Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım hepimiz geçtik bu yollardan o yüzden yazmak istedim:)
Ben burada kimsenin üzülmesini istemem çünkü hepimiz mutluluğu hak ediyoruz..
Ve evet haklısın bu durumda insanlar birbirine kenetlenmeli bi insanla ömrünü geçirmeyi düşünüyorsa biri o kişiyle zor günde bi bütün olabilmeli yanında olamıyorsada yanındaymış gibi hissettirmeli ama fatih buna izin vermiyor ben senin gerçekten çok iyi niyetli ve çok düşünceli biri olduğunu sadece burda yazdıklarını okuyarak anlayabiliyorsam birlikte olduğun kişi bunu çoktan öğrenmiş olmalı... Bi insan her gün üzülmeyi haketmiyor hele sevdiği insana bu kadar bağlıysa.

Evet canım artık kendime çeki düzen vermem lazım.Bu kadar üzülmeyi haketmiyorum.O bana bir adım gelse ben on adım giderdim ama artık öyle yapmamalıyım...

iyi akşamlar kızlar:)

yazılanlara göz attım da semiramis canım lütfen üzme kendini ya zor şeyler atlatmışsın daha fazla yıprata kendini güzelim ya

İyi aksamlar balım hoşgldin :) Beynimde hep aynı sorular dönüp duruyor bende burda relax olmaya çalışıyorum anlatıpta napıyım cnm :)

merhaba hanımlar :KK3:
benimm öyle çook uzun sürel bir ilişkim yok henüz 7 ayımıza gireceğiz
ama tugceyi semiramisi tanıyorum ve sohbetiniz hoşuma gitti
benide alın aranızaa :KK53:

Canım sen haklısın askerliğini yapmadan işi olmadan adım atarsanız cok zor olur ikiniz içinde..

canım zaten böyle bi durumda adım atmaya kalksak bile babam kabul etmezki.

Canım her şeyin tam olmasını beklerseniz çok zaman geçmez mi?
Sonuçta insanlar bazen senelerce çalışıp ev sahibi olamıyor...Ve ev sahibi olmakta o kadar kolay değil...
Tamam askerlik ve işinin olmaması evliliğe engel ama ev olmaması engel değil ki...
Herkes her şeyin dört dörtlük olmasını istiyor çoğu zaman ama önemli olan sahip olmaktan ziyada sahip olduklarımızı kullanmanın nasip olması...

canım haklısın ama ben zaten çok acele etmiyorum. 25 e kadar evleniriz ne acelemiz var. ikimizinde işi yok.
birde şöyle bi olay var. ben hayatım boyunca hiç zorluk çekmedim ve evlenince sıkıntı çekerim hayal kırıklığına uğrarım diye çok korkuyorum.
haklısın ev almakda kolay değil ama kiracı olmakda kolay değil canım. şuan bi işe girsek ne kadar maaş alıcazki onunla kiramı vericez ev mi geçindiricez. ben ev olmadan evlenmek istemiyorum. sevgilimde benimle aynı fikirde o da diyo ben işe başlayınca alırız ev öderiz diye. biraz ailelerimizden borç alırız birazda düğündeki takılardan bozdururuz gerekirse kredi de çekeriz alınır bi ev yani.

Tatlım baban seni bu halde vermez o çocuğa

Seninle bir an önce evlenmek istemesi çok güzel

Ama iş olmadan kız babaları kızlarına söz de yapmaz nişan da yapmaz

Benim babam da izin vermemişti hatırlıyorsan önce iş sahibi olun demişti

Sen babanla konuşmaya kalkarsan eminim iş bulmadan olur mu kızım diyecek moraliniz bozulacak

Sevgilin askere gitsin seninle evlenmek istiyorsa onu bi aradan çıkarsın

Sonra da iş bulduğunda babanın karşısına çıkabilir

Ama ev konusunda çok ısrarcı olma derim

O zaman çok beklersiniz be gülüm ev almak kolay mı

Ya da ev için kredi çekip evlenin evliyken kredileri ödersiniz 5-10 yıl

ben babama şimdi söylesem böyle bişey olduğunu babam benle üç ay konuşmaz heralde.
çin deki okulu bitince gidicek askere canım kısmetse
güzelim evde ısrar etme diyosunda ha kiraya çıkmışsın ha kredi çekmişsin ev almışsın aynı şey bence.
bizim burada ortalama bi evin kirası 1000 tl.
benim düşüncemde şöyle işte ailelerden borç alırız belki kredi çekeriz. bi kısmını düğündeki takılarla öderiz.

hoşgeldin tatlım

7 ay da bence uzun :)

günümüzde ilişkilerin gömlek değiştirme modunda olduğu düşünülürse :)

tatalım benim sen çok iyi niyetlisin o yüzden
umarım bundan sonra hep yüzün güler ALLAH hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin şu hayatta AMİN

Çok sağol canımm hepimiz mutlu olalım.Evet en önemliside hakkımızda hayırlı olan zaten....Buarada maaşını sormuştun bin tl civarı yazdım gözünden kaçtı sanırım sence bu maaşla ayda 1 kere buluşulamaz mı :)

evet tanışmıyoruz ben yeni yeni takılıyorum özet geçeyim 24 yaşındayım , öğretmenim , 1,5 yıllık devam eden ilişkim var :KK70:

Ne öğretmenisin daha ilk senen sanırım ?
Bende 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum geçen sene istediğim bölüm gelmediği için bu sene tekrar denemek istedim 2 buçuk yıllık bir ilişkim var :)

Kraliçemmm hoşgeldinnn çok mutlu olurum senide burda görürsemmm :)) Bercesteye katılıyorummm günümüzdeki ilişkilere bakılarak yinede uzun bi süre bencede :) Nasılsın bakalımmm ?? :)

canım zaten böyle bi durumda adım atmaya kalksak bile babam kabul etmezki.

canım haklısın ama ben zaten çok acele etmiyorum. 25 e kadar evleniriz ne acelemiz var. ikimizinde işi yok.
birde şöyle bi olay var. ben hayatım boyunca hiç zorluk çekmedim ve evlenince sıkıntı çekerim hayal kırıklığına uğrarım diye çok korkuyorum.
haklısın ev almakda kolay değil ama kiracı olmakda kolay değil canım. şuan bi işe girsek ne kadar maaş alıcazki onunla kiramı vericez ev mi geçindiricez. ben ev olmadan evlenmek istemiyorum. sevgilimde benimle aynı fikirde o da diyo ben işe başlayınca alırız ev öderiz diye. biraz ailelerimizden borç alırız birazda düğündeki takılardan bozdururuz gerekirse kredi de çekeriz alınır bi ev yani.

ben babama şimdi söylesem böyle bişey olduğunu babam benle üç ay konuşmaz heralde.
çin deki okulu bitince gidicek askere canım kısmetse
güzelim evde ısrar etme diyosunda ha kiraya çıkmışsın ha kredi çekmişsin ev almışsın aynı şey bence.
bizim burada ortalama bi evin kirası 1000 tl.
benim düşüncemde şöyle işte ailelerden borç alırız belki kredi çekeriz. bi kısmını düğündeki takılarla öderiz.

Ben de öyle diyorum zaten tatlım

Düğündeki takılarla peşinat ödersiniz

sonra ayda 2bin tl kadar da kredi borcunuzu öder ev sahibi olursunuz

bu arada kızlar bi de şöyle bi durum var. sevgilimle kp söz istiyo ama kv daha erken felan diyo laf arasında :KK52::KK52:

sanki ben hemen evlenelim diyorum.

te allaam yaa :KK14::KK14:

Ne öğretmenisin daha ilk senen sanırım ?
Bende 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum geçen sene istediğim bölüm gelmediği için bu sene tekrar denemek istedim 2 buçuk yıllık bir ilişkim var :)

2.yılımdayım psikolojik danışmanlık ve rehberlik tatlım :KK70: sen ne istiyorsun bölüm olarak

Evet canım artık kendime çeki düzen vermem lazım.Bu kadar üzülmeyi haketmiyorum.O bana bir adım gelse ben on adım giderdim ama artık öyle yapmamalıyım...

Hakkınızda hayırlısı olsun canım...
Eee sen bugün güzel havanın tadını nasıl çıkardın bakalım ondan haber ver :)

hoşgeldin tatlım

7 ay da bence uzun :)

günümüzde ilişkilerin gömlek değiştirme modunda olduğu düşünülürse :)
hoşbulduk canım :)
haklısın artık öyle
bizimki bir yıl olmadı daha o yüzden öyle dedim
dediğin gibi süresi değil ciddiyet bağlılık önemli aslında

X