• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

haklısın canım ona belli etmiyorum kötü bişeyi çıkmaz inşallah ben hep yanındyım bu günleride atlatıcaz inş yazdım :(

Bol bol dua et.
Destek olduğunu her anında hissettir ve ailesini de ara sor canım.
Yarın mı belli olacak sonuç ?

Bol bol dua et.
Destek olduğunu her anında hissettir ve ailesini de ara sor canım.
Yarın mı belli olacak sonuç ?

konuşacaktım ama amcaları, dayıları geldi hala gitmemişler yarın ya da yarın akşama konuşabiliriz sanırım..yarın parça alınacak hemen sonuç belli olur mu bilmiyorum :50:

canım verem artık caresız bır hastalık değil, eskıdenmiş o.. gönlünüzü ferah tutun...

haklısın kuzum inşallah veremde değildir :( bu arada okudumda evin kirası ne çokmuş yaaa bizim burda uygun max 500 tl falandır..gebzede pahalıymış ama fatih söylemişti şuan zamanı değil bunları düşünmenın ama ilerde ev tutarken napıcaz bilmiyorum :26:

Ben nerdeyse her gece saat 3 gibi ancak uyuyabiliyorum. Aslında erken yatıp erken kalkmalıyız sağlık acısından ama işte

Bende 2 ye kadar oturuyorum normalde film açardım ama bugün onu da istemedi canım
Sabah erken uyanıyorum onda sorun olmuyor

haklısın kuzum inşallah veremde değildir :( bu arada okudumda evin kirası ne çokmuş yaaa bizim burda uygun max 500 tl falandır..gebzede pahalıymış ama fatih söylemişti şuan zamanı değil bunları düşünmenın ama ilerde ev tutarken napıcaz bilmiyorum :26:

inşallah canım.sorma evler cok pahalı valla,yerıne gore de değişiyor Allah hepımızın yardımcısı olsun yuva kurmak zor valla...

Bende 2 ye kadar oturuyorum normalde film açardım ama bugün onu da istemedi canım
Sabah erken uyanıyorum onda sorun olmuyor

Beni öğlen saat 12 gibi annem zor uyandırıyo :37: Bende son günlerde film izliyodum ama şuanda kulüpte takıldıgım için bile vicdan azabı çekiyorum sevgilim orda üzülürken ben eğleniyomusum gibime geliyo moralim bozuk ama ne bileyim işte...

Beni öğlen saat 12 gibi annem zor uyandırıyo :37: Bende son günlerde film izliyodum ama şuanda kulüpte takıldıgım için bile vicdan azabı çekiyorum sevgilim orda üzülürken ben eğleniyomusum gibime geliyo moralim bozuk ama ne bileyim işte...

Ben izleyecek film bulamıyorum son zamanlarda :31:
Hiç öyle düşünme bende ne sıkıntılı günlerde burda takıldım kafayı dağıtmak gerek

Ben izleyecek film bulamıyorum son zamanlarda :31:
Hiç öyle düşünme bende ne sıkıntılı günlerde burda takıldım kafayı dağıtmak gerek

Gçende arkadasımla sinemaya Cem Yılmaza gittik ama ne güldük yaa :) Yalnız arkamızda oturan kızın kahkahalarına gıcık oldum sinemada okadar sesli gülünmez ki hep güldü ya ters ters bakıyoruz arkadasımla anlamıyoda :/

Gçende arkadasımla sinemaya Cem Yılmaza gittik ama ne güldük yaa :) Yalnız arkamızda oturan kızın kahkahalarına gıcık oldum sinemada okadar sesli gülünmez ki hep güldü ya ters ters bakıyoruz arkadasımla anlamıyoda :/

Sevgilim gelsin beraber izlemeye gideceğiz.
Fragmanlarına dahi bakmadım :1:

semiramis allah acil şifalar versin cnım geçmiş olsun...
Ayrıca verem aşılmıcak bi hastalık değildir... Hatta korkulcak bi hastalık değildir...
Ama allah korusun yazmak bile istemem inşallah o şey çıkmaz.
İnşallah tez zamanda iyileşir...

bizde 4 bucuk yıldır beraberiz.ben 93 lüyüm bitanem 89 lu.Asker yolu bekliyorum.1 yılım var daha ... İnşallah askerden gelince oda iş bulunca evliliğe yavas yavas adım atıcaz ...

Back