Canım siz bi ilişki yaşıyorsunuz sizin birbirinize karşı sorumluluklarınız var babası ,"ben iyiyim git" diyor tamamda bakalım sen onun oraya gitmesini isticekmisin?
İstemiceksin...Ne kadar güvensekte biz böyle ortamları girmesini istemeyiz sevgilimizin...
Önemli olan çiftlerin rahatsız oldukları şeyleri yapmaması... Bi tarafın kendini bi çok şeyde üstün görmemesi..
Moralimiz bozuk olduğunda ilk çaldığımız kapı ilk attığımız msj yada ilk duymak istediğimiz ses sevdiğimiz insanın sesiyken onun bu şekilde dvranması gerçekten çok garip...
Üzüntüsünü senle paylaşsın yanına gelmiyor ama en azından seni kamerada görerek özlem gidersin yada o şekilde biraz moralini düzeltsin... Neden önceliğini arkadaş eğlencelerine veriyor ki...
Sen ona artık adım atmaktan ziyade bence kendini geri çek canım...
Sen bercesteye demiştin ya gurur yapma adım at diye aslında bazı şeylerden sonra adım atmak yerine insanın kendini geri çekmesi gerekir... Neden mi? Çünkü bi süreden sonra ilişkiyi artık tek başına omuzlamak zorunda kalıyor insan...Karşı tarafın yapması gerekenleri de artık bi taraf yapar oluyor çünkü aman ilişki zarar görmesin aman bunca zaman emek boşa gitmesin diye diye bi süreden sonra insan kendi benliğini kaybediyor... Bence artık sen kendinden taviz verme o bazı şeylerin arkasına sığınmak isteyecek yine ama bu size daha çok zarar vericek bi süre sonra... Oluruna bırak her şeyi...Yüz verip şımartma artık senin düşündüklerinin çok çok az bi kısmını düşünse ve uygulasa çok güzel bi ilişki olur ama o kadar eksik şey var ki.. Ve umarım bu dediklerim için kızmazsın bana...