- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.541
Merhabalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım nasılsın ?
İyiyim canım derslerle boğuşuyorum işte aynı sen nasılsın :)
İyi diyelim iyi olsun tatlım..Benim odundan hala bi tek msj dahi yok....
Ne oldu size canım aranız mı bozuk benim haberim yok :44:
Beyefendi 4 gün önce gece saat 4 te (sabaha karşı) msne neden gitmemişim diye benımle adam akıllı konusmuyo
Msneye gel dedi sende gelemem mi dedin canım ?
Evet ama ben buna kızmıştım zaten şirketle birlikte bara gittiler eğlence oldu içki içme dedim içmiş...Sonra dansözler varmış güzel oynuyolarmış bana bunlardan bahsedince ister istemez kızdım.Pc yi kapatmıştım yatıyodum bana gel deyince ' yarın aksam görürsün sabah olacak hayatım ' dedim o yüzden kızdı bana
Oda sana tavır yapıyor o zaman. Sende kendince haklı olarak kızıp gitmemişin ve uygun bir dillede açıklamışın. Bu kadar uzatmasaydı aslında...
Sen neden böylesin düzel artık gibi şeyler diyor musun ?
Dedim canım hatta özür diledim bebeğim, hayatım, aşkım neden böylesin yazdım, seni cok seviyorum yazdım cvp dahi vermiyor
Böyle dedikçe inatlarına yapıyorlar gibide o yüzden. Benimkine neden böylesin düzelsene artık vs dediğimde düzelmez oluruna bıraktığımda hiçbir şey yokmuş gibi davrandığımda kendiliğinden düzelir.
Bende dünden itibaren oluruna bıraktım canım.Tamam anlıyorum babası hasta kanser morali bozuktur vs vs ama ya 1 mesaj ya 1 mesaj atamayacak durumda mı istese öyle bi atar ki..Zaten babasının hastalığını öğreneli bir haftayı geçti o msn olayından beri böyle davranıyo bana, ondan önce gayet mesaj atıp duruyodu.........
Babasınında durumu üzücüymüş canım. Allah acil şifalar versin...
Eğer msne olayından sonra böyle yapmaya başladıysa sana kızdığındandır. Oluruna bırakmakla iyi yapmışın bi kaç güne düzelir diye düşünüyorum ben.
Kizlar nasilsnz.
Bugun sevgilimle bulustuk. Boyle bi tuhafti cok heycanliydi eli ayagi dolasiyodu laflari agzinda geveliyodu. Sonra basladi anlatmaya babasi evlilikten konu acmis. Cok uzatmayin felan demis iste. Sen isini kurunca evinizi alinca da dugun yaparsiniz demis.
Seninkiler ne dusunuyo diye sordu sevgilim. Bende dedim benim babam suan boyle biseyi hayatta kabul etmez. Benim anladigim kadariyla ben tamam desem istemeye gelcekler yani.
Ama kizlar ben kendimi daha hazir hissetmiyorum. Tamam o da hemen evlenelim demiyo ama sonucta beni istemeye gelseler babam sorucak isin varmi yok askerligi yaptinmi yok ev yok e hic bisey yok. Bende dedim sevgilime ben senle evlenmek istiyorum ama suan cok erken dedim. Daha senin isin yok benim isim yok felan iste.
Sevgilimde aslinda soz takilsin istiyo ama e soz takilinca sonucta 2 sene 3 sene sozlu kalicak halimiz yokya hersey aceleye gelicek. Napicam hic bilmiyorum valla yaa. Kafam o kadar karisikki.
Ben bide dedim ki askm ben herseyimiz tamam olmadan evlenmek istemiyorum hic degilse bi evimiz olsun dedim. O da haklisin dedi. Aslnda o da benim gibi dusunuyo ama bi yandan da soz takmak istiyo adi konulsun istiyo. Valla cok doldum yaa ben bi
yuruyuse cikiyim hava aliyim en iyisi.
İnşallah canımm...Bi diğer kızdığım konuda kac aydır buluşmuyoruz 2 bucuk saat var aramızda bana diyodu bi iş bulayım bak her ay yanındayım diye..Bende dayanamadım sordum ne zaman bulusucaz diye babam iyileşince diyo bana..Aramızda 8-10 saat olsa anlarım 2 bucuk saat yaa 1 güncük ayıracak sadece Allahım sinirden deliricem
Evet ama ben buna kızmıştım zaten şirketle birlikte bara gittiler eğlence oldu içki içme dedim içmiş...Sonra dansözler varmış güzel oynuyolarmış bana bunlardan bahsedince ister istemez kızdım.Pc yi kapatmıştım yatıyodum bana gel deyince ' yarın aksam görürsün sabah olacak hayatım ' dedim o yüzden kızdı bana
Uzak bi mesafe değil aslında maddi durumu gerçekten gelmeye müsait değil mi sen daha bilirsin bunu ?
Benimde ona benzer sorunum vardı biliyorsun benim kalcak yerim var diye daha rahattım o maddi durumdan dolayı gelemiyordu buraya bu sefer 3-4 günlüğüne gelmeye karar verdi nasıl oldu bilmiyorum demek isteyince gelebiliyormuş ben gel gel diye üstüne gidince mi gelmiyordu ne anlamadım :26:
Tatlım çalışıyor nerdeyse 1 yıldır maaşı kötü bi miktar değil yani bi 100-150 tl ayırıp gelebilir yol tutarı 70 tl zaten..Sevindim seninkinin gelmesine kuzum :)
Her yazdığında kelimesi kelimesine haklısın Düşcüm Aslında gitmeyecekmiş ama babası neden gitmiyosun ben iyiyim hadi git diye ısrar edince gitmiş bi köşede oturmuşş öyle dedii..Morali bozuk oldugu içinde içmiş azda olsa kafayı dağıtmak için..Ben asla ona böyle yapmadım ve yapmamda helede benden özür dileyecek konu ne olursa olsun o an affederim.Kesinlikle engel değil benımle görüşmesine sorun ne bilmiyorum ama ilişkimiz iyiye doğru gitmiyor..Semiramis sen bu çocuğa gerçekten çok yüz veriyorsun...
Kızma ama gerçekten böyle....
O seni bu kadar kısıtlarken kendi bara gidiyor içme demene rağmen içiyor ve birde dansözlerin muhabbetini anlatıyor doğal olarak kızmakta haklısın... O saatte kadar kendi barlarda eve gelince seni görmek istiyor sen pcyi açmayınca kızıyor...
Hiç kızmaya hakkı yok...
Sende o kadar düşme üstüne sen babası hasta diye alttan alıyorsun ama bu durum başka bazı durumlar başkadır...
Bu resmen şımarıklık yapıyor....bitanem bebeğim aşkım vs artık ne dediysen cevap vermiyor seni seviyorum yazıyorsun yine adam cevap verme tenezzülünde bulunmuyor sonrada sen bir şey varmı diye sorunca pişkin pişkin yyoo bir şey yok diyor sana... Ben yazdıklarını okudum canım ama bir şey yazmak istemedim...Çünkü ters giden bir şeyler var bence..
Kızmış olabilir oda sana ama sen kızdığın zaman bu şekilde mi davranıyorsun.... Hiç zannetmiyorum.
Ortada ne var ki bu adam bu kadar trip yapıyor...
Ayrıca babası hasta diye görüşmeniz için bakarız diyen insanın kusura bakma ama barda eğlencede ne işi var?
Tamam üzgündür morali bozuktur vs ama bu seni görmesi için engel değildir... Bu eve gelip seninle uzun uzun pcde görüşmesine engel değildir... Zira beyefendi eğlenceye gitmeye vakit buluyor ya.. Neden babam hasta gelemem demiyorda gidiyor ben anlamadım bu kısmı...