- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.761
Kızlar çok üzgünümFatih'in babasının akciğerinde yara varmış büyümüş yarın bi operasyon geçirecek parça alacaklar sonucu sonra söyleyeceklermiş doktor iyi değil şuanda pek demiş Sizlerdende dua istiyorumm inşallah kötü bişeyi çıkmaz
çok geçmiş olsun canım
çok sağol canımmkızlar buaksam ailesiyle telde konusucam annesiyle babasıyla falan ne demeliyim yanlış bişey söylemek istemem bu durumda olan bi insana ne denilmeli
çok sağol canımmkızlar buaksam ailesiyle telde konusucam annesiyle babasıyla falan ne demeliyim yanlış bişey söylemek istemem bu durumda olan bi insana ne denilmeli
Çok geçmiş olsun canım.
Bu durumun düzeleceğine inandığını, kötü düşünmemelerini ve hep dualarınla yanında olduğunu söyle onlara .
geçmiş olsun canım.Allah şifa versın ınsallah...
canım sende o şekilde söylersin telde çok üzüldüm ınsallah netice ıyı olur Allah sıfa versın geçmiş olsun felan dersın telde.
Çok sağolun canlarımEvet dediklerinizi söylicem insanın bu gibi durumlarda dili tutuluyor sanki
Haklısın canım öyle oluyor sağlıklı düşünemiyor :26:
Başım ağrıyor çok fena azıcık kafam dağılsın diye burda bakınıyorum ama kar etmiyoee sen neler yapıyosun canım ?
İyiyim bende canım hep aynı spora yazılıcam hafta inş. zayıflama telaşı
Anladım kuzum. Hedefin kaç kilo yani kaç kilo fazlan var ? Sevgilimde bana kilo al deyip duruyo özellikle son günlerde çevremde çok zayıfladın dikkat et kendine diyolar ama ben kilo almak istemiyorum çünkü vermek cok daha zor
Evet canım vermek çok zor bana da derlerdi çok zayıfsın diye şimdi vermekle uğraşıyorum işte 59 kilodayım şu an hedef 50 inş.
Form çayınıda öneririm baya etkiliymiş ama fazla abartmamak kaydıyla günde 2 kez yemeklerden önce içebilirsin bağırsakları çalıştırıyor
Var canım içiyorum teşekkürler
rica ederim kuzum offff çok üzgünümmm sevgilimede ne demeliyim inan bilmiyorum yemek yedin mi diye sordumm ama şuan ona herşey boş geliyor biliyorum saçmalıyomuşum gbi geliyo
Biraz kendi haline bıraksan onu daha iyi canım :26:
Ama mesaj atıyor sürekli amcaları veremdir diyolarmışş babasınaBabam seni cok seviyo yazmış
Ya onlarda neden hemen kötü düşünüyorlar ki ?
Tam olarak neymiş rahatsızlığı ne dediler sana ?:26:
Kızlar çok üzgünümFatih'in babasının akciğerinde yara varmış büyümüş yarın bi operasyon geçirecek parça alacaklar sonucu sonra söyleyeceklermiş doktor iyi değil şuanda pek demiş Sizlerdende dua istiyorumm inşallah kötü bişeyi çıkmaz
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin
Amin balım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?