• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yani evde surekli makyajlı falan dolasamazsın belki evliligin ilk zamanları oyle olur ama sonradan biraz rahatlık gelir benim erkek arkadasım ben seni dogal halinle gorcem diyo diyom suanki halimle gorursen kacarsın hic gorme diyorum :52: bi film izlemistim kız sevgilisi kalkmadan once banyoya gidiyo dislerini fırcalıyo sacını tarıyo hafif bi parlatıcı falan suruyo yataga geliyo cocuk kalkıyo aaa iste senin bu dogal haline bayılıyorum falan diyo :9: iste erkekler kadınların dogal halini oyle sanıyor muhtemelen :52:

bende uyanmadan azonce lavobaya gıdıp hafıf allık surmustum bı kac kere:52:

canım benım sevgılım benım her turlu halımı gordu valla bi yorum yapmadı , e zaten her an makyajlı olamayacagımıza gore alışşsınlar en guzel bakım temız pak guzel eşofmanlı olmak.ben zaten iç giyime onem verırım evde makyaj yapmam herlade evlenınce ama saclarımı küt kestrcem omuzlarımda hem bakımlı gorunur hemde bana gıdıyo kırıklarıda temızlenmıs olur , dugunu beklıyom sacım yapılcak ya uzun olsn

evet sana küt yakışır canım gözümün önüne getirdim yüzünü :) benımkide gördü camda,fotolarda ya bide benım buluşmalarda nedense hiç yüzümde makyaj kalmıyo normalde ıslak mendille zor çıkarırım resmen gidiyo hepsi nedenını anlamadım :1:

haha ne güldüm yaa :D bence önem vermezler ya fazlada ama kızda ne güzel süslenerek yatağa giriyomuşşş :12::1:

ya bende bi sure oyle yaparım simdiki rahatlıkla dolanamayızki yeri gelince aman sacımı bugun yıkamıyım usendim yarın yıkarım diyoruz ama evlenince olmaz o iste :27: mesela pijamaya birsey damlasa gider yıkarım iki dakikada cıkartmam bile ama ozaman kesin cıkartırım bende pisim heralde biraz he :52:

insallah cnm yazın sonu agustos gibi dusunuyoruz
hehe ben senden once gıdıom nanık nanık:36::37:
evet sana küt yakışır canım gözümün önüne getirdim yüzünü :) benımkide gördü camda,fotolarda ya bide benım buluşmalarda nedense hiç yüzümde makyaj kalmıyo normalde ıslak mendille zor çıkarırım resmen gidiyo hepsi nedenını anlamadım :1:

ayyyynen sankı yuzum makyajı yıyo evden cıkarken afet-ı dewran ıkı-uc aat sonra maymun-u dewran:52:

ya bende bi sure oyle yaparım simdiki rahatlıkla dolanamayızki yeri gelince aman sacımı bugun yıkamıyım usendim yarın yıkarım diyoruz ama evlenince olmaz o iste :27: mesela pijamaya birsey damlasa gider yıkarım iki dakikada cıkartmam bile ama ozaman kesin cıkartırım bende pisim heralde biraz he :52:

:1::1:amaaan ne kendimizi kasıyoruz ki bakalım onlar ne yapacaklarrrr :63:

balerın topuzuna koptum:9:
bende ewde hep oyleyım valla konduruom bı tepeden ama ewlenınce duzgun toplarım genede yaaa daha ozenlı enazından

aynı senin gibi bende evde hep topuzumla dolanıyorum beni beğenen böyle beğensin be ne o evde klopatra gibi mi dolanıcam
ha semiramisin de dediği gibi arada canım isteeyince en fetiş halimle en şık halimlede karşılarım tabi onu
hem pijama daha iyi bence daha sevimli kocamla evcilik oyanarız işte ne güzel:52:

yok ya rahat oluruz bence cicim ayları geçince sanki kocam benim yanımda 7/24 justin timberlake gibi mi dolanıcak:23:
ben de şuan her gün iç çamaşırı değişririyorum evlenince günde 3 tane değiştiririm heralde adam beni her daim tertemiz bulsun diye :27:

kızlar bugun annem henüz ortada olmayan torununa ilk oyuncağını aldıııı minik bi arabaa ama cok tatlııı :1: :emir_bebek:

yok ya rahat oluruz bence cicim ayları geçince sanki kocam benim yanımda 7/24 justin timberlake gibi mi dolanıcak:23:
ben de şuan her gün iç çamaşırı değişririyorum evlenince günde 3 tane değiştiririm heralde adam beni her daim tertemiz bulsun diye :27:

aynen onlar sankı cok dıkkat etcek bbnmkı beyaz atlet don dolanıp duru gari:9:

oooooo hadı yaaa.bnm bebiş ablamın cocugundan arta kalan oyuncalarla oynar artık

yok kız neler neler alırlar bebişine bak görr :)) benım annem acayip düşkün olurr torununa zaten tek çocugum :) geçendede barbie bebek alacaktı ama sonra ben boşver dedimm gerek yok şimdiden :D

aynen onlar sankı cok dıkkat etcek bbnmkı beyaz atlet don dolanıp duru gari:9:

benimki şimdi kendi evinde yazları boxerla dolanıyor benim yanımda artık rahatlıktan çıplak dolaşmasa bari :9:
bu ne rahatlık ya diyorum napim çok sıcak diyor
bende o zaman bende iç çamaşırlarımla dolanayım bari çok sıcak ne de olsa diyorum yok sen dolanamazsın beni delirtme diyo maço öküz:52:

benimki şimdi kendi evinde yazları boxerla dolanıyor benim yanımda artık rahatlıktan çıplak dolaşmasa bari :9:
bu ne rahatlık ya diyorum napim çok sıcak diyor
bende o zaman bende iç çamaşırlarımla dolanayım bari çok sıcak ne de olsa diyorum yok sen dolanamazsın beni delirtme diyo maço öküz:52:

sende adamı amma kışkırtıyon haaaa az deılsınnnnnnnnnnn:23:

kızlar bugun annem henüz ortada olmayan torununa ilk oyuncağını aldıııı minik bi arabaa ama cok tatlııı :1: :emir_bebek:

benim annem umre ye gittiklerinde torununa minicikkk etek getirmiş eşe dosta sonra onu benim bebeğime koydu doğmamış torunu için çeyizimde şuan:)
ama çokkk tatlı ya kızlar eğer kızım olursa İNŞALLAH sağlıklı ve bir evladım olsunda kız erkek farketmez gerçide size onunla çekilmiş fotosunu gösteririm kızlar bak:16:

erkek bebek ıstıyoruz galıba:23:

öncelikle sağlıklı bi bebek istiyoruz ama annemde, bende, fatihte kız bebeklere karşı ayrı bi sempatimiz mevcutt bakalımmm :1:
Bebekler ben çıkıyorum uyku bastırdııı yarın aksam evde yokum kuzenıme gidicemm inş yine görüşürüzz öpüldünüz ayrı ayrı hepiniz :54:

benim annem umre ye gittiklerinde torununa minicikkk etek getirmiş eşe dosta sonra onu benim bebeğime koydu doğmamış torunu için çeyizimde şuan:)
ama çokkk tatlı ya kızlar eğer kızım olursa İNŞALLAH sağlıklı ve bir evladım olsunda kız erkek farketmez gerçide size onunla çekilmiş fotosunu gösteririm kızlar bak:16:

inşallah canm Rabbim ogunlerıde gostersın:16:

Back