutluluğu ancak bir kavanoz nutella yediğimde hissedebilirdimmm..
utanmasam kalkıp oynucammm
nasıl güzel haberler bunlar

Bende Bursaliyim

Canim sen sanirim Görükledesin, orasini ben cok seviyorum yaa bugün bursada yasasam oraya yerlesmek isterdim :) Su sigorta yapmayan isyerlerini bana söyleyin ben ispiyonlayayim onlari sonra gelsin cezalar Nasilsa uzaktayim kimse bilmez ben oldugumu

canım aslında hakediyolar ama işte onca insanda ekmek yiyo onu düşününce eli kolu bağlanıyo insanın.

şu an yaşadığım mutluluğu ancak bir kavanoz nutella yediğimde hissedebilirdimmm..
utanmasam kalkıp oynucammm
nasıl güzel haberler bunlar
Şuan canım çok fena nutella çektiii kız alayım bi ara bariçok güzel tesadüf oldu bu

Kapatmazlarki is yerini para cezasi verirler böyle böyle düzelir bu sistem anca... Calisanlar aslinda bi nevi kendilerine kazik atiyorlar sonucta emeklilik maaslarini düsürüyorlar böyle...

Bende türkiyede Magaza müdürlügü yapmak istiyordum. Zara ve Mangonun iyi maas verdigini duymus ve okumustum yanliz yilbasinda elle ayakkabi magazasinda müdürüyle lafladim 1 yil bitiminde 2 hafta yillik izin, haftada 6 gün calisma günü malum magazalar bayram seyran dinlemiyor hep aciklar korkup günde kac saat calisiyorsunuz diye soramadim bile

gebzeye daha önce gelmiştim sevgilimle görüşmek için güzel bi yer gelişmiş ve gelişmeye de devam ediyo gebze centerda falan dolaşmıştık oturmuştuk

canım evet gelişiyo çok şükür..
önceden çok imkanımız olmuyoduu.. centerda yapılalı 1.5 sene falan oldu sanırım..
hala da sosyal aktivite açısından sınırlı ama olsun istanbul a ve izmit e yakın olması iyi..
trende var mis gibi gidip gezebiliyosun..
yine beklerizz buyur gell benide görmeye gel

evet mağazaların çalışma saatleride baya uzun oluyo özellikle bayram üstleri gece yarılarına kadar

evet kapanmıyo ama canım bi şekilde yolunu buluyolar cezadan yırtmak içinde..
insanlar ne yapsınlar iş bulmak zor deyip seslerini çıkaramıyolar..
aslında birçok şartının iyi olduğunu duymuştum Zara ve Mango nun ama tabii izin açısından kötü..

inşallah canım bursayla gebze arasıda bi hızlı tren olsa cok mutlu olucam 2 bucuk saatte falan orda oluyorum burdan çıkınca

inşallah canım bursayla gebze arasıda bi hızlı tren olsa cok mutlu olucam 2 bucuk saatte falan orda oluyorum burdan çıkınca

hmm feribotlamı geçiyosun tatlım? hızlı feribotlar var ya idonun onlarla daha kısa sürüyo bildiğim kadarıylaa..:44:
bi de nasıl tanıştınız siz?? çok severim aşk hikayelerini

Ben de çok sevindimmm Gerçi biz izmit'te değil de daha çok istanbul'da oturmak istiyoruz, onu hanım köylü yapcam yani ama belli de olmaz, sizin izmitte olacağınızı öğrenince izmit'te yaşayasım geldi izmit-bursa, herkesin bi yerlerden ortak bir yönü çıkıyor ne güzel

Ayrıca iş güç meseleleri gerçekten zor yahu, bir yandan bir an önce okul bitsin istiyorum diğer yandan böyle zorluklar duydukça sırf iş hayatına atılmayayım diye yüksek lisansla okuluma devam edeyim diyorum. Zaman gösterecek herşeyi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…