Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sende adamı amma kışkırtıyon haaaa az deılsınnnnnnnnnnn

kışkırtırım yapmasın
az değilimdir
ama öyle yani sanki onun boxerle kıçı başı ortada değil mi hem ben evlenince yanımda donaştırmam öyle boxer la bari bi kapri şort falan giysin ya mecburmuyum 7/24 onun şeyini görmeye zaten geceleri yeterince göreceğim

Son düzenleme:

kıyamam yaa anneler nekadar düşünceli oluyolarrr :) tmm cnm gösterirsinn merak ettimmm :) evet Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinnn

ahaaaaahhhhhhhhhhhhhaaaa

kıyamam yaa anneler nekadar düşünceli oluyolarrr :) tmm cnm gösterirsinn merak ettimmm :) evet Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinnn

İNŞALLAH canım RABBİM o günleeri göstersin göstermeyi çok isterim hem belki yiğeninizi görmeye gelirsiniz fatihle belli mi olur hürrem de gelir gwende gelir

selam kızlarrr:)
Semiramis hangi topikmiş canım o :)
Evde her an bakımlı olunurmu canım :)
Kokoş kokoş gezilir mi :)
Benimki benim her halimi gördü ve nerdeyse her gün görür bazen birlikte kalırız o uyanmadan biraz kendime çeki düzen vereyim diyorum ama yakalıyor sıpa aman gene mi süsleniyorsun böylede güzelsin deyip rujumu allığımı alıyor :)
Bu arada gwen hayırlısı olsun :)
Bende size küçük bi sır vereyim belki yakın bi zamanda evlendim diye buraya yazabilirim

ALLAHIM ikincii krizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sende mi gidiyorsun yahuu
o kadar çok şom ağzımı açtım ki bu topikte kesin en son ben evlenirim diye oldu bak görüyor musun

ALLAHIM ikincii krizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sende mi gidiyorsun yahuu
o kadar çok şom ağzımı açtım ki bu topikte kesin en son ben evlenirim diye oldu bak görüyor musun

Kısmetse inşallah canım
Evde kalcam deme ,öyle diye diye getircen o uğursuz lafı he :)
Evlencem de :)

Kısmetse inşallah canım
Evde kalcam deme ,öyle diye diye getircen o uğursuz lafı he :)
Evlencem de :)

şaka yapıyorum kız kısmet bu işler zaten
tek taşımı kendim aldım durumuna gelmeyeyim de :)
RABBİM benim için evlilik ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun İNŞALLAH AMİN
senin ki evlilik mi teklif etti

Evet canım evlilik işi kısmet işi herkes için hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
Evlilik teklifi etti evet ama benim iş için başka bi şehre gitmem söz konusu önce nikah yapıp sonra düğün düşünüyoruz bakalım kısmet yinede ben artık hiç bir şeye kesin gözüyle bakmıyorum kısmet diyorum en iyisi en güzeli :)

insallah cnm yazın sonu agustos gibi dusunuyoruz

Ohaaaa noluyor bu topikte !!

Herkes evleniyor

Way be ise bakkk

Canim kac yasindasin

Sevgilin kac yasinda

Meslekleriniz ne

Nisan ne zaman

Kac yildir cikiorsunuz
eheheh topiğin müdavimlerindenim unuttunmu ayol :)
yaşlar 24 :)
Ben yeni iş sahibi olma yolunda adayım :) o işçi :)
Nişan yapmadan direk evliliğe geçicez :)
1.5 senedir birlikteyiz

eheheh topiğin müdavimlerindenim unuttunmu ayol :)
yaşlar 24 :)
Ben yeni iş sahibi olma yolunda adayım :) o işçi :)
Nişan yapmadan direk evliliğe geçicez :)
1.5 senedir birlikteyiz

Canim seni unutur muyum hic

Burda o kadar cok arkadas var ki unutuyorum kim kac yildir beraberdi kim kac yasindaydi diye :)

1.5 seneden sonra evlilige adim atmak super ya

Bizim sevgilimde 4yil olacak yakinda ve daha universite bebeleri oldugumuz icin adim atamiyoruz :)

Nisan yapmadan niye direk evlilige geciyosunuz kiz hic degilse 1 ay nisanli kalin :)

mutluluklar kızlar :d bir gün bende mutlu haber verebilecek miyim acaba

Meraba hosgeldin:)

Düş sende mi
Hızlı çıktınız ayol
Bakın da ben haftaya yıldırım nikahı yapmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…