Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

çok geçmiş olsun canım

çok sağol canımm kızlar buaksam ailesiyle telde konusucam annesiyle babasıyla falan ne demeliyim yanlış bişey söylemek istemem bu durumda olan bi insana ne denilmeli

Çok geçmiş olsun canım.
Bu durumun düzeleceğine inandığını, kötü düşünmemelerini ve hep dualarınla yanında olduğunu söyle onlara .

çok sağol canımm kızlar buaksam ailesiyle telde konusucam annesiyle babasıyla falan ne demeliyim yanlış bişey söylemek istemem bu durumda olan bi insana ne denilmeli

geçmiş olsun canım.Allah şifa versın ınsallah...
canım sende o şekilde söylersin telde çok üzüldüm ınsallah netice ıyı olur Allah sıfa versın geçmiş olsun felan dersın telde.

Çok geçmiş olsun canım.
Bu durumun düzeleceğine inandığını, kötü düşünmemelerini ve hep dualarınla yanında olduğunu söyle onlara .

geçmiş olsun canım.Allah şifa versın ınsallah...
canım sende o şekilde söylersin telde çok üzüldüm ınsallah netice ıyı olur Allah sıfa versın geçmiş olsun felan dersın telde.

Çok sağolun canlarım Evet dediklerinizi söylicem insanın bu gibi durumlarda dili tutuluyor sanki

İyiyim bende canım hep aynı spora yazılıcam hafta inş. zayıflama telaşı

Anladım kuzum. Hedefin kaç kilo yani kaç kilo fazlan var ? Sevgilimde bana kilo al deyip duruyo özellikle son günlerde çevremde çok zayıfladın dikkat et kendine diyolar ama ben kilo almak istemiyorum çünkü vermek cok daha zor

Evet canım vermek çok zor bana da derlerdi çok zayıfsın diye şimdi vermekle uğraşıyorum işte 59 kilodayım şu an hedef 50 inş.

Evet canım vermek çok zor bana da derlerdi çok zayıfsın diye şimdi vermekle uğraşıyorum işte 59 kilodayım şu an hedef 50 inş.

Form çayınıda öneririm baya etkiliymiş ama fazla abartmamak kaydıyla günde 2 kez yemeklerden önce içebilirsin bağırsakları çalıştırıyor

rica ederim kuzum offff çok üzgünümmm sevgilimede ne demeliyim inan bilmiyorum yemek yedin mi diye sordumm ama şuan ona herşey boş geliyor biliyorum saçmalıyomuşum gbi geliyo

Biraz kendi haline bıraksan onu daha iyi canım :26:

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…