Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar benımki eğlenceye gittiği gece foto çekinmişşler benımkinin yanında bi kızz var arkadası ama uzaktan biri görse sevgilisi heralde der kızdım bende yanındaki kız sevgilin gibi olmuş ne güzel yazdım sadece bi foto ne var bunda yazmış.....

ay ben çok tırsıyorum yaa valla. iki sene önce bi kere arkadaş ortamıyla birlikte görmüştüm babasını. arkadaşlarla onlara yemeğe gitmiştik o zaman yani şeker adam ama iş ciddiye binince nasıl olucak bilmiyorum. o zaman 3 dk anca gördüm yani. ama hatırlıyomuş beni yaa. geçen sarma yollamıştım çok beğenmiş hepsini o yemiş nerdeyse :KK52:
yani aslında sever beni bence ama yinede tırsıyorum ben.

Korkma canım bişey olmaz ya

Nabza göre şerbet verirsin

Bende cok severim taşlı, pırıltlı şeyleri yaa güle güle kullan canımcım :) Buarada cvp vermedınnn bişey alıyo mu diye sormustun yaa sevgililer günü ve dogum günüm hariç bişey görmedim dahaa yazdım :KK43:

sağol tatlım
olsun kız gene özel günlerinizi unutmuyor bari ona şükret
siparişin ruju da bence alır unutmamıştır sadece biraz ertelemiştir

Kızlar benımki eğlenceye gittiği gece foto çekinmişşler benımkinin yanında bi kızz var arkadası ama uzaktan biri görse sevgilisi heralde der kızdım bende yanındaki kız sevgilin gibi olmuş ne güzel yazdım sadece bi foto ne var bunda yazmış.....
o kadar samimiler mi canım :26::26:

evet canım öyle biz de kutlamıyoruz zaten

Ama o gün tesadüfi olarak bizim için anlamlı bir gün

Sevgilim bana 14 şubat 2010 da yüzük takmıştı

Bizim yıldönümümz 13 mart aslında benim safım tarihleri karıştırmış 14 şubat zannetmiş

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

yok canım siz o amaçla kutlamıyorsunuz ki ama yıl dönümü olarak kutluyorsunuz şekerim

hoş bi olay olmamış tabi canım.

bu erkeklerin empati denen şeyden hiç haberi yok yaa.

aynı şeyi biz yapsak kıyamet kopardı hee

Sevgilimle bugunki bi muhabbetimiz

Ben: bana seri cevap vereceksin, meşgul olmayacaksın, sanki bana maden işçisisin, yemek yemekle filan meşgul olunmaz

Sevgilim: bana emir mi veriyorsun

Ben: evet sana emrediyorum, kibarca söyledik de ne oldu sanki, aynı devam ediyorsun

Sevgilim: :KK53:

Ahahah özgüven patlaması :KK53:

Ben: bana seri cevap vereceksin, meşgul olmayacaksın, sanki bana maden işçisisin, yemek yemekle filan meşgul olunmaz

Ben: evet sana emrediyorum, kibarca söyledik de ne oldu sanki, aynı devam ediyorsun

anammm ne haşin çıktın bacı sen :KK9:

ahaha off süpermiş canım onlar çok meşgul ya hiç vakitleri olmaz :KK70: ben de kpssye hazırlanıyor diye susuyorum susuyorum susuyorum teli yanına almıyo çalşırken püfff :44:

yok canım siz o amaçla kutlamıyorsunuz ki ama yıl dönümü olarak kutluyorsunuz şekerim

Bizim yıldönümü olayı çok karışık hangi dünü yıldönümü olarak kutlayacağımıza karar veremedik o yüzden her sene farklı bir zamanda kutluyoruz mesela bu sene 13 martta kutlayacağız

8 şubat : İlk kez tanıştığımız zaman. Benim de ona aşık olduğum zaman

14 şubat : sevgilim benden hoşlanmaya başlamış, beraber konsere gitmiştik. Ertesi yılki 14 şubatta da bana yüzük taktı

2 mart : sevgilime açılmaya çalıştım ilk defa bana sarıldı

13 mart: biz çıkıyor muyuz ya sevgili miyiz diye sordum evet çıkıyoruz dedi

Eeee söyle bakalım bizim yıldönümümüz hangisi ? :KK53::KK53::KK53:

bi garipçe bende varım:) nerdeyse altı yıl oldu tık yok:) :KK1:

hoşgeldin canım

anammm ne haşin çıktın bacı sen :KK9:

bundan sonra böyle :KK51:

ahaha off süpermiş canım onlar çok meşgul ya hiç vakitleri olmaz :KK70: ben de kpssye hazırlanıyor diye susuyorum susuyorum susuyorum teli yanına almıyo çalşırken püfff :44:

aman çalışsın boşver. bnm sevgilim gibi tembel olmasın

Ben çalışmıştım ya bi ara insanın kendi parasını harcaması kadar güzel birşey yokk :) Bu mayısta yine çalışıcam kısmetsee :))
Bende yakın bizamanda işe başlıcam inşallah :)

Canım önceden böyle konularda nasıldı yani kız arkadaşlarıyla görüşme konusunda...

haşin hatun :)

Bizim yıldönümü olayı çok karışık hangi dünü yıldönümü olarak kutlayacağımıza karar veremedik o yüzden her sene farklı bir zamanda kutluyoruz mesela bu sene 13 martta kutlayacağız

8 şubat : İlk kez tanıştığımız zaman. Benim de ona aşık olduğum zaman

14 şubat : sevgilim benden hoşlanmaya başlamış, beraber konsere gitmiştik. Ertesi yılki 14 şubatta da bana yüzük taktı

2 mart : sevgilime açılmaya çalıştım ilk defa bana sarıldı

13 mart: biz çıkıyor muyuz ya sevgili miyiz diye sordum evet çıkıyoruz dedi

Eeee söyle bakalım bizim yıldönümümüz hangisi ? :KK53::KK53::KK53:

ooo öyle hesaplarsak kimse tarih koyamaz canım
bizim de 6 eylül de tanıştık
21 eylül de çıkmaya başladık
yanii biz hngisini kutlasak ki

6 yıl demiştin di mi canım maşallah :nazar:

Bizim de bu 8 şubatta tanışalı 4 yıl olacak

Yaşlarınız kaç? OKul durumu iş güç askerlik ?

bizim tanışalı bi 8 oldu galiba:KK70:
yaşlar 25 26:) bizde okul bitti askerliği bekle bekle derken o da bitti:) sonra 2 senedir kpss magduru olduk o şimdi işi oldu gibi ama ben tekrar hazırlanıyorum:)aslında bu aralar isteme olaylarını konusuyoruz ama herkes sınava girdikten sonra olsun diyo haklılarda kafanı diğer işlerle meşgul etmemi istemiyolar çünkü atanmanın sınırında kaldım bakalım nasip kısmet:)

bizim tanışalı bi 8 oldu galiba:KK70:
yaşlar 25 26:) bizde okul bitti askerliği bekle bekle derken o da bitti:) sonra 2 senedir kpss magduru olduk o şimdi işi oldu gibi ama ben tekrar hazırlanıyorum:)aslında bu aralar isteme olaylarını konusuyoruz ama herkes sınava girdikten sonra olsun diyo haklılarda kafanı diğer işlerle meşgul etmemi istemiyolar çünkü atanmanın sınırında kaldım bakalım nasip kısmet:)

Anladım canım siz evliliğe yakınsınız

Biz tanıştıktan çok kısa bir süre sonra sevgili olduk o yüzden ben tanışma tarihimizi söyledim :)

Ben onunla tanıştığım ilk gün ona aşık oldum zaten :KK69:

X