- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.601
bana kimden gecti bu grip muamma yakalasam fena yapcam
Allahtan bu hafta degil hurrem cok fena olurdu ya :26:
ayyyyyyyyyy bir hafta mı kaldıııııne heyecan vardır sende yaaa ne mutlusundurr Allahım arttırsın mutluluğunuzu
cok hemde ya olcakmı olmıycakmı bi aksilik cıkarmı kafayı yicem
son gunler heyecan daha artar heralde suan hep ya bişi olursa diye kuruyom kafamdahayır o gun geldiginde kafayı yemis olmaktan tırsıyom
neeeeeee ALLAHIM krizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bi ben kaldım be evlenemeyen şuan da okulunu hala biterememiş ve türlü türlü uzatan sevgilime en sivri topuklu ayakkabımla dalmak istedim be
gwen sen de mi gidiyosun yavrimm
rahat ol kız öyle düşünmee mazallah sıkıntıdan sivilceler çıkartırsın yüzünde
ahaaahhha koptum aynı ben!! butun kararlar alınmıs hala delı gıbı aksılıkten korkuyoz
bızımkıde haftaya bıze gelcek tanısmaya ,dıyorumkı ya kotu bişi olursa ya nişan olmazsa,kendımızı huzursuz etmey yer arıyoruz manyagız laaa:122::111:
zaten cok tipsizim bu ara yao aksam olsun bitsin benim mod aynen bu olur
Allah kısmet ederse cnm
kız oyle deme birden bire oluyor belli olmaz hic bu isler belki hepimiz evde kalırız sen evlenir gidersinozaman zaten forumda dolanma sen hic
ne zaman kız aynı gunmu gelcek oda pazarmı
sen tipsiz olabilir misin hiç kızvalla onu bunu bilmemde sözden sonra fotolarını görücemmmmm
o ihtimal yok ya baksana siz gidiyorsunuz bile benim tembel sevgilim varken o biraz zor işte ehh o bu sene de o derleri verip geçmesin bak kafa göz mosmor dolaşacak ya
nerelere gidem yaaa turşumu kurun kızlar siz en iyisi benim
kızlar hani bi konu açılmıştı ya geçende evlendiğimde napıcam eşofmanlarla makyajsız falan dursam kocam sorn eder mi gibilerinden bi soruyduo benım aklıma takıldı sordum benımkine hep bakımlı görüyosun beni nerdeyse evlenınce öyle olmadıgım zamanlarda olacak diye ben senın makyajsız halini gördüm o halinide begenıyorum ama benım için önemli olan kişisel temizliktir banyonu yapıyosan düzenli olarak diğer temizliklerine önem verirsen hiç sorun etmem insan dışardaki gibi duramaz evde dedi ay içim rahatladııı
kızlar hani bi konu açılmıştı ya geçende evlendiğimde napıcam eşofmanlarla makyajsız falan dursam kocam sorn eder mi gibilerinden bi soruyduo benım aklıma takıldı sordum benımkine hep bakımlı görüyosun beni nerdeyse evlenınce öyle olmadıgım zamanlarda olacak diye ben senın makyajsız halini gördüm o halinide begenıyorum ama benım için önemli olan kişisel temizliktir banyonu yapıyosan düzenli olarak diğer temizliklerine önem verirsen hiç sorun etmem insan dışardaki gibi duramaz evde dedi ay içim rahatladııı
amannn ne kaasacakmışım ya
eskiden ben de ay evde bihter gibi dolanırım her zaman mini etekler makyaj falan derdim
şimdi hiççç çekemem diyorum giyerim pijamalarımı yaparım toğuzumu otururum anamm adam bunu okusa beni almaktan vazgeçecek paspal birini almayayım diye
benim içinde kişisel temizlik önemlidir hergün duşumu alırım sişlerime zaten bakarım yani ee daha ne olsun
kızım bekarlıgın tadını cıkar sende,seneye yaza yaparız senın dugunu de.
gwen buarada sızınde dugun bu yaz olcak demı
yani evde surekli makyajlı falan dolasamazsın belki evliligin ilk zamanları oyle olur ama sonradan biraz rahatlık gelir benim erkek arkadasım ben seni dogal halinle gorcem diyo diyom suanki halimle gorursen kacarsın hic gorme diyorumbi film izlemistim kız sevgilisi kalkmadan once banyoya gidiyo dislerini fırcalıyo sacını tarıyo hafif bi parlatıcı falan suruyo yataga geliyo cocuk kalkıyo aaa iste senin bu dogal haline bayılıyorum falan diyo iste erkekler kadınların dogal halini oyle sanıyor muhtemelen
amannn ne kaasacakmışım ya
eskiden ben de ay evde bihter gibi dolanırım her zaman mini etekler makyaj falan derdim
şimdi hiççç çekemem diyorum giyerim pijamalarımı yaparım balerin topuzumu otururum anamm adam bunu okusa beni almaktan vazgeçecek paspal birini almayayım diye
benim içinde kişisel temizlik önemlidir hergün duşumu alırım sişlerime zaten bakarım yani ee daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?