Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bende uyanmadan azonce lavobaya gıdıp hafıf allık surmustum bı kac kere

evet sana küt yakışır canım gözümün önüne getirdim yüzünü :) benımkide gördü camda,fotolarda ya bide benım buluşmalarda nedense hiç yüzümde makyaj kalmıyo normalde ıslak mendille zor çıkarırım resmen gidiyo hepsi nedenını anlamadım

haha ne güldüm yaa bence önem vermezler ya fazlada ama kızda ne güzel süslenerek yatağa giriyomuşşş

ya bende bi sure oyle yaparım simdiki rahatlıkla dolanamayızki yeri gelince aman sacımı bugun yıkamıyım usendim yarın yıkarım diyoruz ama evlenince olmaz o iste mesela pijamaya birsey damlasa gider yıkarım iki dakikada cıkartmam bile ama ozaman kesin cıkartırım bende pisim heralde biraz he

insallah cnm yazın sonu agustos gibi dusunuyoruz
hehe ben senden once gıdıom nanık nanık

ayyyynen sankı yuzum makyajı yıyo evden cıkarken afet-ı dewran ıkı-uc aat sonra maymun-u dewran

amaaan ne kendimizi kasıyoruz ki bakalım onlar ne yapacaklarrrr

balerın topuzuna koptum
bende ewde hep oyleyım valla konduruom bı tepeden ama ewlenınce duzgun toplarım genede yaaa daha ozenlı enazından

aynı senin gibi bende evde hep topuzumla dolanıyorum beni beğenen böyle beğensin be ne o evde klopatra gibi mi dolanıcam
ha semiramisin de dediği gibi arada canım isteeyince en fetiş halimle en şık halimlede karşılarım tabi onu
hem pijama daha iyi bence daha sevimli kocamla evcilik oyanarız işte ne güzel

yok ya rahat oluruz bence cicim ayları geçince sanki kocam benim yanımda 7/24 justin timberlake gibi mi dolanıcak
ben de şuan her gün iç çamaşırı değişririyorum evlenince günde 3 tane değiştiririm heralde adam beni her daim tertemiz bulsun diye

kızlar bugun annem henüz ortada olmayan torununa ilk oyuncağını aldıııı minik bi arabaa ama cok tatlııı

aynen onlar sankı cok dıkkat etcek bbnmkı beyaz atlet don dolanıp duru gari

oooooo hadı yaaa.bnm bebiş ablamın cocugundan arta kalan oyuncalarla oynar artık

yok kız neler neler alırlar bebişine bak görr :)) benım annem acayip düşkün olurr torununa zaten tek çocugum :) geçendede barbie bebek alacaktı ama sonra ben boşver dedimm gerek yok şimdiden

aynen onlar sankı cok dıkkat etcek bbnmkı beyaz atlet don dolanıp duru gari

benimki şimdi kendi evinde yazları boxerla dolanıyor benim yanımda artık rahatlıktan çıplak dolaşmasa bari
bu ne rahatlık ya diyorum napim çok sıcak diyor
bende o zaman bende iç çamaşırlarımla dolanayım bari çok sıcak ne de olsa diyorum yok sen dolanamazsın beni delirtme diyo maço öküz

sende adamı amma kışkırtıyon haaaa az deılsınnnnnnnnnnn

kızlar bugun annem henüz ortada olmayan torununa ilk oyuncağını aldıııı minik bi arabaa ama cok tatlııı

benim annem umre ye gittiklerinde torununa minicikkk etek getirmiş eşe dosta sonra onu benim bebeğime koydu doğmamış torunu için çeyizimde şuan:)
ama çokkk tatlı ya kızlar eğer kızım olursa İNŞALLAH sağlıklı ve bir evladım olsunda kız erkek farketmez gerçide size onunla çekilmiş fotosunu gösteririm kızlar bak

erkek bebek ıstıyoruz galıba

öncelikle sağlıklı bi bebek istiyoruz ama annemde, bende, fatihte kız bebeklere karşı ayrı bi sempatimiz mevcutt bakalımmm
Bebekler ben çıkıyorum uyku bastırdııı yarın aksam evde yokum kuzenıme gidicemm inş yine görüşürüzz öpüldünüz ayrı ayrı hepiniz

inşallah canm Rabbim ogunlerıde gostersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…