- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.161
Slm kızlar bnmde 5yıllık bi iliskim war ilk günden bu yana hep ciddiyiz die dewam edioruz ama ortada ne nisan ne soz ne isteme hic bise yok onu bırak ailesiyle bile tanıstırmadı ailesi bilior bni ilk tanıstıgmız da hemen anlatmıstı ilk hafta ama yıllardr tanısma falan yok kendisi surekli bnm annemle irtibata gecmeye calısıo tanısmaya calısıo ama kendi ana babasından bahsetmio bile bazen sinirlenip tepki werince aşkumm bn annemede babamada soledim bunu yaptıgımızı onlarda onaylıo sewiolar seni problem yok fln dio ama baska bisey yok isin kotusu bn artk ewlenmek istiorumbazen hayal kuruo bnde inadına ama bu suan imkansz diorum tek werdigi cwi şu o gunlerde gelecek hayatım gelecekte ne zmn gelecek be adam diesim gelio zor tutuyorum kendimi delirticek bu bni bndemi problem war anlamadım ndn hersey bu kdr mukemmelken ewlilige dair tek bi adım bile atmıo bu arada bn 23yasındayım aşkumda 26yasında bn callcenter ım oda tarih ogretmeni ama atanamadıgı icn bi magazada satısdanısmanlıgı yapıor ikimizde oglak burcuyuz bn 26 o ise 30aralık da dogmus peki ya uymayan sey nerde problem ne biri bna yardm etsin please: )
Aöflere mi çalışıyosun canım :) Ben daha başlamadım yaa içimden hiç gelmiyo ara sınava cok iyi çalışmıştım ama bunda ne yapıcam bilmıyorum :/
Hosgeldin canim
Yaslariniz evlilik icin ideal aslinda
Kendi kendine sormak yerine sevgiline sorsana senin benle evlenmeye niyeti yok mu herif de
Neyi bekliyorsun de
5 yil olmus daha neyi bekliyor acaba
ikinizde oğlak burcumusunuz vayy anammm
işiniz zor bacı benim sevgilim oğlak ona zor tahammül ediyorum o kadar inatçı ki kaç yıldır insan birazcık mı değişmez inatlaşmaz ya
ben de yay burcuyum istediğim olmadı mı sinir oluyorum ama o da inatlaşıyor benimle
bu arada nasip kısmet canım herkes sevdiğiyle bir an önce evlenip kavuşmak ister ama işte şartlar yani
benim öküzcüğüm mesela bir okulu bitiremedi ki beni alsın :)
Ben bir şey farkettim sevgilim benim kıymetimi bilmiyor
selam kızlar
Selam limoncum hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun ? :)
iyim canım hafta sonu moduna geçtim :d dinlenip enerji toplayacağım sen neler yapıyorsun?
Bende öyle bakınıyorum kkda :) Bütün gün evdeydimm yarın arkadasımla çıkacağım inşallah bunaldım çünkü :)
çıkmak iyi geliyor ben 2 akşam çıktım pestilim çıktı :d insan az kendine geliyor
Ben gezmeyi,alışverişi cok seviyorum yaa :) Benim kocamında gezmeyi sevmesi,hareketli olması lazımmm şimdilik Fatihçiğim öyle ama :))
Çok mu üstüne düşüyorsun acaba
O nerden çıktı kız :26:
yok tatlım üstüne düşmüyorum hatta çok fazla ilgi gösteren bir tip değilimdir
ayrılığı çok kolay göze alıyor işte 2 gün oldu msj filan atmadı
napsam yaranamıyorum ben bu cocuga ya
moralini bozmak gibi olmasında evlenince genelde erkekleri evden dışarı çıkartmak için sürüklemek gerekiyor:)
yok tatlım üstüne düşmüyorum hatta çok fazla ilgi gösteren bir tip değilimdir
ayrılığı çok kolay göze alıyor işte 2 gün oldu msj filan atmadı
napsam yaranamıyorum ben bu cocuga ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?