- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.181
( kaybetme korkuları yok ya
Benimki çok kıskanç bide beni arkadasımla falan zor yollar alışverişe :) Daha önce bu konuyu konuşmuştuk birlikte gideriz diyo nereye olursa
o herkeste var canım benim sevgilimde benim kıymetimi bilmiyor böyle bana karşı ilgisiz olunca kendini soğutuyor işte yaptığı başka bişi yok yani
Hımmm..Siz daha önce ayrılmış mıydınız canım ? O zaman dönen kim olmuştu nasıl tepki vermişti sevgilin ?
Çok şımartmışım ben onu tepeme çıkarmışım
sorun şu ilişkinin başında onlar peşimizden koşuyor sonra biz benimseyince uzaklaşıyorlar bu sefer kovalayan biz oluyoruz bir de fazla sahiplaniyoruz
ben sevgilime hesap sormam nerdesin kimlesin napıyorsun diye
okula gitmez bişey demem okul uzatır bişey demem 24 saat oyun oynar bişey demem sabah uyur akşam uyanır bişey demem
bir erkek daha ne ister ya ben daha napayım ya kim sevgilisini bu kadar serbest bırakır ya
ben daha napayım ya
hiç böyle konuşmamazlık etmezdik ya o msj atarı ya ben msj atardım
şimdi ben inat ettim atmıyorum
o da atmıyor
halinden memnun galiba
Ben ona kök söktürürdüm çok karışırdım çok bunaltırdım onu
yapma etme bak böyle devam edemem diye diye beni ikna etti
artık karışmıyorum etmiyorum çok rahat
daha napayım ben ya
sorun ne ya
ben hep ilişkimiz mikemmel gidiyor diye düşünürken o hiç iyi gidiyor diye düşünmüyormuş ben napayım daha
ben sevgilime hesap sormam nerdesin kimlesin napıyorsun diye
okula gitmez bişey demem okul uzatır bişey demem 24 saat oyun oynar bişey demem sabah uyur akşam uyanır bişey demem
bir erkek daha ne ister ya ben daha napayım ya kim sevgilisini bu kadar serbest bırakır ya
ben daha napayım ya
Canım bi söz vardır çok severim haksız olmak mı ? mutlu olmak mı ? diye sen kendine göre haklısın tabiki ama bak böylede mutsuzsun.İnatlaşarak bi yere varılmaz ilk adımı sen at ne kaybedersin ki ? Eminim o da senin gibi düşünüyordur.Onca yıllık ilişkilerimiz var artık bişeyleri aşmamız gerek :) Bu benim içinde geçerli.Ben mesela cok kıskancım gece bazen uyuyakalıyo sabah özürler diliyo uyuduğu için düşün ne hale getirmişim çocuğu :) yanlış benım yaptığımda aslında..
canım belli bir formülü yok sürekli ilgilenip değer veren kıymet bilen erkek sayısı az bizde eldeki odunlarla idare ediyoruzsıkma canını bir şekilde yoluna giracek
sen benden bahsettin ya tam da:)
aynen bende nereye gidiyorsun ,onu yapma bu kız arkadaşaınla konuşma demem yalnızca gözüme batan çok yılışırsa bir kız ona onunla görüşmederim
şunu giyme bu saatte beni arıcaksın şunu yapıcaksın demem
aynen okulu uzatır niçin böyle yaptın diye azarlamam
küseriz günlerce aramaz bi lafıyla affederim
falan yani asıl ben daha ne yapayım
dertlendim bak yarama tuz bastın ya açtın konuyu yaram açıldı sanki
evet kafaya takmamalıyım sabredip beklemeliyim sadece
aynı dertten muzdaribiz canım
hani kadınlara anlaşılmaz derler ya
erkeklere ne demeli
buna ne demeli
birde bi hata yapıyor mesela sonra ben iki üç içimdekileri söylüyorum iki özür diliyo beyefendi sonra off aşkım uzatma ama üzülüyorum bak diyo
sonra ben kıyamıyorum tabi
ama ya üzülen ben ne olucam ben hep üzüleyim farketmez tabi
içimde çok şey biriktirdim var ya bir gün öyle bir patlama yaşıcam ki sonsuza kadar biticek ilişki ondan korkuyorum
bu isteklerimiz onları sıkıyor ne sıkılganlar ya şu an acayip sinir oldum uyanık olsaydı arayıp kavga edicektim uyuz
Noluyor kızlar hayırdır hepiniz dertlisiniz..?
hoşgeldin canım özlettin kendini
her gün ayrı bunalımlardayız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?