• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlarrrr aşk yuvamızı tutmuş bulunmaktayız tam ıstedıgım gb oldu darısı herrrrrkkeesın basınaaaa:16:
hayırlısı olsun :16:
nasıl bir yontemle :32:

Sevgilimin zoruyla aldım ben sürekli bişiler yedirme çabası içindeydi ilk bi ay midem ağıra ağıra yedm herşeyi basta midemi çok zorluyordu ama sonrada zaten midem alıştı ve benim iştahım açıldı :)

hayırlısı olsun :16:

Sevgilimin zoruyla aldım ben sürekli bişiler yedirme çabası içindeydi ilk bi ay midem ağıra ağıra yedm herşeyi basta midemi çok zorluyordu ama sonrada zaten midem alıştı ve benim iştahım açıldı :)

kilon sabitmi peki suan surekli kilo alma falan olmuyor dimi ben bundan korkuyorum basladımmı sonu gelmezse diye :1:

kilon sabitmi peki suan surekli kilo alma falan olmuyor dimi ben bundan korkuyorum basladımmı sonu gelmezse diye :1:

valla bi iki haftadır tartılmadım :) ama biraz yemeyi kestim yani yine çok yiyorum ama öncekine göre daha ölçülü diyelim:) şimdilik bi sorun yok gibi :))))

valla bi iki haftadır tartılmadım :) ama biraz yemeyi kestim yani yine çok yiyorum ama öncekine göre daha ölçülü diyelim:) şimdilik bi sorun yok gibi :))))

bende alırım umarım:31: 56-57 olsam cok iyi olucak bir hafta deniycem bolca yemek yemeyi erken kalkıp kahvaltı yapmaya ozen gosteriyorum :1:

canım benım ınsallah saolasın en guzellerı sızın olsun, valla canm bıraz erken oldu ama ıyı oldu :16: yalnız cok masraflı işler kızlar :18:

Amin canım...
Nerden tuttunuz sıfır daire mi kira fiyatı ne kadar bir de içine masraf yapacak mısın ?

Amin canım...
Nerden tuttunuz sıfır daire mi kira fiyatı ne kadar bir de içine masraf yapacak mısın ?
canm kırası 1200 dubleks 250metrekare sıfır canm,yok ıcıne masrafa gerek yok yenı esya alıncak ıste bı
hayırlı olsun canım.. ee olucak okadar yeterki huzur olsun

ınsallah canım :16:

canm kırası 1200 dubleks 250metrekare sıfır canm,yok ıcıne masrafa gerek yok yenı esya alıncak ıste bı

Kirası benim bulunduğum şehire göre baya yüksekmiş.
Bizim burda dubleks daireler 1000 tl yi geçmez.
Sıfır olması çok iyi ilk oturan sen ol içinde :1:
Gerçekten baya masraf oluyor şimdi mobilyalar falan
Ha bir de evinin fotoğrafları yok mu kız paylaş bizimle :1:

nazamndı düğün...
hazıranda ınsallah canm

Kirası benim bulunduğum şehire göre baya yüksekmiş.
Bizim burda dubleks daireler 1000 tl yi geçmez.
Sıfır olması çok iyi ilk oturan sen ol içinde :1:
Gerçekten baya masraf oluyor şimdi mobilyalar falan
Ha bir de evinin fotoğrafları yok mu kız paylaş bizimle :1:

tatlım bzım burası cok yuksek fıyatlar ates pahası burda normal bır apartman daıresı bıle sıfırsda 800 tl den baslıyo fıyatlar.canm emlakcısı depozıtosu tasınması derken cok masraf esya harıc bıde yanı.canm sımdı bı yemek yıyıp gelıcem fotoları paylasırım kendı telefonmdan ccektım bırkac resım pek net cıkmadı ama olsun bırazdan gırerım canmopuldunuz

Son düzenleme:
hazıranda ınsallah canm

tatlım bzım burası cok yuksek fıyatlar ates pahası burda normal bır apartman daıresı bıle sıfırsda 800 tl den baslıyo fıyatlar.canm emlakcısı depozıtosu tasınması derken cok masraf esya harıc bıde yanı.canm sımdı bı yemek yıyıp gelıcem fotoları paylasırım kendı telefonmdan ccektım bırkac resım pek net cıkmadı ama olsun bırazdan gırerım canmopuldunuz

nerde oturuyorsun canım

hazıranda ınsallah canm

Tamam canım afiyet olsun.

Kızlar çok üzgünüm :( Fatih'in babasının akciğerinde yara varmış büyümüş yarın bi operasyon geçirecek parça alacaklar sonucu sonra yleyeceklermiş doktor iyi değil şuanda pek demiş :14: Sizlerdende dua istiyorumm inşallah kötü bişeyi çıkmaz :43:

Back