• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

o herkeste var canım benim sevgilimde benim kıymetimi bilmiyor böyle bana karşı ilgisiz olunca kendini soğutuyor işte yaptığı başka bişi yok yani

ben sevgilime hesap sormam nerdesin kimlesin napıyorsun diye

okula gitmez bişey demem okul uzatır bişey demem 24 saat oyun oynar bişey demem sabah uyur akşam uyanır bişey demem

bir erkek daha ne ister ya ben daha napayım ya kim sevgilisini bu kadar serbest bırakır ya

ben daha napayım ya :14::14::14::14:

Hımmm..Siz daha önce ayrılmış mıydınız canım ? O zaman dönen kim olmuştu nasıl tepki vermişti sevgilin ?

hiç böyle konuşmamazlık etmezdik ya o msj atarı ya ben msj atardım

şimdi ben inat ettim atmıyorum

o da atmıyor

halinden memnun galiba :14::14::14::14:

sorun şu ilişkinin başında onlar peşimizden koşuyor sonra biz benimseyince uzaklaşıyorlar bu sefer kovalayan biz oluyoruz bir de fazla sahiplaniyoruz :(

Ben ona kök söktürürdüm çok karışırdım çok bunaltırdım onu

yapma etme bak böyle devam edemem diye diye beni ikna etti

artık karışmıyorum etmiyorum çok rahat

daha napayım ben ya

sorun ne ya

ben hep ilişkimiz mikemmel gidiyor diye düşünürken o hiç iyi gidiyor diye düşünmüyormuş ben napayım daha :14::14::14::14:

okula gitmez bişey demem okul uzatır bişey demem 24 saat oyun oynar bişey demem sabah uyur akşam uyanır bişey demem

bir erkek daha ne ister ya ben daha napayım ya kim sevgilisini bu kadar serbest bırakır ya

hiç böyle konuşmamazlık etmezdik ya o msj atarı ya ben msj atardım

şimdi ben inat ettim atmıyorum

o da atmıyor

halinden memnun galiba :14::14::14::14:

Canım bi söz vardır çok severim haksız olmak mı ? mutlu olmak mı ? diye sen kendine göre haklısın tabiki ama bak böylede mutsuzsun.İnatlaşarak bi yere varılmaz ilk adımı sen at ne kaybedersin ki ? Eminim o da senin gibi düşünüyordur.Onca yıllık ilişkilerimiz var artık bişeyleri aşmamız gerek :) Bu benim içinde geçerli.Ben mesela cok kıskancım gece bazen uyuyakalıyo sabah özürler diliyo uyuduğu için düşün ne hale getirmişim çocuğu :) yanlış benım yaptığımda aslında..

Ben ona kök söktürürdüm çok karışırdım çok bunaltırdım onu

yapma etme bak böyle devam edemem diye diye beni ikna etti

artık karışmıyorum etmiyorum çok rahat

daha napayım ben ya

sorun ne ya

ben hep ilişkimiz mikemmel gidiyor diye düşünürken o hiç iyi gidiyor diye düşünmüyormuş ben napayım daha :14::14::14::14:

canım belli bir formülü yok sürekli ilgilenip değer veren kıymet bilen erkek sayısı az bizde eldeki odunlarla idare ediyoruz :D sıkma canını bir şekilde yoluna giracek

sen benden bahsettin ya tam da:)
aynen bende nereye gidiyorsun ,onu yapma bu kız arkadaşaınla konuşma demem yalnızca gözüme batan çok yılışırsa bir kız ona onunla görüşmederim
şunu giyme bu saatte beni arıcaksın şunu yapıcaksın demem
aynen okulu uzatır niçin böyle yaptın diye azarlamam
küseriz günlerce aramaz bi lafıyla affederim
falan yani asıl ben daha ne yapayım
dertlendim bak yarama tuz bastın ya açtın konuyu yaram açıldı sanki:14:

Canım bi söz vardır çok severim haksız olmak mı ? mutlu olmak mı ? diye sen kendine göre haklısın tabiki ama bak böylede mutsuzsun.İnatlaşarak bi yere varılmaz ilk adımı sen at ne kaybedersin ki ? Eminim o da senin gibi düşünüyordur.Onca yıllık ilişkilerimiz var artık bişeyleri aşmamız gerek :) Bu benim içinde geçerli.Ben mesela cok kıskancım gece bazen uyuyakalıyo sabah özürler diliyo uyuduğu için düşün ne hale getirmişim çocuğu :) yanlış benım yaptığımda aslında..

İşte ben de uyuyakalırsa kıyameti koparırdım

msjıma geç cevap verse kıyameti koparırdım

aradığımda açmazsa kıyameti koparırdım

böyle yapmaya devam edersen ayrılırız diyordu dayanamıyorum diyordu

ee ben kendimi düzelttim

ama yetmiyor yetmiyor sürekli benden daha fazlasını istiyor

ben adım atmayacağım paşanın keyfi yerinde belli :14::14::14::14::14::14::14::14:

canım belli bir formülü yok sürekli ilgilenip değer veren kıymet bilen erkek sayısı az bizde eldeki odunlarla idare ediyoruz :D sıkma canını bir şekilde yoluna giracek

evet kafaya takmamalıyım sabredip beklemeliyim sadece :14::14:

sen benden bahsettin ya tam da:)
aynen bende nereye gidiyorsun ,onu yapma bu kız arkadaşaınla konuşma demem yalnızca gözüme batan çok yılışırsa bir kız ona onunla görüşmederim
şunu giyme bu saatte beni arıcaksın şunu yapıcaksın demem
aynen okulu uzatır niçin böyle yaptın diye azarlamam
küseriz günlerce aramaz bi lafıyla affederim
falan yani asıl ben daha ne yapayım
dertlendim bak yarama tuz bastın ya açtın konuyu yaram açıldı sanki:14:

aynı dertten muzdaribiz canım

hani kadınlara anlaşılmaz derler ya

erkeklere ne demeli

buna ne demeli :14::14:

sevgilimin tüm arkadaşları oğlum ne şanslısın be nasıl bi sevgilin var senin

seninle lol oynuyor, pes oynuyor, maç izliyor, seni yurtdışına götürüyor, sana örgü örüyor der

sürekli oğlum ne şanslısın lan derler

benim sevgilim de sürekli ''adamların sevgilisi yok ne güzel kafaları rahat hesap verecekleri kimseleri yok'' diyor

ben bunları haketmedimmmm

:14::14::14::14::14::14::14:

hep mi benzer şeyler yaşanır. bizde çok sorun yaşadık kavgayla geçti ben her şey yolunda derken ufak bir tartışmada bitirdi sabahında pişman oldu falan feşman o barışmadan sonra sorun yaşamasakta içimde hep bir sıkıntı var güvenimi sarstı o da çok pişman oldu ama ama ama işte

evet kafaya takmamalıyım sabredip beklemeliyim sadece :14::14:

aynı dertten muzdaribiz canım

hani kadınlara anlaşılmaz derler ya

erkeklere ne demeli

buna ne demeli :14::14:

birde bi hata yapıyor mesela sonra ben iki üç içimdekileri söylüyorum iki özür diliyo beyefendi sonra off aşkım uzatma ama üzülüyorum bak diyo
sonra ben kıyamıyorum tabi
ama ya üzülen ben ne olucam ben hep üzüleyim farketmez tabi
içimde çok şey biriktirdim var ya bir gün öyle bir patlama yaşıcam ki sonsuza kadar biticek ilişki ondan korkuyorum:31:

birde bi hata yapıyor mesela sonra ben iki üç içimdekileri söylüyorum iki özür diliyo beyefendi sonra off aşkım uzatma ama üzülüyorum bak diyo
sonra ben kıyamıyorum tabi
ama ya üzülen ben ne olucam ben hep üzüleyim farketmez tabi
içimde çok şey biriktirdim var ya bir gün öyle bir patlama yaşıcam ki sonsuza kadar biticek ilişki ondan korkuyorum:31:

ben patladım işte iki gün önce :14::14:

bi kere bana ''iyi ki varsın'' diyeydi

bi kere ''iyi ki benimsin, başkasının değil'' diyeydi

bi kere ''senle beraber olduğum için çok şanslıyım'' diyeydi

:14::14:

bu isteklerimiz onları sıkıyor ne sıkılganlar ya şu an acayip sinir oldum uyanık olsaydı arayıp kavga edicektim uyuz

Atroş, berce noluyor size kızlar yaaa :( nazar mı değdi ne olduu :( üzmeyin kendinizii erkeklerin hepsi aynııı emin olun iyisi yokk :)

Back