Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ikinizde oğlak burcumusunuz vayy anammm
işiniz zor bacı benim sevgilim oğlak ona zor tahammül ediyorum o kadar inatçı ki kaç yıldır insan birazcık mı değişmez inatlaşmaz ya
ben de yay burcuyum istediğim olmadı mı sinir oluyorum ama o da inatlaşıyor benimle
bu arada nasip kısmet canım herkes sevdiğiyle bir an önce evlenip kavuşmak ister ama işte şartlar yani
benim öküzcüğüm mesela bir okulu bitiremedi ki beni alsın :)

Son düzenleme:

Hosgeldin canim

Yaslariniz evlilik icin ideal aslinda

Kendi kendine sormak yerine sevgiline sorsana senin benle evlenmeye niyeti yok mu herif de

Neyi bekliyorsun de

5 yil olmus daha neyi bekliyor acaba

ewt cnm ideal yaştayız ama hala hiç bi adım yok bazen bnmde sorasım gelio aynen ewlenmeye nietin yokmu die ama hayatta sormam acaip bi grur we inat war o bişe sölemeden ben hayatta sölemem bakalım nolcek:26:

ewt canım iki oğlak çok zor oluo bazen saatlerce knuşuoruz ama ne o bi adım geri atıo ne ben atıorum en sonunda saatlerce telde knşmaktan bitap düşüyoruz en sonunda en iiisi teli kapatalım yarın knşuruz aşk diyip kapatıoruz yoksa hayatta geri adım atan yok....
kısmet konusunada gelince ewt nasip kısmet hayırlısıysa olsun diorum ama şartlar konusuna gelince şartlar dört dörtlükse ndn ewlenemezki iki insan bn bunu anlamıorum

Ben gezmeyi,alışverişi cok seviyorum yaa :) Benim kocamında gezmeyi sevmesi,hareketli olması lazımmm şimdilik Fatihçiğim öyle ama :))

moralini bozmak gibi olmasında evlenince genelde erkekleri evden dışarı çıkartmak için sürüklemek gerekiyor:)

moralini bozmak gibi olmasında evlenince genelde erkekleri evden dışarı çıkartmak için sürüklemek gerekiyor:)

Benimki çok kıskanç bide beni arkadasımla falan zor yollar alışverişe :) Daha önce bu konuyu konuşmuştuk birlikte gideriz diyo nereye olursa

yok tatlım üstüne düşmüyorum hatta çok fazla ilgi gösteren bir tip değilimdir

ayrılığı çok kolay göze alıyor işte 2 gün oldu msj filan atmadı

napsam yaranamıyorum ben bu cocuga ya

Hımmm..Siz daha önce ayrılmış mıydınız canım ? O zaman dönen kim olmuştu nasıl tepki vermişti sevgilin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…