• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Atroşum canım cıkıyorum bendee sırtım ağrıdıı cokk tekrar konusuruz kendine cok iyi bakk görüşürüzz :54:

iyi senınkı gene kabul etmişşş ben benımkine fb mi ben mi diyorumm fb tutku sen aşksın diyo banaaaaa sen diyemiyoo :52: aman tek eğlenceleri maçları yaaa onlarıda izleyiversinler napalımmm artıkkk :)

ALLAHTAN benimkine gs mı ben diyorum ben sen diyor maç günleri mi benimle vakit geçirmek mi diyorum seninle vakit geçirmek diyor
hatta kendisi web dizaynır olmasına rağmen bilgisayarın mı işlerin mi ben mi diyorum sen sen diyor
öküzüm arada ormantiklikten çıkıp romantik oluyor yaa :9:

iyi geceleer bebek kilodun ne renk:9::9::9:
ay komiğim böyle gelir arada:9:
benim hiç uykum yok ya hepiniz artık erkenden yatıyorsunuz:35:

hahahahhh :D ay allahımmmm cok hoşsun :D bende yataraktan telden bi süre kkda takılıp gözlerim kapanmaya başlayınca uyuyorumm öyle alışkanlık edindimm napıyım kız sırtım ağrıdı bütün aksamdır burdayımmm :D

hahahahhh :D ay allahımmmm cok hoşsun :D bende yataraktan telden bi süre kkda takılıp gözlerim kapanmaya başlayınca uyuyorumm öyle alışkanlık edindimm napıyım kız sırtım ağrıdı bütün aksamdır burdayımmm :D

ama canım telden gir geceleri de kafanın yanına koyarak telefonu uyuma malum radyasyon yani
benimde her yerim ağrıdı ama işte uykum olmayınca ne edem bacı ya bir masaj yapan kocam yok ki omuzlarım ağrıyor masaj yapan olsa hemen uyurdum:9:

ama canım telden gir geceleri de kafanın yanına koyarak telefonu uyuma malum radyasyon yani
benimde her yerim ağrıdı ama işte uykum olmayınca ne edem bacı ya bir masaj yapan kocam yok ki omuzlarım ağrıyor masaj yapan olsa hemen uyurdum:9:

haklısın balım cok sağol düşündüğün için :) artık kocan olunca bol bol masaj yaptırırsınnnn bende yaptırıcam valla :) çıktım benn iyi gecelerrr :16:

süpermiş bende bursalıyım :) ben bandırmada okuyorum yarı yıl tatiline geldim şimdi bursadayım.

semiramis,hürremland ve benim hemşehrimizsin yani
sen kaç yıllık ilişkin var sevgilin nereli iyi anlaşıyor musnuz yoksa bizim gibi kavgalı gürültülü bir aşkınız mı var

semiramis,hürremland ve benim hemşehrimizsin yani
sen kaç yıllık ilişkin var sevgilin nereli iyi anlaşıyor musnuz yoksa bizim gibi kavgalı gürültülü bir aşkınız mı var

bu yıla gelene kadar hep ite kaka geldik sizinde mi öle bir ilişkiniz var ve hala tartışıyoruz ve yinede ayrılamıyoruz..erkek arkdşımda bursalı askerden geldi işte iş arıyor şuan onun bunalımlarını yaşıyor ve bende onunla birlikte yaşııyorumm=(

Slm kızlar bnmde 5yıllık bi iliskim war ilk günden bu yana hep ciddiyiz die dewam edioruz ama ortada ne nisan ne soz ne isteme hic bise yok onu bırak ailesiyle bile tanıstırmadı ailesi bilior bni ilk tanıstıgmız da hemen anlatmıstı ilk hafta ama yıllardr tanısma falan yok kendisi surekli bnm annemle irtibata gecmeye calısıo tanısmaya calısıo ama kendi ana babasından bahsetmio bile bazen sinirlenip tepki werince aşkumm bn annemede babamada soledim bunu yaptıgımızı onlarda onaylıo sewiolar seni problem yok fln dio ama baska bisey yok isin kotusu bn artk ewlenmek istiorum:( bazen hayal kuruo bnde inadına ama bu suan imkansz diorum tek werdigi cwi şu o gunlerde gelecek hayatım gelecekte ne zmn gelecek be adam diesim gelio zor tutuyorum kendimi delirticek bu bni bndemi problem war anlamadım ndn hersey bu kdr mukemmelken ewlilige dair tek bi adım bile atmıo bu arada bn 23yasındayım aşkumda 26yasında bn callcenter ım oda tarih ogretmeni ama atanamadıgı icn bi magazada satısdanısmanlıgı yapıor ikimizde oglak burcuyuz bn 26 o ise 30aralık da dogmus peki ya uymayan sey nerde problem ne biri bna yardm etsin please: )

Slm kızlar bnmde 5yıllık bi iliskim war ilk günden bu yana hep ciddiyiz die dewam edioruz ama ortada ne nisan ne soz ne isteme hic bise yok onu bırak ailesiyle bile tanıstırmadı ailesi bilior bni ilk tanıstıgmız da hemen anlatmıstı ilk hafta ama yıllardr tanısma falan yok kendisi surekli bnm annemle irtibata gecmeye calısıo tanısmaya calısıo ama kendi ana babasından bahsetmio bile bazen sinirlenip tepki werince aşkumm bn annemede babamada soledim bunu yaptıgımızı onlarda onaylıo sewiolar seni problem yok fln dio ama baska bisey yok isin kotusu bn artk ewlenmek istiorum:( bazen hayal kuruo bnde inadına ama bu suan imkansz diorum tek werdigi cwi şu o gunlerde gelecek hayatım gelecekte ne zmn gelecek be adam diesim gelio zor tutuyorum kendimi delirticek bu bni bndemi problem war anlamadım ndn hersey bu kdr mukemmelken ewlilige dair tek bi adım bile atmıo bu arada bn 23yasındayım aşkumda 26yasında bn callcenter ım oda tarih ogretmeni ama atanamadıgı icn bi magazada satısdanısmanlıgı yapıor ikimizde oglak burcuyuz bn 26 o ise 30aralık da dogmus peki ya uymayan sey nerde problem ne biri bna yardm etsin please: )

Hosgeldin canim

Yaslariniz evlilik icin ideal aslinda

Kendi kendine sormak yerine sevgiline sorsana senin benle evlenmeye niyeti yok mu herif de

Neyi bekliyorsun de :1:

5 yil olmus daha neyi bekliyor acaba

niçin olmuyormuş ALLAHIM isteedikten sonra olduramayacağı bir şey söyle bana
hem benim annemle babam 7-8 yıllık ilişkiden sonra evlenmişler ve şuan tam 26 yıllık evliler çok şükür MAHAŞALLAH mutlularda
daha bir sürü örnek sayabilirim sana benim kuzenim 6 yıllık birliktelikten sonra evlendi yine 8 yıllık evli
dayımın oğlu yine uzun bir ilişkiden sonra evlendi
bir arkadaşım var 10 yıldan fazla zamandır birlikteler sevgilisiyle ALLAH istesin yeeter ki umarım hepimiz sevdiklerimize hayırlısıyla kavuşuruz
modumuzu düşürmeye mi geldin konuya hanıefendi

Relax hemen sinir yapma :)
Bi yandan doğru söylemiş arkadaş çok uzun süreli ilişkiler maalesef yürümüyor.
Devam eden yok mu var elbet ama yürüyenler istisna ve az yani...
Yürümeme sebebi ise yıllanan ilişkilerde tahammül sınırının az olması ve herşeyin bi süreden sonra göze batması sevgi ve saygının azalması...

Back