- Konu Sahibi _Semiramis_
- #24.741
kızlarrrr aşk yuvamızı tutmuş bulunmaktayız tam ıstedıgım gb oldu darısı herrrrrkkeesın basınaaaa![]()
hayırlı olsunn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr aşk yuvamızı tutmuş bulunmaktayız tam ıstedıgım gb oldu darısı herrrrrkkeesın basınaaaa![]()
yok canm yıne aynı sehırde :[/QUOTE]Canımmmmm çok sevindimmm :) aminn darısı başımaaaaaşuanda bulundugun yerde mi tuttunuz şehir değiştirmeyeceksiniz siz dmi ?
hayırlı olsunn![]()
hayırlısı olsunkızlarrrr aşk yuvamızı tutmuş bulunmaktayız tam ıstedıgım gb oldu darısı herrrrrkkeesın basınaaaa![]()
nasıl bir yontemle![]()
hayırlısı olsun
Sevgilimin zoruyla aldım ben sürekli bişiler yedirme çabası içindeydi ilk bi ay midem ağıra ağıra yedm herşeyi basta midemi çok zorluyordu ama sonrada zaten midem alıştı ve benim iştahım açıldı :)
kilon sabitmi peki suan surekli kilo alma falan olmuyor dimi ben bundan korkuyorum basladımmı sonu gelmezse diye![]()
valla bi iki haftadır tartılmadım :) ama biraz yemeyi kestim yani yine çok yiyorum ama öncekine göre daha ölçülü diyelim:) şimdilik bi sorun yok gibi :))))
Ama ben yürümeyi hiç sevme ki :) pilates yapayım evde sıcak sıcak oh :) Zaten soğukta yürünmezdebendeki bahanelere bak
ben aldım 6 kilocuk :))))
Oooooooo hürrem hayırlı olsun ağız tadıyla oturmak nasip olsun.
Detayları paylaş canım bizimle
canım benım ınsallah saolasın en guzellerı sızın olsun, valla canm bıraz erken oldu ama ıyı olduyalnız cok masraflı işler kızlar :18:
canım benım ınsallah saolasın en guzellerı sızın olsun, valla canm bıraz erken oldu ama ıyı olduyalnız cok masraflı işler kızlar :18:
canm kırası 1200 dubleks 250metrekare sıfır canm,yok ıcıne masrafa gerek yok yenı esya alıncak ıste bıAmin canım...
Nerden tuttunuz sıfır daire mi kira fiyatı ne kadar bir de içine masraf yapacak mısın ?
hayırlı olsun canım.. ee olucak okadar yeterki huzur olsun
canm kırası 1200 dubleks 250metrekare sıfır canm,yok ıcıne masrafa gerek yok yenı esya alıncak ıste bı
ınsallah canım![]()
canm kırası 1200 dubleks 250metrekare sıfır canm,yok ıcıne masrafa gerek yok yenı esya alıncak ıste bı
hazıranda ınsallah canmnazamndı düğün...
Kirası benim bulunduğum şehire göre baya yüksekmiş.
Bizim burda dubleks daireler 1000 tl yi geçmez.
Sıfır olması çok iyi ilk oturan sen ol içinde
Gerçekten baya masraf oluyor şimdi mobilyalar falan
Ha bir de evinin fotoğrafları yok mu kız paylaş bizimle![]()
hazıranda ınsallah canm
tatlım bzım burası cok yuksek fıyatlar ates pahası burda normal bır apartman daıresı bıle sıfırsda 800 tl den baslıyo fıyatlar.canm emlakcısı depozıtosu tasınması derken cok masraf esya harıc bıde yanı.canm sımdı bı yemek yıyıp gelıcem fotoları paylasırım kendı telefonmdan ccektım bırkac resım pek net cıkmadı ama olsun bırazdan gırerım canmopuldunuz
hazıranda ınsallah canm
tatlım bzım burası cok yuksek fıyatlar ates pahası burda normal bır apartman daıresı bıle sıfırsda 800 tl den baslıyo fıyatlar.canm emlakcısı depozıtosu tasınması derken cok masraf esya harıc bıde yanı.canm sımdı bı yemek yıyıp gelıcem fotoları paylasırım kendı telefonmdan ccektım bırkac resım pek net cıkmadı ama olsun bırazdan gırerım canmopuldunuz