Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben de öyle diyorum zaten tatlım

Düğündeki takılarla peşinat ödersiniz

sonra ayda 2bin tl kadar da kredi borcunuzu öder ev sahibi olursunuz

hayırlısı olsun be güzelim.

hayat sen plan kurarken başına gelenlerdir. daha neler görücez bakalım.

bugün sevgilime üzerinde Allah yazılı kolye aldım çok beğendi :KK16::KK16: doğum günü geliyo şimdi o zaman ne alıcam bilmiyorum yaa.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım...
Eee sen bugün güzel havanın tadını nasıl çıkardın bakalım ondan haber ver :)

Aman öyle pek tadını çıkardığım söylenemezz :) Bankaya gittik ani bi kararla bana kart çıkarttırdı annem kredi kartı gibi ama faizi falan yok ne kadar harcarsan okadar ödeyeceksin cok uzun sürdü işimiz zaten :) Azıcık çarsıda bakındk geldik sonraa :)

Kraliçemmm hoşgeldinnn çok mutlu olurum senide burda görürsemmm :)) Bercesteye katılıyorummm günümüzdeki ilişkilere bakılarak yinede uzun bi süre bencede :) Nasılsın bakalımmm ?? :)
iyiym canım rahatsızdım birkaç gündür bugünde erkek arkadaşımlaydık
iyi etti beni valla zorla yemek yedirdi kendime geldim biraz

maaşıda kötü değil hani
peki sana sürprizler yapar mı hediye flan alırmı ne sitesen alır mı

Yarama tuz bastın şuandaaa :))) Doğum günü ve sevgililer günü hariç hiç hediyesini, sürprizini görmedimm :) En son ruj istemiştim burda watsons yok diye ama babasının hastalığı falan girdi onuda almaz sanmıyorum :)

aslında özünde iyi kadındır. haklı da aslında erken derken ama bende yarın evlenemeye niyetli değilim zaten. kocasıyla oğluna desin erken diye :KK1:

Canım sizin için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun hiç takma kafana herşey olacağına varıyo :)

semiramisciğim yazdıklarını takip ediyorum
inşallah fatihin babası bir an önce sağlığına kavuşur
şu an seni anlayabiliyorum semiramis beni zor anımda yalnız bıraktı demesin diye alttan alıyorsun ama üzülen sen oluyorsun yazık değil mi sana ya ne zorluklar çekmişssin neler yaşamıssın :KK43:
kaç ay olmuş öyle msn de görüşmeyle olur mu
maddi durumu çok kötü olsa bile ayda kenarıya 3 lira atsa çoktan gelirdi canım

Aman öyle pek tadını çıkardığım söylenemezz :) Bankaya gittik ani bi kararla bana kart çıkarttırdı annem kredi kartı gibi ama faizi falan yok ne kadar harcarsan okadar ödeyeceksin cok uzun sürdü işimiz zaten :) Azıcık çarsıda bakındk geldik sonraa :)

Kartı kullanmak çok güzelde ödemek çok zor geliyor insana :KK1:
Her bankaya para yatırdığımda offf puff çekiyorum ama alırken bi hoşuma gidiyorrr oh oh diyorum gelsin ciciler :)))

Evet canım baya bi işe yaradı bu kadar kısa sürede işe yarayacağını sanmıyordum ben.
Haftayada yanımda olucak inş :KK16:
süper canımm bak senin için erken geliyor ne kadar güzel bir haber bu :KK34:
bundan sonrada benim için çabalamıyor uğraşmıyor deme :KK53::KK53:
14 şubatta da beraber mi olacaksınız

bu arada kızlar bi de şöyle bi durum var. sevgilimle kp söz istiyo ama kv daha erken felan diyo laf arasında :KK52::KK52:

sanki ben hemen evlenelim diyorum.

te allaam yaa :KK14::KK14:

Canım senin kp ve sevgili çılgın, kv ise mantıklı :KK53:

hoşbulduk canım :)
haklısın artık öyle
bizimki bir yıl olmadı daha o yüzden öyle dedim
dediğin gibi süresi değil ciddiyet bağlılık önemli aslında

bizim 4 yıl olacak 2 ay sonra :KK53:

semiramisciğim yazdıklarını takip ediyorum
inşallah fatihin babası bir an önce sağlığına kavuşur
şu an seni anlayabiliyorum semiramis beni zor anımda yalnız bıraktı demesin diye alttan alıyorsun ama üzülen sen oluyorsun yazık değil mi sana ya ne zorluklar çekmişssin neler yaşamıssın :KK43:
kaç ay olmuş öyle msn de görüşmeyle olur mu
maddi durumu çok kötü olsa bile ayda kenarıya 3 lira atsa çoktan gelirdi canım

İnşallah canım...Aynen çalışmadan önce daha çok geliyodu valla..Çalışmaya başladı iyice birbirimizden koptuk :KK43:

süper canımm bak senin için erken geliyor ne kadar güzel bir haber bu :KK34:
bundan sonrada benim için çabalamıyor uğraşmıyor deme :KK53::KK53:
14 şubatta da beraber mi olacaksınız

Yok yok demem artık canım ama ben böyle olmaya devam edicem tekrar düşünüp durmak istemiyorum.
Büyük ihtimal beraber olucaz fakat ben daha hiçbir şey yapamadım sen naptın çok az kaldı :26:

Kartı kullanmak çok güzelde ödemek çok zor geliyor insana :KK1:
Her bankaya para yatırdığımda offf puff çekiyorum ama alırken bi hoşuma gidiyorrr oh oh diyorum gelsin ciciler :)))

Ben annemi uyardım amaaa 'bana kart veriyosun kediye ciğer emanet ediyosun ona göre' dedim aldı napıyımmm :))) Ay bende neler neler alırım ama çokta harcamamam lazımm :)

Yok yok demem artık canım ama ben böyle olmaya devam edicem tekrar düşünüp durmak istemiyorum.
Büyük ihtimal beraber olucaz fakat ben daha hiçbir şey yapamadım sen naptın çok az kaldı :26:
bende yapamadım ya
karnıma agrılar giriyor düşününce valla :18::18:

X