• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Biz çok yüz veriyoruz sanırım bunlara canım ben artık bu konudan çok üzüldüm o yüzden kendimi tamamen geri çektim ben çabaladım ben düşündüm şimdide her şey onun elinde.
Eğer sende böyle düşünüyorsan kendini biraz geri çekmeyi dene derim.

Yavrum normal şartlarda olsa ben ona bunların hesabını sormasını bilirimde işte şuan babası hasta o yüzden bana bu günlerimde neler yaptın, yalnız bıraktın yanımda olmadın diye düşünmesini, söylemesini istemiyorum.Sırf bu yüzden alttan alıp susuyorum.Ama zaten bende soğuk davranıyorum ona bugunde msj atmadım sadece az önce 'annenlerden haber var mı sağlık durumuyla ilgili yazdım okadar...

Her yazdığında kelimesi kelimesine haklısın Düşcüm :( Aslında gitmeyecekmiş ama babası neden gitmiyosun ben iyiyim hadi git diye ısrar edince gitmiş bi köşede oturmuşş öyle dedii..Morali bozuk oldugu içinde içmiş azda olsa kafayı dağıtmak için..Ben asla ona böyle yapmadım ve yapmamda helede benden özür dileyecek konu ne olursa olsun o an affederim.Kesinlikle engel değil benımle görüşmesine sorun ne bilmiyorum ama ilişkimiz iyiye doğru gitmiyor..

Canım siz bi ilişki yaşıyorsunuz sizin birbirinize karşı sorumluluklarınız var babası ,"ben iyiyim git" diyor tamamda bakalım sen onun oraya gitmesini isticekmisin?
İstemiceksin...Ne kadar güvensekte biz böyle ortamları girmesini istemeyiz sevgilimizin...
Önemli olan çiftlerin rahatsız oldukları şeyleri yapmaması... Bi tarafın kendini bi çok şeyde üstün görmemesi..
Moralimiz bozuk olduğunda ilk çaldığımız kapı ilk attığımız msj yada ilk duymak istediğimiz ses sevdiğimiz insanın sesiyken onun bu şekilde dvranması gerçekten çok garip...
Üzüntüsünü senle paylaşsın yanına gelmiyor ama en azından seni kamerada görerek özlem gidersin yada o şekilde biraz moralini düzeltsin... Neden önceliğini arkadaş eğlencelerine veriyor ki...
Sen ona artık adım atmaktan ziyade bence kendini geri çek canım...
Sen bercesteye demiştin ya gurur yapma adım at diye aslında bazı şeylerden sonra adım atmak yerine insanın kendini geri çekmesi gerekir... Neden mi? Çünkü bi süreden sonra ilişkiyi artık tek başına omuzlamak zorunda kalıyor insan...Karşı tarafın yapması gerekenleri de artık bi taraf yapar oluyor çünkü aman ilişki zarar görmesin aman bunca zaman emek boşa gitmesin diye diye bi süreden sonra insan kendi benliğini kaybediyor... Bence artık sen kendinden taviz verme o bazı şeylerin arkasına sığınmak isteyecek yine ama bu size daha çok zarar vericek bi süre sonra... Oluruna bırak her şeyi...Yüz verip şımartma artık senin düşündüklerinin çok çok az bi kısmını düşünse ve uygulasa çok güzel bi ilişki olur ama o kadar eksik şey var ki.. Ve umarım bu dediklerim için kızmazsın bana...

Yavrum normal şartlarda olsa ben ona bunların hesabını sormasını bilirimde işte şuan babası hasta o yüzden bana bu günlerimde neler yaptın, yalnız bıraktın yanımda olmadın diye düşünmesini, söylemesini istemiyorum.Sırf bu yüzden alttan alıp susuyorum.Ama zaten bende soğuk davranıyorum ona bugunde msj atmadım sadece az önce 'annenlerden haber var mı sağlık durumuyla ilgili yazdım okadar...

Biz olaya bu şekilde bakıyoruz biraz canım belkide hata ediyoruz bilmiyorum. Ne olursa olsun bende zor gününde onun yanında oldum hep moralimi bozuk oldu hemen aradım düzeltene kadar kapatmadım. Oda aynı şekilde yaptı bana ama bu ilişkide en çok çabalayan,düşünen taraf ben oldum.
2 buçuk senedir böyleydi aslında fakat geçen hafta ne kadar üzüldüğümü farkettim kendine gel tuğçe dedim. İnsan her gün üzülür mü.
Ben üzülüyordum yani.
O yüzden tamamen kendimi geri çektim bu soğuk davranmak kavga etmek değil tabiki. Yine aynı davranıyorum fakat artık nasıl görüşücez bunu yaparsam kızar mı bunu alsam bişey der mi diye düşünmekten vazgeçtim.
İnan daha mutlu hissediyorsun kendini birazda onların çabalarını görmek lazım.

Kizlar nasilsnz.
Bugun sevgilimle bulustuk. Boyle bi tuhafti cok heycanliydi eli ayagi dolasiyodu laflari agzinda geveliyodu. Sonra basladi anlatmaya babasi evlilikten konu acmis. Cok uzatmayin felan demis iste. Sen isini kurunca evinizi alinca da dugun yaparsiniz demis.
Seninkiler ne dusunuyo diye sordu sevgilim. Bende dedim benim babam suan boyle biseyi hayatta kabul etmez. Benim anladigim kadariyla ben tamam desem istemeye gelcekler yani.

Ama kizlar ben kendimi daha hazir hissetmiyorum. Tamam o da hemen evlenelim demiyo ama sonucta beni istemeye gelseler babam sorucak isin varmi yok askerligi yaptinmi yok ev yok e hic bisey yok. Bende dedim sevgilime ben senle evlenmek istiyorum ama suan cok erken dedim. Daha senin isin yok benim isim yok felan iste.
Sevgilimde aslinda soz takilsin istiyo ama e soz takilinca sonucta 2 sene 3 sene sozlu kalicak halimiz yokya hersey aceleye gelicek. Napicam hic bilmiyorum valla yaa. Kafam o kadar karisikki.
Ben bide dedim ki askm ben herseyimiz tamam olmadan evlenmek istemiyorum hic degilse bi evimiz olsun dedim. O da haklisin dedi. Aslnda o da benim gibi dusunuyo ama bi yandan da soz takmak istiyo adi konulsun istiyo. Valla cok doldum yaa ben bi
yuruyuse cikiyim hava aliyim en iyisi.

Tatlım baban seni bu halde vermez o çocuğa

Seninle bir an önce evlenmek istemesi çok güzel

Ama iş olmadan kız babaları kızlarına söz de yapmaz nişan da yapmaz

Benim babam da izin vermemişti hatırlıyorsan önce iş sahibi olun demişti

Sen babanla konuşmaya kalkarsan eminim iş bulmadan olur mu kızım diyecek moraliniz bozulacak

Sevgilin askere gitsin seninle evlenmek istiyorsa onu bi aradan çıkarsın

Sonra da iş bulduğunda babanın karşısına çıkabilir

Ama ev konusunda çok ısrarcı olma derim

O zaman çok beklersiniz be gülüm ev almak kolay mı

Ya da ev için kredi çekip evlenin evliyken kredileri ödersiniz 5-10 yıl

Son düzenleme:
Canım siz bi ilişki yaşıyorsunuz sizin birbirinize karşı sorumluluklarınız var babası ,"ben iyiyim git" diyor tamamda bakalım sen onun oraya gitmesini isticekmisin?
İstemiceksin...Ne kadar güvensekte biz böyle ortamları girmesini istemeyiz sevgilimizin...
Önemli olan çiftlerin rahatsız oldukları şeyleri yapmaması... Bi tarafın kendini bi çok şeyde üstün görmemesi..
Moralimiz bozuk olduğunda ilk çaldığımız kapı ilk attığımız msj yada ilk duymak istediğimiz ses sevdiğimiz insanın sesiyken onun bu şekilde dvranması gerçekten çok garip...
Üzüntüsünü senle paylaşsın yanına gelmiyor ama en azından seni kamerada görerek özlem gidersin yada o şekilde biraz moralini düzeltsin... Neden önceliğini arkadaş eğlencelerine veriyor ki...
Sen ona artık adım atmaktan ziyade bence kendini geri çek canım...
Sen bercesteye demiştin ya gurur yapma adım at diye aslında bazı şeylerden sonra adım atmak yerine insanın kendini geri çekmesi gerekir... Neden mi? Çünkü bi süreden sonra ilişkiyi artık tek başına omuzlamak zorunda kalıyor insan...Karşı tarafın yapması gerekenleri de artık bi taraf yapar oluyor çünkü aman ilişki zarar görmesin aman bunca zaman emek boşa gitmesin diye diye bi süreden sonra insan kendi benliğini kaybediyor... Bence artık sen kendinden taviz verme o bazı şeylerin arkasına sığınmak isteyecek yine ama bu size daha çok zarar vericek bi süre sonra... Oluruna bırak her şeyi...Yüz verip şımartma artık senin düşündüklerinin çok çok az bi kısmını düşünse ve uygulasa çok güzel bi ilişki olur ama o kadar eksik şey var ki.. Ve umarım bu dediklerim için kızmazsın bana...
Uzun uzunda yazmışsın ya kıyamam :) Ama cok güzel şeyler var yazdıklarında kesinlikle haklısın hep ben yıpratıyorum kendimi, hep düşünen benim..Dünden beri bende onun gibi davranıyorum zaten artık bıktım bir gece msne gelmedi diye bi insana bukadarda yapılmaz...Çok üstüne düştüm, cok ilgi gösterdim o yüzden rahat bu ilişkide çünkü nasıl olsa semiramis susar, alttan alır, ayrılmazz benden soğumaz vs vs emnım hep böyle düşünüyor..Bu gbi durumlarda daha çok kenetleneceğimize daha cok uzaklaşıyoruz :((

Biz olaya bu şekilde bakıyoruz biraz canım belkide hata ediyoruz bilmiyorum. Ne olursa olsun bende zor gününde onun yanında oldum hep moralimi bozuk oldu hemen aradım düzeltene kadar kapatmadım. Oda aynı şekilde yaptı bana ama bu ilişkide en çok çabalayan,düşünen taraf ben oldum.
2 buçuk senedir böyleydi aslında fakat geçen hafta ne kadar üzüldüğümü farkettim kendine gel tuğçe dedim. İnsan her gün üzülür mü.
Ben üzülüyordum yani.
O yüzden tamamen kendimi geri çektim bu soğuk davranmak kavga etmek değil tabiki. Yine aynı davranıyorum fakat artık nasıl görüşücez bunu yaparsam kızar mı bunu alsam bişey der mi diye düşünmekten vazgeçtim.
İnan daha mutlu hissediyorsun kendini birazda onların çabalarını görmek lazım.

Aynen ya bende her gün mutsuzum, her gece gözlerim dolu dolu oluyor.Ben hiç mi haketmiyorum ilgiyi, sevgiyi lafta çok seviyor ölüyor ama söylemekle olmuyo işte bişeyler yapması lazım..En iyisini yapıyosun valla bende artık ne kadar değerli olduğumu farketmeliyim :(

Uzun uzunda yazmışsın ya kıyamam :) Ama cok güzel şeyler var yazdıklarında kesinlikle haklısın hep ben yıpratıyorum kendimi, hep düşünen benim..Dünden beri bende onun gibi davranıyorum zaten artık bıktım bir gece msne gelmedi diye bi insana bukadarda yapılmaz...Çok üstüne düştüm, cok ilgi gösterdim o yüzden rahat bu ilişkide çünkü nasıl olsa semiramis susar, alttan alır, ayrılmazz benden soğumaz vs vs emnım hep böyle düşünüyor..Bu gbi durumlarda daha çok kenetleneceğimize daha cok uzaklaşıyoruz :((

Kuzum siz aslında sınavdan geçiyorsunuz

Evlilik hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde kötü günde değil midir?

Birbirinize daha çok bağlanacağınıza böyle uzaklaşıyorsanız ilişkinizde sorun var demektir..

Hepimiz hayatımızın her anında zorluklarla karşılaşacağız, maddi ya da manevi

Evlilik bu zorlukları beraber aşabileceğin bir hayat arkadaşına sahip olmak değil midir?

Aynen ya bende her gün mutsuzum, her gece gözlerim dolu dolu oluyor.Ben hiç mi haketmiyorum ilgiyi, sevgiyi lafta çok seviyor ölüyor ama söylemekle olmuyo işte bişeyler yapması lazım..En iyisini yapıyosun valla bende artık ne kadar değerli olduğumu farketmeliyim :(

Lafta öyleler canım ama biz çabaladıklarını görmek istiyoruz. Sende üzülme artık kendini geri çekersen her şeyin iyi olacağını düşünüyorum.
Güzel haberlerinide bekliyorum...

Kuzum siz aslında sınavdan geçiyorsunuz

Evlilik hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde kötü günde değil midir?

Birbirinize daha çok bağlanacağınıza böyle uzaklaşıyorsanız ilişkinizde sorun var demektir..

Hepimiz hayatımızın her anında zorluklarla karşılaşacağız, maddi ya da manevi

Evlilik bu zorlukları beraber aşabileceğin bir hayat arkadaşına sahip olmak değil midir?
Çok haklısın canım bende zor zamanlar atlattım babam yok ama dedemle aynı evdeydik dedemi aniden kaybettim babam yerineydi kendisi 1 bucuk yasından beri birlikteydik, annem benden habersiz bi adama kaçtı kaç ay annemle görüşmedik ben ona asla böyle davranmadımmm.Dedem hastanede ölürken ona msj attımm....

Çok haklısın canım bende zor zamanlar atlattım babam yok ama dedemle aynı evdeydik dedemi aniden kaybettim babam yerineydi kendisi 1 bucuk yasından beri birlikteydik, annem benden habersiz bi adama kaçtı kaç ay annemle görüşmedik ben ona asla böyle davranmadımmm.Dedem hastanede ölürken ona msj attımm....

Ah tatlım kıyamam senin hayatın da çok zor geçmiş be :ssz:

Allah yüzünü güldürsün artık..

Sen düşünceli ve merhametli birisin hep böyle kal

Canım hepimiz geçtik bu yollardan o yüzden yazmak istedim:)
Ben burada kimsenin üzülmesini istemem çünkü hepimiz mutluluğu hak ediyoruz..
Ve evet haklısın bu durumda insanlar birbirine kenetlenmeli bi insanla ömrünü geçirmeyi düşünüyorsa biri o kişiyle zor günde bi bütün olabilmeli yanında olamıyorsada yanındaymış gibi hissettirmeli ama fatih buna izin vermiyor ben senin gerçekten çok iyi niyetli ve çok düşünceli biri olduğunu sadece burda yazdıklarını okuyarak anlayabiliyorsam birlikte olduğun kişi bunu çoktan öğrenmiş olmalı... Bi insan her gün üzülmeyi haketmiyor hele sevdiği insana bu kadar bağlıysa.

iyi akşamlar kızlar:)

yazılanlara göz attım da semiramis canım lütfen üzme kendini ya zor şeyler atlatmışsın daha fazla yıprata kendini güzelim ya

tatalım benim sen çok iyi niyetlisin o yüzden
umarım bundan sonra hep yüzün güler ALLAH hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin şu hayatta AMİN

Back